Αυτή η παίκτρια αποχώρησε τελικά από το Survivor!

Οι Διάσημοι έβγαλαν προς αποχώρηση 3 παίκτες οι οποίοι ήταν οι: Γιάννης Τσίλης, Ξένια και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκτός Survivor βρίσκεται πια η Ξένια Έβεν, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές. Η παίκτρια των Διασήμων έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίθετα, στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννης Τσίλης. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, την γλίτωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά!

 

«Περνάνε πολλά πράγματα από το μυαλό μου. Όπως είχα πει και στο προηγούμενο συμβούλιο, είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό το πράγμα. Βασικά, από την αρχή του παιχνιδιού ήμουν προετοιμασμένη στο ότι θα φύγω κάποια στιγμή. Σήμερα είναι η στιγμή που θα φύγω. Είχα πει ότι όπως και να γίνουν τα πράγματα, θα φύγω ευτυχισμένη και γεμάτη. Γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε πολλά παραπάνω απ’ όσα πίστευα ότι θα μου δώσει. Σίγουρα πλέον θα κοιτάω τον κόσμο και τους ανθρώπους αλλιώς και ευχαριστώ το Survivor γι’ αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων η Ξένια Έβεν.


Εντωμεταξύ λίγο πριν ο Στέλιος Κρητικός μίλησε από καρδίας και έξω από τα δόντια σχετικά με τον τρόπο που ψήφιζαν μέχρι τώρα τουλάχιστον η Δαλάκα σε συνεργασία με την Ξένια που το πλήρωσε ήδη με την αποχώρηση!

Σε βαρύ κλίμα τους τα είπε χύμα και σταράτα. Το θέμα με τις κλίκες και τις παρέες είναι πιο έντονο από ποτέ, με τον Στέλιο Κρητικό να “αδειάζει” Δαλάκα – Ξένια στο συμβούλιο.
 
«Ειπώθηκε από δύο παιδιά της ομάδας μου ότι εμείς τα αγόρια έχουμε κάνει μια κλίκα. Εγώ από την πρώτη ψηφοφορία έχω πει ότι ψηφίζω αγωνιστικά και τον κοιτάζω στα μάτια. Η Ελένη και η Κωνσταντίνα που έχω ψηφίσει μέχρι σήμερα έχουν πει ότι είναι οι δύο πιο αδύναμες παίκτριες. Τα παιδιά που έχουν πει ότι εγώ είμαι κομμάτι της κλίκας…
Η Κατερίνα στο πρώτο συμβούλιο ψήφισε τον Αλέξανδρο Παρθένη και μετά από λίγο καιρό είπε ότι “είπα αγωνιστικά, αλλά ήταν λάθος που τον ψήφισα”. Στο δεύτερο συμβούλιο ψηφίζει την Ελένη που είναι φίλη της και την επόμενη μέρα ακριβώς λέει “αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα ψήφιζα την Ελένη”.
Στο τρίτο συμβούλιο έρχεται η Ξένια και λέει ότι “ψηφίζω τον Δρυμωνάκο γιατί πεινάει” και μας πήρες τρεις μέρες, να φτάσουμε εδώ στο συμβούλιο και να πούμε ανοικτά πώς θεωρούμε ότι πρέπει να ψηφίζουμε για να μας πει τελικά ότι ήταν συναισθηματικό.
Και φτάνουμε στην τέταρτη ψηφοφορία που λέει η Κατερίνα ότι “εγώ δεν ψηφίζω κοπέλες. Ψηφίζω τον Γιάννη γιατί δεν έχουμε έρθει κοντά, αλλά αν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον Μιχάλη”. Οπότε, αν λοιπόν υπάρχει αυτή η κλίκα, σημαίνει ότι προχθές συνωμοτήσαμε όλοι μαζί, μια κλίκα, για να ψηφίσουμε την Κωνσταντίνα. Απλά επειδή έπεσαν όλες οι ψήφοι μαζί»,
είπε μεταξύ άλλων οι Στέλιος Κρητικός.

Δείτε τι έγινε στο συμβούλιο του Survivor…
 
 
 

Δειτε Επισης

Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της