Ο Μουρατίδης πυροβολεί την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision!

Επίθεση κατά της Ελένης Φουρέιρα και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision,  εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα".

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ανάμεσα σε άλλα, ο Νίκος Μουρατίδης υποστήριξε πως το τραγούδι δεν τον ενθουσιάζει, πως η Ελένη Φουρέιρα δεν μπορεί να τραγουδήσει ζωντανά, αλλά και πως το video clip του κομματιού είναι μία επιδειξη ρούχων, μπανάνας, ανανά!

"Το τραγούδι της Κύπρου, δεν είναι για τα γούστα τα δικά μου, δηλαδή, δεν μου άρεσε εν ολίγοις. Βέβαια, θα ενθουσιάσει όλο το gay κοινό της Eurovision, αλλά έχω να σας θέσω τα εξής συναισθήματα. Το ένα είναι, όταν τελειώνει το τραγούδι, μπορείτε να το μουρμουρίσετε, μπορείτε να το τραγουδήσετε; Εγώ όχι"  είπε για το τραγούδι ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την τραγουδίστρια!

"Είναι εντυπωσιακό, είναι αυτό που λέμε κατάλληλο για show, και επειδή επιτρέπεται πλέον στην Eurovision οι τραγουδιστές να τραγουδάνε playback, αυτό ταιριάζει απόλυτα για την Ελένη Φουρέιρα, ή οποία ακόμα και στα live της στα κέντρα τραγουδάει playback επειδή κάνει show. Δεν ξέρω τι να πω, γενικώς είναι τραγουδίστρια του playback. Δεν ξέρω τι να σας πω, και αν αυτό είναι το ζητούμενο. Έχοντας στο μυαλό μου και στα αυτιά μου την εξαιρετική μπαλάντα και ερμηνεία του Γιάννη Καραγιάννη από το 2015, εκπροσωπώντας την Κύπρο, που αυτό το τραγούδι για μένα ήταν συγκλονιστικό, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι σαν το Fuego, ότι θα έχει καλή τύχη. Δεν ξέρω τι να πω" είπε.

Τέλος αναφέρθηκε και στο video clip του κομματιού! 

«Για τον κάθε άνθρωπο το σέξι είναι πράγμα πολύ υποκειμενικό. Το να τσιτσιδώνεις έναν άνδρα ή μία γυναίκα  και να δείχνει τη σάρκα του δεν έιναι πια σέξι. Είναι..προκλητικό ίσως; Το video clip ήταν μία επιδειξη ρούχων, μπανάνας, ανανά... αυτά;»

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»