Σπυροπούλου Vs. Χατζίδου στα χέρια του κοινού! Ποιός είναι ο τρίτος παίκτης προς αποχώρηση;

Ξεσπούν οι Διάσημοι κατά των Μαχητών! «Δεν σέβονται τίποτα! Τι επίπεδο είναι αυτό;» - Επίθεση της Φαρμάκη στη Σπυροπούλου: «Δεν μου αρέσει να εμπλέκεται το όνομά μου…» - Αντέδρασε ο Μουρούτσος με την ψήφο της Ξένιας! Τι του απάντησε η τραγουδίστρια… - Η ειρωνική γκριμάτσα της Ξένιας για τον Δρυμωνάκο - Ξέσπασε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Αντί να μιλήσει ανοιχτά, το κάλυψε με ψέματα»
 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Νικόλα Αγόρου στο αγώνισμα του Survivor δεν έκανε έξαλλη μόνο την Ελένη Χατζίδου, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες των Διασήμων.

«Μου γύρισε το μάτι με αυτό που έγινε. Και που ζήτησα συγγνώμη, το ζήτησα για τη λέξη “σκάστε”. Αλλιώς πάλι θα έλεγα… Απλά θα έλεγα ρε παιδιά σεβαστείτε λίγο ή σταματήστε. Αλλά αλληθώρισα. Μιλάμε, μου χτύπησε κόκκινο. Δίπλα έκλαιγες εσύ στον πάγκο κι ο άλλος “μπράβο, το πήραμε”. Αν μου έφερνε το χοτ ντογκ στη μύτη και το έτρωγε δεν θα με ένοιαζε τόσο. Ρε φίλε, λίγο σεβασμό. Ο συμπαίκτης σας χτύπησε και ήμασταν σαν Μεγάλη Παρασκευή. Είναι δυνατόν; Τι επίπεδο είναι αυτό ρε φίλε;», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε από την πλευρά της: «Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, ούτε για φτύσιμο… Δεν σέβονται τίποτα. Το να πανηγυρίζεις όταν όλα είναι καλά και να ουρλιάζεις και να είσαι αλαζόνας, είναι δικαίωμά σου. Δεν θα στο απαγορέψει κανείς. Αλλά το να έχει τραυματιστεί κάποιος και να κλαίει και να έχεις τέτοια συμπεριφορά, νομίζω ότι είναι απαράδεκτο».

«Αυτή η συμπεριφορά της ομάδας δεν μου βγάζει κάτι καλό. Ήταν λάθος, ήταν υπερβολικοί… Και δεν μου άρεσε που είπαν ψέμα όταν είπαν ότι δεν παρατήρησαν την Κατερίνα που χτύπησε. Βγάζουν ψεύτικο χαρακτήρα προς τα έξω. Και προσπάθησαν χθες να το καλύψουν μετά το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαν να το καλύψουν», πρόσθεσε η Ξένια.

Δείτε όλα όσα είπαν οι Διάσημοι του Survivor…

 

Η Όλγα Φαρμάκη ξεκαθάρισε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είπε ότι δεν θέλει να εμπλέκεται το όνομά της μέσα στο σύνολο και να κατηγορείται ότι έχει πει κάτι που δεν έχει πει.

 «Ενοχλούμαι όταν κάποιος δεν σέβεται την προσωπικότητά μου και δεν αναγνωρίζει αυτό που προσφέρω εγώ σε αυτό τον άνθρωπο. Για αυτό είπα και στην Κωνσταντίνα πες μου ποιος σου είπε αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να είμαι μέρος του συνόλου. Μου αρέσει να μιλάνε οι άνθρωποι ξεκάθαρα και συγκεκριμένα.

Είπε μην λέτε ότι εγώ δεν θέλω να παίξω. Πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ. Σε μένα δεν έχει αναφερθεί. Είπε ότι όλα τα κορίτσια μου έχετε πει ότι δεν θέλω εγώ να παίξω. Κι εγώ συγκεκριμένα της είπα ποιος σου το έχει πει αυτό το πράγμα; Γιατί εγώ προσωπικά δεν της το έχω πει ποτέ και δεν θέλω να κατηγορούμαι μέσα στο σύνολο ότι έχω πει κατι που δεν εχω πει. Δεν μου αρέσει να εμπλέκεται το όνομά μου μέσα στο σύνολο όταν δεν είμαι μέρος του συνόλου» είπε η Όλγα Φαρμάκη.

Οι Μαχητές του Survivor ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αγώνισμα της ασυλίας και γλίτωσαν το ενδεχόμενο να χάσουν τρίτο παίκτη στη σειρά.

Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις της Μαρίνας Πήχου και του Νίκου Θωμά, αυτή τη φορά είναι η σειρά των Διασήμων να χάσουν έναν δικό τους παίκτη.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, οδηγήθηκαν αρχικά στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Ξένια Έβεν, η οποία εξασφάλισε την πρώτη ατομική. Τη δεύτερη κέρδισε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Πρώτη υποψήφια από την κάλπη με έξι ψήφους αναδείχθηκε η Ελένη Χατζίδου, ενώ πέντε έλαβε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Μιχάλης Μουρούτσος και Ξένια Έβεν ψήφισαν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννη Δρυμωνάκο αντίστοιχα.

Στο  συμβούλιο του Survivor, η Ξένια Έβεν, λόγω της ατομικής ασυλίας που είχε, έβγαλε προτεινόμενο τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Ο λόγος, όμως, που έδωσε δεν άρεσε καθόλου στον Μιχάλη Μουρούτσο.

«Ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει δυσκολίες. Και ας πάρουμε για παράδειγμα την πείνα. Όλοι πεινάμε, άλλοι το διαχειρίζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Το να ψηφίσεις κάποιον επειδή πεινάει, θα πρέπει να υπάρχει κι ένας συγκεκριμένος λόγος. Αν αυτός που πεινάει βγάζει νεύρα στην ομάδα, εγώ προσωπικά μπορεί να τον ψήφιζα.

Αν όμως ένα παιδί πεινάει και δεν βγάζει νεύρα, η συμπεριφορά του είναι άριστη… Και βρίσκει δύναμη να πιάσει και το τσεκούρι και να σπάσει και τα ξύλα και να κάνει και δουλειές…

Θεωρώ λογικό κι έτσι θα έπραττα εγώ, να μην τον ψηφίσω επειδή πεινάει γιατί η πείνα που νιώθει είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστεί μόνος του. Και από τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος από εδώ διαχειρίζεται αυτές τις δυσκολίες χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους, θεωρώ για μένα προσωπικά ότι δεν είναι λόγος να τον ψηφίσεις.

«Εγώ δεν είπα ότι ψήφισα τον Γιάννη επειδή πεινάει. Είπα ότι ψήφισα τον Γιάννη επειδή βλέπω ότι περνάει δύσκολα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, Μιχάλη», απάντησε η Ξένια στον Μιχάλη.

Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι η Ξένια είπε όταν ψήφισε τον Γιάννη: «Βλέπω ότι δυσκολεύεται, περνάει δύσκολα με την πείνα. Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει ακόμα πολύ».

Δείτε όσα είπαν Ξένια – Μιχάλης στο συμβούλιο του Survivor…

Πολύ άσχημη κίνηση αυτή από την πλευρά της Ξένιας Rec. Ειρωνεύτηκε τον Γιάννη Δρυμωνάκο μπροστά σε όλους με μια απίστευτη γκριμάτσα.

Όχι μόνο τον ψήφισε και τον έβγαλε προτεινόμενο προς αποχώρηση, αλλά τον ειρωνεύτηκε κιόλας. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος απαντούσε στον Σάκη Τανιμανίδη για το πώς νιώθει που είναι ξανά υποψήφιος και εκείνη τον άκουγε να μιλά και σε κάποια στιγμή τον ειρωνεύτηκε με μια γκριμάτσα. 

Η κίνησή της κράτησε... δυο δευτερόλεπτα και ήταν απολύτως αυθόρμητη.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Xαμός στην παραλία των Διασήμων μετά το συμβούλιο και τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Ακόμα και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος είναι ο πιο ήρεμος, ξέσπασε: «Δε συμφωνώ με την ψήφο της Ξένιας, έχει πιο κοντινή σχέση με κάποιες γυναίκες και γι’ αυτό δεν τις ψήφισε και ψήφισε τον Γιάννη (Δρυμωνάκο) και αντί να του το πει ανοιχτά και ξάστερα, το κάλυψε με κάποια ψέματα…»!

Δείτε τον Νάσο να κατηγορεί την Ξένια των Rec!

 
Αυτή τη δικαιολογία δεν την κατάλαβε ο Γιάννης Δρυμωνάκος και δείτε τι θα πει στην παραλία μετά το συμβούλιο!
 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»