Ο Αρναούτογλου ξεμπρόπιασε την Γραμμέλη για χάρη του Λιανού και η κωλοτούμπα της τηλεκριτικού! Το ξεκατίνιασμα!

Απάντηση στην απάντηση για Γραμμέλη- Αρναούτογλου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η τηλεκριτκός άσκησε σκληρή κριτική στον Γιώργο Λιανό για τη συμμετοχή του στο Survivor, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τοποθετείται ανοιχτά εναντίον της στη ραδιοφωνική του εκπομπή. 

Άγριο ξέσπασμα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη. Αφορμή στάθηκε η κριτική της σχετικά με τον Γιώργο Λιανό και την είσοδο του στο Survivor ως παρουσιαστής και συγκεκριμένα το κομμάτι που αναφέρθηκε στα παιδιά του Γιώργου Λιανού.

Εγραψε η Γραμμέλη για την παρουσία του Λιανού στο Survivor: 

«Η ώρα του Λιανού»

Η δεύτερη φάση έχει την είσοδο Λιανού, ο οποίος έχει ρόλο παρουσιαστή – βοηθού. Κάτι σαν πιστολάκι σε κομμωτήριο, να πούμε. Φέρτε πίσω τον Τανιμανίδη, guys. Τι είναι τούτο; Πώς βρέθηκε ο «Ελλάδας εχεις ταλέντο» στον Αγιο Δομίνικο, μάνα μου; Στείλτε τον πίσω στα τρία παιδιά του, είναι χάλια στην περιγραφή, κακός φωνητικά και πολύ κατώτερος των περιστάσεων». 

Aφού διάβασε το παραπάνω απόσπασμα στη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη: 

«Καταρχάς Αφροδίτη Γραμμέλη ντροπή σου! Κάνε ό,τι σχολιασμό θες – που βέβαια έχεις πάρα πολύ κακία μέσα σου και πολύ δηλητήριο και ξέρεις να συναισθήματα μου για σένα, γιατί δεν είσαι καθόλου δίκαιη στον τρόπο που λειτουργείς – αλλά μην ξανααναφερθείς, συγγνώμη κιόλας Γιώργο που παίρνω το μέρος σου για το θέμα των παιδιών. Ζήτα συγγνώμη όταν αναφέρεσαι στα παιδιά του κάθε ανθρώπου. Ειδικά όταν φεύγει τόσα χιλιόμετρα για να πάει να εργαστεί, γιατί ένας άνθρωπος ειδικά με τρία παιδιά όπως είναι ο Λιανός, δεν εργάζεται για την πάρτη του, εργάζεται για να θρέψει κι αυτά τα τρία παιδιά. Άρα να είσαι πολύ προσεκτική σε αυτά που γράφεις. Έχεις γράψει εκατοντάδες αηδίες και μπήκες σε μια διαδικασία να βάλεις στο στόμα σου και στη γραφή σου παιδιά. Ελπίζω να ζητήσεις συγγνώμη για τα παιδιά αυτά.

Κι επειδή έχεις πάντα για το τι θα πει η Γραμμέλη, μάλλον επειδή του Γιώργου δεν του άρεσε και η παρουσία σου εκεί στον Λιάγκα και δεν άρεσε και σε πάρα πολύ κόσμο – γιατί δεν έχω καταλάβει, τηλεπαρουσιάστρια είσαι; Τι ακριβώς είσαι και τι θες να κάνεις δεν ξέρω. Το ότι έχουμε μια κακή διάθεση ο ένας για τον άλλον είναι δικαίωμα μας και επαγγελματικά να μας κρίνεις, να μας πεις δεν σου αρέσουμε και ούτε εσύ μας αρέσεις, ούτε η γραφή σου μας αρέσει, ούτε η παρουσία σου στην τηλεόραση μας αρέσει, καθόλου κιόλας. Αλλά αυτό είναι επαγγελματικό. Τα παιδιά τι τα αναφέρεις μέσα. Για ποιο λόγο βάζεις στη γραφή σου παιδιά; Πες δεν μου άρεσε ο Λιανός; Δεν μου άρεσε ο Αρναούτογλου. Δικαίωμα σου. Να ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τα παιδιά. Πώς βάζεις στο στόμα σου ή στη γραφή  σου παιδιά; Με ποιο δικαίωμα; Άντε! Δεν τρέπεσαι λίγο; Ντροπή σου, να ζητήσεις συγγνώμη και εσύ Γιώργο να το σκεφτείς πως θα κινηθείς σε παρακαλώ».

Ο Γιώργος Λιανός επικοινώνησε μαζί της και ζήτησε ευγενικά να σβήσει τα σχόλια που αναφέρονταν στα παιδιά του. Μεταξύ των άλλων, η τηλεκριτικός αποκάλυψε πως επικοινώνησε και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο είπε ότι αυτός ο «πόλεμος» δεν τιμά κανέναν από τους δύο.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε τηλεφωνικά με το Πρω1νό και απάντησε για την επίθεση που δέχτηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια, βγήκε στον αέρα της εκπομπής, γιατί ήθελε να δώσει ένα τέλος στην διαμάχη που ξεκίνησε με την κριτική της... «Στείλτε τον πίσω στα παιδιά του».

Αναλυτικά ορισμένα από τα κυριότερα σημεία όσων είπε on air:

«Το θέμα έχει λήξει κι όλας όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος μου ο Γρηγόρης να μας πείσει για το αντίθετο. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη πριν από περίπου μία ώρα. Είχαμε να μιλήσουμε πολύ καιρό παρότι παλιά κάναμε παρέα…

Ο Γιώργος μου έστειλε ένα ευγενικό μήνυμα χθες και με παρακάλεσε να αφαιρεθεί η φράση για τα παιδιά, την οποία εγώ δεν θεωρώ προσβλητική. Ποτέ δεν έχω θίξει οικογένειες και παιδιά. Μετά ο άνθρωπος με ευχαρίστησε και το απόγευμα ξαναμιλήσαμε και μου είπε ότι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα το θέμα και μου αρκεί που το λύσαμε μεταξύ μας.

Δεν θεωρώ ότι το ραδιοφωνικό παραλήρημα του Γρηγόρη αφορούσε μόνο στο θέμα του Λιανού. Για μία φράση βγαίνει κάποιος και λέει πως ότι γράφω στη ζωή μου είναι άχρηστο και χάλια; Τον πήρα τηλέφωνο, ευγενέστατος, τα είπαμε… Του είπα ότι όλο αυτό το πράγμα δεν τιμά κανέναν να γίνεται δημοσίως. Το λήξαμε. Είπαμε και πέντε πράγματα παραπάνω για τα τελευταία χρόνια που μαλλιοτραβιόμαστε και όλα καλά κι ωραία.

Δεν θα αφαιρούσα τη φράση αν δεν το είχα μετανιώσει».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σήμερα η κάμερα του Πρω1νό τον συνάντησε και ο παρουσιαστής μίλησε δημόσια για όσα συνέβησαν χθες.

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το ζήτημα δεν είναι κάθε μέρα να λέμε καινούρια πράγματα… Όχι όχι δεν μιλάω μαζί της, δεν έχω κάποια επικοινωνία. Είναι κάποιες φορές που τα πράγματα βγαίνουν αυθόρμητα. Όταν περνάνε οι μέρες και αρχίζεις να το αναμοχλεύεις χάνει την ουσία του.

Ήταν ένα πράγμα που πείραξε πολύ τον Γιώργο, ένιωσα κι εγώ την ανάγκη να αντιδράσω εκείνη την ώρα… Αντάλλαξαν κάτι μηνύματα με τον Γιώργο. Έστειλε μήνυμα ο Λιανός, εκείνη του απάντησε ότι έκανε χιούμορ και ζήτησε συγγνώμη.

Εντάξει από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάλασε κι ο κόσμος, αλλά… όλα καλά! Καλημέρα.»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

 

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»