Άγρια ξεκατινιάσματα, πισώπλατα μαχαιρώματα, κουτσομπολιό, τραυματισμοί, κλάματα, ανακατέματα, αποχωρήσεις! Επιτέλους ξεκίνησε το Survivor!

Το επεισόδιο είχε από όλα!Άγρια ξεκατινιάσματα, πισώπλατα μαχαιρώματα, κουτσομπολιό, τραυματισμούς, κλάματα, παράπονα, ανακατέματα, αποχωρήσεις! ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα των Μαχητών. Ο Νικόλας Αγόρου δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν.

"Δεν υπάρχουν προσωπικότητες" έλεγε και ξαναέλεγε όταν γυρίσανε στην καλύβα από το Συμβούλιο. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν και η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στην ομάδα των Μαχητών και έλεγε ότι θέλει να βάλει τα κλάματα. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

 
Ξέσπασε ο Νικόλας Αγόρου για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον ψηφίσανε και τον βγάλαν υποψήφιο προς αποχώρηση.
 
«Αν είναι να χαλάσεις την αξιοπρέπειά σου και να είσαι ανήθικος, δεν θέλω κανένα έπαθλο. (…) Με πνίγει το άδικο, το ψέμα και η υποκρισία. Ούτε στο Δημοτικό δεν τα κάνουν αυτά (…) Δεν κοιμήθηκα. Δεν έβρισκα τον λόγο. Έδειξαν όλοι άλλο πρόσωπο (…)Τους πλεύρισε ένα συγκεκριμένο άτομο. Το ξέραμε. Αλλά δεν γίνεται να μην έχεις προσωπικότητα, δικό σου λόγο και να είσαι ελεγχόμενος από άλλα άτομα» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης των Μαχητών.
 

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα γίνονται στην παραλία των Μαχητών.

Η παίκτρια των Διασήμων στην δική της παραλία, μιλά μαζί με την Ξένια των Rec, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Χατζίδου για όλα όσα είδαν να συμβαίνουν στο Συμβούλιο. 

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε μιλώντας στην κάμερα ότι δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται στην καλύβα των Μαχητών.. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπανε οι κοπέλες στην καλύβα των Διασήμων.

Έξαλλος ο Χάρης Γιακουμάτος με την συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου στην παραλία. Εύχεται στην κάμερα να αποχωρήσει ο συμπαίκτης του.

Ο παίκτης των Μαχητών μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και τα έχωσε στον συμπαίκτη του. Αναφέρθηκε στην αλαζονική συμπεριφορά του και στο γεγονός ότι τους δινει εντολές σαν να είναι... δούλοι. Είπε πως έχει συμπεριφορά Πρίγκιπα και ότι φωνάζει συνέχεια. Τους έχει κουράσει καθώς όπως είπε έχουν προσπαθήσει να του εξηγήσουν το λάθος του αλλά εκείνος δεν θέλει να το δεχτεί. 

Όπως είπε εφτά άτομα δεν είναι κλίκα, αλλά ομάδα ολόκληρη και πως θα πρέπει να αποχωρήσει ο Αγόρου για να δεθεί ξανά η ομάδα.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Έβαλε τα κλάματα η Βιργινία Δικαιούλια... Λύγισε η παίκτρια των Μαχητών.

Το κακό κλίμα είναι λογικό να επηρεάζει όλη την ομάδα. Όσο και να το θέλουν οι παίκτες, κανένας δεν μπορεί να μείνει εκτός ή να μην στεναχωριέται με όσα ζει και βιώνει. Η Βιργινία ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα λέγοντας πως: "Δεν γίνεται εγώ να χαίρομαι για όλους και να μην χαίρονται για μένα"

Συμβαίνει στον καθένα...Έτυχε απλά ο Νίκος Θωμάς να μιλά εκείνη την στιγμή στην κάμερα...

Ο παίκτης των Μαχητών έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και μιλούσε για την συγκίνηση της Βιργινίας Δικαιούλια. Κάποια στιγμή και ενώ έλεγε την γνώμη του... ρεύτηκε. 

Φυσικά την άτυχη αυτή στιγμή δεν μπορούσαν να την κόψουν στο μοντάζ γιατί ήταν μέσα στις δηλώσεις που έκανε ο παίκτης. Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί την... άτυχη στιγμή του.

Ένας άσχημος τραυματισμός για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.

Στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού οι δυο ομάδες παίξανε... ποδόσφαιρο. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Μιχάλης Μουρούτσος σήκωσε ψηλά το πόδι του και χτύπησε τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο στο κεφάλι. Ο παίκτης των Μαχητών πήγε να πάρει την κεφαλιά, αλλά τον χτύπησε ο αντίπαλός του. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Σφάδαζε από τον πόνο ο παίκτης των Μαχητών. Έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει τι του συνέβη...

"Όχι πάλι χιαστό" φώναζε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος. Ο παίκτης των Μαχητών τραυματίστηκε στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού πολύ σοβαρά. Δεν του έφτανε η κλωτσιά που έφαγε στο κεφάλι από τον Μιχάλη Μουρούτσο, του ήρθε και ο τραυματισμός στο γόνατο. 

Αποχώρησε από την παραλία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σοκαρισμένοι όλοι οι παίκτες που τον είδαν να υποφέρει τόσο. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Σοκαρισμένοι οι Μαχητές με τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους.

Η Μελίνα Μεταξά δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της. Δάκρυσε όταν αναφερθήκανε οι Μαχητές και ο Σάκης Τανιμανίδης στον άσχημο τραυματισμό του συμπαίκτη της. 

Σοκαρισμένοι ήταν όλοι οι παίκτες και αυτό ήταν λογικό.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Για την Ξένια των Rec είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για τις στυλιστικές της επιλογές μέσα στο παιχνίδι...

Τελικά η παίκτρια των Διασήμων σταμάτησε να είναι τόσο... sexy και φόρεσε κάτι παρπάνω. Σε αντίθεση με την παίκτρια των Μαχητών, την Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία φορά το μαγιό της και τα πλάνα του σκηνοθέτη... ξετρελαίνουν το αντρικό κοινό. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

«Καζάνι που βράζει» είναι η παραλία των Μαχητών. Χάρης Γιακουμάτος και Μελίνα Μεταξά στράφηκαν ανοιχτά εναντίον του Νικόλα Αγόρου.

Η Μελίνα Μεταξά τον έβαλε στην γωνία και δεν σταμάτησε να τον κατηγορεί. Του έλεγε όλα όσα πιστεύει για εκείνον και του τα «έχωσε». Το ίδιο έκανε και ο Χάρης Γιακουμάτος.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπανε οι Μαχητές.

Ο παρουσιαστής μίλησε στους Διάσημους και στους Μαχητές και τους ανακοίνωσε ότι σύντομα οι ομάδες τους θα... αλλάξουν. Στο παιχνίδι θα προστεθούν νέοι παίκτες. Δυο στους Διάσημους και δυο στους Μαχητές. 

Η αντίδραση στα πρόσωπα των παικτών τα λέει όλα. Δείτε  το βίντεο 

Μια ακόμα αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εκείνους καθώς ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται… Χάνουν έπαθλα, ασυλίες κ.ο.κ καθώς δεν είναι ομάδα και δεν μπορούν να συνεργαστούν.

Είδαν έναν ακόμα παίκτη τους να αποχωρεί. Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν ο Νικόλας Αγόρου, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και ο Νίκος Θωμάς.

Τελικά το κοινό ψήφισε και από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε ο Νίκος Θωμάς.

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»