Η κλίκα και ο λόγος που βρέθηκαν στον τάκο Θοδωρής-Φραουλίτσας!

Ο ρόλος του Ηλία, της Μελίνας της Ντάριας και της Ροδάνθης στο ξεκαθάρισμα! Θοδωρής και Φραουλίτσας στα χαρακώματα! 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Και ξαφνικά στην κάλπη της ψηφοφορία βλέπουμε το δίδυμο Νικόλα Αγόρου και Θοδωρή Θεοδωρόπουλο! Τι μπορεί λοιπόν να έκανε τους δύο παίκτες με ατομική ασυλία να στείλουν εκτός Survivor δύο δυνατούς παίκτες;
 
Όπως μεταφέρετε από τον Άγιο Δομίνικο, έχουν γίνει πολλά περιστατικά τα οποία δεν έχει δείξει η κάμερα και γι'αυτό τον λόγο ο τηλεθεατής έχει κάποιο κενό στην σκέψη του και στις έντονες αντιδράσεις των Μαχητών.
 
Δεν έβγαλαν τυχαία οι Μαχητές στον τάκο τον Θεοδωρόπουλο και τον Αγόρου!
Ο αρχικός λόγος είναι πως οι δυο τους έχουν κάνει μία πολύ αρνητική κλίκα στην ομάδα και οι δυο τους νομίζουν ότι μπορούν με το "έτσι θέλω" να επιβάλουν την γνώμη τους στους συμπαίκτες τους... "Κοίτα με τον Αγόρου υπάρχει έντονο κλίμα!
 
Τώρα ο Θοδωρής κάνει ότι του πει ο άλλος, είναι η αυλή του ένα πράγμα! Απλά προσπαθούν όταν τα παιδιά με τις κάμερες γράφουν στην καλύβα των Μαχητών και αντιλαμβάνονται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές, εκείνοι γίνονται πιο έντονοι με αποτέλεσμα να μειώνουν έμμεσα τους υπόλοιπους! Αυτό το έχουμε παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή!", μεταφέρει άνθρωπος από την παραγωγή που δίνει πληροφορίες...
 
Η Ροδάνθη που βγήκε MVP της εβδομάδας και πήρε απευθείας ασυλία μίλησε στην κάμερα και είπε ότι κάποιοι συμπαίκτες της έχουν αλλάξει στάση απέναντι της και την πλησιάζουν, αλλά γνωρίζει καλά ότι το κάνουν για να μην την ψηφίσουν, αλλά όπως είπε δεν πρόκειται να την επηρεάσει αυτό.
 
Από την άλλη η Μελίνα «καρφώνει» τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη, ο οποίος θέλει να κρατάει τις ισορροπίες και γι’ αυτό τα έχει καλά με όλους, ενώ είπε ότι αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι κάποιος αν το πει στον Κωνσταντίνο θα το μάθουν όλοι, αφού μιλάει με όλους.
 
Δείτε το video:
 

Ενώ ο Νικόλας Αγόρου αντιδρά στην στρατηγική του Ηλία και δεν του αρέσει να τον βλέπει να πλευρίζει σε καθημερινή βάση κάποιους παίκτες. Ο Νικόλας πιστεύει ότι αυτό δεν κάνει καλό για την ομάδα, για την οποία ο ίδιος αγωνίζεται για να φέρνει νίκες. Νιώθει την αρνητική ενέργεια και δεν το κρύβει.
 
Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και θεωρεί πως πρέπει να τα βάλουν κάτω όλα και να λύσουν τις όποιες διαφορές.

Δείτε το video: 

Και άλλος τσακωμός
 
Ο τσακωμός ξεκίνησε με την παρατήρηση της Μελίνας να βάζουν ένα καπάκι λάδι ο καθένας στο φαγητό του έτσι ώστε να τους φτάσει, αφού αν συνεχίσουν έτσι θα τους τελειώσει και δεν θα έχουν. 
 
Ο Νικόλας Αγόρου δεν συμφώνησε με αυτό και τότε εκείνη του είπε ότι συζητούσε γι' αυτό με την Ντάρια και να μην πετάγεται. Η Ντάρια ενοχλήθηκε, αφού έβαλε μόνο ένα, ενώ κάποιοι άλλοι έβαλαν δυο καπάκια λάδι στο φαγητό τους. 
 
Η Μελίνα υποστηρίζει ότι μια ομάδα δεν πρέπει να έχει αρχηγό και πως ο Νικόλας Αγόρου το παίζει αρχηγός.
 
Δείτε το video: 

Η σταγόνα που ξεκίνησε το ποτήρι...

Ο Νικόλας Αγόρου σε προηγούμενο επεισόδιο έκανε ολόκληρη φασαρία για τις καρύδες που βρήκαν κάποιοι συμπαίκτες του και τις έφαγαν μόνοι τους λέγοντας: "Δεν γίνεται όποιος τις βρίσκει να τις τρώει μόνος του, πρέπει να τρώμε όλοι μαζί!", είπε, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Στην συνέχεια όμως... από το μικρό κορίτσι της παρέας, την Ροδάνθη διαπιστώθηκε κάτι το οποίο δυσαρέστησε όλους τους υπόλοιπους! Αυτό που κατηγόρησε δημόσια ο Νικόλας Αγόρου τους συμπαίκτες του, ότι τρώνε κρυφά δηλαδή, τον έπιασε η Ροδάνθη να το κάνει μαζί με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο!
Όπως ανέφερε ο άνθρωπος από την παραγωγή στο Youweekly, η Ροδάνθη έπιασε τον Θοδωρόπουλο και τον Αγόρου να τρώνε κρυφά, κάτι που συζητήθηκε έντονα στην ομάδα, καθώς με ανοιχτές τις κάμερες ο Αγόρου κατηγόρησε τα κορίτσια γι'αυτό ενώ στην ουσία, το έκανε κι εκείνος! Γι'αυτό στο συμβούλιο, όταν η Ροδάνθη έστειλε προς αποχώρηση τον Θεοδωρόπουλο πέταξε το καρφί: "Γιατί νιώθω ότι πεινάει πολύ..."
 
Σίγουρα η κλίκα στους Μαχητές αποκαλύπτεται και θα έχουμε πολλές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες!
 

Ο Νικόλας Αγόρου δε παραξενεύτηκε όταν άκουσε το όνομα του από τον Σάκη Τανιμανίδη. Όταν συνειδητοποίησε πως έχει περισσότερες ψήφους από την Ζωή και του ζητήθηκε να μιλήσει για το αποτέλεσμα, άρχισε να υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε αυτή την θέση επειδή κάποιος μέσα στην ομάδα έχει δημιουργήσει μια υποομάδα που δεν κάνει καλό στο σύνολο.
 
Ο Σάκης τον ρώτησε σε ποιον αναφέρεται και είπε ότι για όλη αυτή την κατάσταση φταίει η Ηλίας Γκότσης.
 
Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:


 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη