Τόλμησε η Σπυροπούλου να κάνει παράπονο και Δαλάκα-Ξένια την πέρασαν στην επίθεση! Η περιεργη… αφιέρωση στο «Ν» της Δαλάκα

Το παράπονο της Σπυροπούλου έφερε αντιδράσεις από την Δαλάκα και την Ξένια
Η περίεργη αφιέρωση στην άμμο και το αρχικό που έσβησε
Ποιοι κερδίζουν την ασυλία;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος «αδειάζει» τους Μαχητές και καρφώνει ότι μέσα στην ομάδα υπάρχει υποομάδα.
 
Οι σχέσεις των παικτών είναι τεταμένες και αυτό οφείλεται και στην αποχώρηση της Μαρίνας.

Μάλιστα, ευχήθηκε να την διαλύσουν έτσι ώστε να ξαναγίνουν ομάδα. Ο Θοδωρής έκανε λόγο για πολύ παρασκήνιο στην ομάδα του και πως υπάρχουν κάποια άτομα που οργανώνουν διάφορα που δεν κάνουν καλό στο σύνολο της ομάδας, ενώ υπέδειξε τον Ηλία Γκότση ως τον πυρήνα της υποομάδας.
 
Δείτε το video:

 

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι η πιο δυνατή παίκτρια του Survivor και η Ζωή την επιλέγει για αυτό τον λόγο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν και ήταν πιο αργή σε κάποια σημεία, κατάφερε στις βολές να κερδίσει την Ζωή και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα της που είχε μείνει πίσω.

Οι συμπαίκτες της Κωνσταντίνας της φώναζαν «Μπράβο ρε Ντίνα» ενώ η Ζωή απογοητευμένη είπε: «Ξενερώνω».

Δείτε το video:

Δυναμικά μπήκε στον αγώνα απόψε στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια των Διασήμων αναμετρήθηκε με την Ντάρια από την ομάδα των Μαχητών.

Οι δύο κοπέλες κατέθεσαν σώμα και ψυχή σε μία απαιτητική αναμέτρηση με πολλά εμπόδια, κολύμπι και έναν δύσκολο στόχο. Τελικά, η παίκτρια των Διασήμων κατάφερε να έχει το προβάδισμα και να βάλει στο στόχο τις δύο μπάλες με αποτέλεσμα να αναδειχθεί νικήτρια σε εκείνη την κούρσα.

Η Κατερίνα Δαλάκα αμέσως μετά έκανε κάτι που δεν έχει ξανακάνει. Έκανε στην άμμο μία καρδούλα και μέσα της το γράμμα Ν. Ενδεχομένως αφιέρωσε τη νίκη της σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο το όνομα του οποίου ξεκινά από Ν ή στον Ντάνο.

Δεν ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει σχέση με τον νικητή του πρώτου Survivor – μετά από κοινές τους φωτογραφίες σε νυχτερινό κέντρο – κάτι βέβαια που ο ίδιος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά.

Δείτε την κούρσα και το μήνυμά της…
 

Νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας οι Μαχητές με την Ροδάνθη να διαμορφώνει το σκορ σε 10 - 5!

Comeback έκαναν οι Μαχητές μετά από τις συνεχόμενες ήττες τους στα τελευταία αγωνίσματα του Survivor. Φαίνεται ότι τα αυγά που κέρδισαν χθες από το δεύτερο αγώνισμα τους έδωσαν δυνάμεις.

Ήταν 9 – 5 το σκορ όταν ήταν η σειρά της Ροδάνθης και της Ξένιας. Οι δύο κοπέλες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους αλλά μία τα κατάφερε καλύτερα. Χάρη στην ευστοχία της, η Ροδάνθη χάρισε τον πόντο στην ομάδα της και έτσι, οι Μαχητές θα απολαύσουν το έπαθλο.

Πρόκειται για ένα έπαθλο αρκετά σημαντικό για τους παίκτες αφού θα διαβάσουν μηνύματα από τους τηλεθεατές και έτσι η ψυχολογία τους θα πάρει τα πάνω της. Μαζί με το έπαθλο επικοινωνίας οι παίκτες της ομάδας που νίκησαν θα πάρουν μαζί τους και ένα κιλό φακές πίσω στην παραλία.

Δείτε την κούρσα που καθόρισε τη νίκη στο αποψινό Survivor…
 

Οι Μαχητές κέρδισαν χθες στο δεύτερο αγώνισμα και ως έπαθλο πήρανε αυγά και πατάτες.

Αυτό, ήταν κάτι που το είχανε πραγματικά ανάγκη, αφού είχανε να φάνε αρκετές μέρες.
Κάποιοι διαχειρίστηκαν καλά τις προμήθειες αυτές, ενώ κάποιοι άλλοι τις έχουν φάει σχεδόν όλες.
Το έπαθλο ήταν 3 αυγά και 3 πατάτες για τον κάθε παίκτη.
 
Δείτε το video:

Στο στόχαστρο της Κατερίνας Δαλάκα και της Ξένιας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αποψινό αγώνισμα όπως και σε κάθε αγώνισμα του Survivor, να είναι πρόθυμη να μπει στο στίβο μάχης, όμως οι συμπαίκτριές της δεν παίρνουν και με τόσο καλό μάτι την προθυμία της, αφού για αυτές πάνω από όλα πρέπει να έρχεται το καλό της ομάδας.

Η Ξένια μετά την ήττα τους στον αγώνα, αναφέρθηκε στην κάμερα του Survivor για την έντονη θέληση της παρουσιάστριας να αγωνιστεί: «Σήμερα όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξουμε ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν, η Κωνσταντίνα συμφώνησε να παίξει στον πρώτο γύρο και μετά μόνο αν χρειαστεί. Ποιος είπε ότι δεν της δίνουμε ευκαιρία; Η Κωνσταντίνα μιλάει όποτε τη συμφέρει να μιλήσει. Αυτή έχει το πρόβλημα, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα και αν παρεξηγείται, παρεξηγείται μόνη της. Αν έχεις πρόβλημα κορίτσι μου, έλα και μίλα. Παιδιά θέλω να παίξω!».

Μάλιστα την ίδια άποψη φάνηκε να έχει και η Κατερίνα Δαλάκα: «Αν αλλάζουν τα πράγματα και νιώθει παρεξηγημένη, εγώ δεν μπορώ να φταίξω σε κάτι, απλά λέω τη γνώμη μου. Πρέπει να μάθει η Κωνσταντίνα και η κάθε Κωνσταντίνα ότι ό,τι γίνεται, γίνεται για την ομάδα. Μαζί κερδίζουμε, μαζί γελάμε, μαζί κοιμόμαστε, μαζί χάνουμε. Αυτή τη στιγμή την κρίσιμη που έχουμε χάσει δύο φορές πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ αλλιώς θα μας πάρει ο κατήφορος…».

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Πάντα λέω την άποψή μου απλά έχω μάθει να κάνω πίσω για το κοινό καλό και αν δεν είμαι σίγουρη ότι θα φέρω νίκη έχω μάθει για το κοινό καλό να κάνω πίσω».
Δείτε όλα όσα είπαν οι τρεις κοπέλες στην κάμερα του Survivor…

 

Ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ο αποψινός αγώνας του Survivor είναι ο πιο κρίσιμος των τελευταίων ημερών. Διάσημοι και Μαχητές θέλουν να κερδίσουν την ασυλία, ώστε να αποφύγουν να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Στο τρέιλερ βλέπουμε παίκτες και από τις δύο ομάδες να δηλώνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν την πρωτιά. Γνωρίζουν ότι όποιοι χάσουν θα περάσουν δύσκολα.

Το αγώνισμα του Survivor που θα παρακολουθήσουμε απόψε είναι ιδιαίτερο και απαιτεί τεχνική και επιμονή.
Ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία; Ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Δείτε το τρέιλερ:
 

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται