Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αλλαγές από απόψε στο Survivor! Δείτε τον νέο κανόνα που θα φέρει τα πάνω κάτω!

  13/02/2018 16:38
Αλλαγές από απόψε στο Survivor! Δείτε τον νέο κανόνα που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Αλλαγές από απόψε στο Survivor! Δείτε τον νέο κανόνα που θα φέρει τα πάνω κάτω!

  13/02/2018 16:38

Η ξαφνική ανακοίνωση που θα φέρει αναστάτωση στους παίκτες.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι εκπλήξεις στο Survivor δεν σταματούν. Η παραγωγή έχει φροντίσει να μην αφήσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους παίκτες σε ησυχία. Η μεγάλη αλλαγή, θα γίνει από το σημερινό επεισόδιο και σίγουρα θα φέρει τα πάνω - κάτω  και στις δύο ομάδες. Τι ακριβώς θα γίνει;

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η ομάδα που χάνει το αγώνισμα ασυλίας διαγωνίζεται για την ατομική ασυλία. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα αυτό ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στην ομάδα ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης, σύμφωνα με τις αποδόσεις του στα αγωνίσματα.

Αυτομάτως ο παίκτης αυτός παίρνει την ατομική ασυλία και εξαιρείται από τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον συγκεκριμένο κανόνα έρχεται να προστεθεί και μία νέα παράμετρος. Ο καλύτερος παίκτης δε θα ανακοινώνεται μόνο στην ομάδα που χάνει το αγώνισμα ασυλίας αλλά και στην νικητήρια ομάδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει και στις δύο ομάδες ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης τους. Μέχρι στιγμής ο παίκτης της νικήτριας ομάδας δε θα κερδίζει κάτι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε θα προστεθεί αργότερα κάποιο έπαθλο.

Ο λόγος που γίνεται η αλλαγή αυτή στους κανονισμούς του παιχνιδιού είναι για να υπάρξει ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες ακόμη και της ομάδας που κέρδιζει την ασυλία.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας