Ποιος κερδίζει την σημερινή ασυλία στο Survivor;

Η Κωνσταντίνα μετατρέπεται σε τηλεοπτική θεότητα και οι υπόλοιποι απλά τρώνε την σκόνη της ακόμα και αν δεν αγωνίζεται!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στο Survivor μεταξύ άλλων με στόχο να χάσει και… κιλά.

Η παρουσιάστρια δεν σταματά να αστειεύεται για τα κιλά της στο παιχνίδι και μάλιστα να κάνει προσπάθεια να τα χάσει. Όπως είπε το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο της έχει κόψει την όρεξη, ενώ πολλές φορές δίνει το φαγητό τους στους συμπαίκτες της και εκείνοι την κοιτάζουν… περίεργα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Σάκη Τανιμανίδη.

Μια τρυφερή αφιέρωση από τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ο παίκτης των Μαχητών αγωνίστηκε απέναντι στον Νικόλα Αγόρου και τον κέρδισε. Όταν τελείωσε το run του, ζωγράφισε στην άμμο μια καρδιά και μέσα έγραψε το γράμμα Ε. 

Είναι το αρχικό από το 'Έλενα" που είναι και το όνομα της κόρης του. Σε εκείνη αφιέρωσε την νίκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.

 

Μετά τον αγώνα επάθλου, οι δύο ομάδες του Survivor ήρθαν αντιμέτωπες με μία ακόμα αναμέτρηση. Αυτή τη φορά η ταχύτητα ήταν το κλειδί για να απολαύσουν οι νικητές ντόνατς με σοκολάτα.

Οι Διάσημοι δεν φάνηκαν και τόσο τυχεροί σε αυτόν τον αγώνα και το προβάδισμα το είχαν οι Μαχητές. Όταν λοιπόν το σκορ ήταν 8 – 4 το όνειρο των Διασήμων να απολαύσουν και γλυκό απομακρυνόταν. Η Ελένη Χατζίδου είχε αγχωθεί αρκετά, την ίδια ώρα όμως η παρουσιάστρια της ομάδας έπαιρνε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και αστεία…

«Είναι πολύ δυνατή ρε συ η Ζωή. Είναι θηρίο! Εγώ την παίρνω για καλό τόσο καιρό; Μήπως για αυτό δεν αναδεικνύεται το ταλέντο μου; Επειδή παίζω με την Ζωή;», αναρωτιέται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με χιουμοριστικό τρόπο μετά τη νίκη της Ζωής.

Ενώ η Ελένη Χατζίδου την διακόπτει λέγοντάς της: «Είναι σοβαρή η κατάσταση, μην γελάτε! Χάνουμε το έπαθλο τώρα και δεν είναι και λίγο! Είναι αγχωτική στιγμή».

Δείτε τη στιχομυθία τους…

Μια ατάκα του Νίκου Θωμά παρεξένεψε τους Διάσημους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο κινηματογραφιστής της ομάδας των Μαχητών χαρακτήρισε εμμέσως τους αντίπαλους του, «χελώνες» αναφερόμενος στον μύθο του Αισώπου με την χελώνα και τον λαγό. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε αντιδράσεις…

«Η πλειοψηφία της ομάδας δεν είναι χελώνες. Νομίζω ότι αυτό που είπε ο Νίκος ήταν φοβερά άστοχο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάρα πολλοί παίκτες της ομάδας μου φτάσανε πολύ πιο γρήγορα. Δεν στέκει. Ο Νίκος έχει πει πολλά… μάλλον δεν καταλαβαίνει!», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Στην κάμερα του Survivor, λίγο αργότερα η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε: «Όταν πεινάς μπορεί να λες κάποια πράγματα τα οποία όμως δεν τα εννοείς στην πραγματικότητα. Λόγω της πείνας είναι λογικό να έχει κάποιος παραπάνω νεύρα…».

Δείτε στο βίντεο την άποψη των Διασήμων…

Η Μελίνα Μεταξά δεν άντεξε και «λύγισε».

Η Μαχήτρια αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είδαμε σε πλάνα να «λυγίζει».

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την παίκτρια αν αισθάνεται καλά και η Μελίνα του απάντησε ότι δεν αισθάνεται καλά και αμέσως ο παρουσιαστής της είπε να πάει στο ιατρικό team της παραγωγής και έτσι αποχώρησε.

Όταν, η Μελίνα επέστρεψε στην παραλία, είπε στους συμπαίκτες της ότι δε θα παίξει στο αγώνισμα με έπαθλο ένα donut σοκολάτα για κάθε παίκτη.

Γιατί η Μαρίνα Πήχου θα ξεσπάσει στην κάμερα του ριάλιτι; Θα την ενοχλήσει η συμπεριφορά κάποιων παικτών στην παραλία;

Η γυμνάστρια από τα Τρίκαλα θα πει στο νέο επεισόδιο του survivor: «Έχω μεγαλώσει κοντά στη φύση και σα Μόγλης θα έλεγα. Στην οικογένειά μου με φωνάζουν κομάντο… Αν αγχώνονται ή αν ζηλεύουν ή αν ταράζονται, δε δίνω καθόλου σημασία». Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Ακόμα έναν αγώνα με έπαθλο την ασυλία θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ποια ομάδα θα καταφέρει όμως να κερδίσει; Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κερδίσουν στον αγώνα ασυλίας και να μη χάσουν έναν ακόμα παίκτη;

Όπως έχουμε δει έως τώρα οι Μαχητές κερδίζουν στον αγώνα ασυλίας και χάνουν στον αγώνα με έπαθλο το φαγητό… άραγε θα τα καταφέρουν κι αυτή τη φορά να βγουν κερδισμένοι ή θα κάνουν τη διαφορά οι Διάσημοι; Ποιοι παίκτες θα κερδίσουν στο αγώνισμα που θα χρειάζεται όχι μόνο ταχύτητα αλλά και ισορροπία;

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision