Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι Guns n’ Roses ξανά στην σκηνή από το 1993

  26/01/2016 12:34
Οι Guns n’ Roses ξανά στην σκηνή από το 1993

Οι Guns n’ Roses ξανά στην σκηνή από το 1993

  26/01/2016 12:34
  Ακούσατε, ακούσατε. Ίσως να μην έχουμε Νοέμβριο, αλλά τι έχουμε τον Απρίλιο; Επανένωση των Guns n’ Roses και συγκεκριμένα οι  Axl Rose, Slash, και Duff McKagan, οι οποίοι θα βρεθούν ξανά μαζί σε σκηνή για πρώτη φορά μετά από το 1993.
 
Θα παίξουν μαζί στο μουσικό φεστιβάλ της Coachella στην Καλιφόρνια, τα Σάββατα 16 & 23 Απριλίου 2016. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από το επίσημο site τους. Το Coachella, το μεγαλύτερο και διασημότερο φεστιβάλ μουσικής παγκοσμίως, ανακοίνωσε το line-up του για το 2016 και, ανάμεσα στα τρία κεντρικά ονόματα της φετινής διοργάνωσης, πρώτο στη λίστα φιγουράρει αυτό του Axl Rose και των φίλων του. Οι άλλοι δύο head-liners του φεστιβάλ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο, θα είναι οι LCD Soundsystem και ο Calvin Harris.

Το συγκρότημα επιβεβαίωσε την επανένωση μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τους, όπου ο Axl Rose ξαναγράφει ιστορία με την χαρακτηριστική του φράση: «You know where you are…You’re in the jungle baby»
Παρ’ όλη την χρόνια άρνηση του Slash για επάνοδο με τον Axl,  πρόσφατα ο ίδιος ο Slash, είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, λέγοντας πως «Κάποια στιγμή θα βαρεθούμε αυτό το μαύρο σύννεφο που βρίσκεται πάνω από το συγκρότημα».

Σύμφωνα με τον Ιndependent ήταν ο ίδιος ο Axl Rose που αποκατέστησε τη σχέση του με τον Slash, ύστερα από μια κόντρα που κράτησε περίπου 20 χρόνια.
Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες ενέργειες από τους promoters για ζωντανές εμφανίσεις σε Σουηδία, Πορτογαλία και Αυστραλία, καθώς το reunion και μια πιθανή τους περιοδεία τους θα προκαλέσει πάταγο παγκοσμίως.
Τι λέτε, να περιμένουμε από το αγαπημένο μας συγκρότημα μια μόνιμη επιστροφή;
 Εμείς λέμε σίγουρα ναι !
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας