Ένας ποντικός έκλεψε την παράσταση στο Survivor! Ένα κρεβάτι στον καθένα για έπαθλο!

Το έπαθλο άνεσης που έκανε τους παίκτες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό - Το «άδειασμα» του Τανιμανίδη στην Ξένια των Rec, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο ποντικός !

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους Μαχητές και τους Διάσημους του survivor 2 το σημερινό έπαθλο άνεσης οι παίκτες δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν και πριν τους ανακοινωθεί το αγώνισμα ενημερώθηκαν για το έπαθλο που όπως θα δείτε είναι μεγάλο δέλεαρ για να μπουν στη μάχη και να τα δώσουν όλα ώστε να το κερδίσουν. Ποιο ήταν το έπαθλο; Ένα κρεβάτι για τον κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας. Το κρεβάτι θα παραμείνει όλες τις ημέρες στην παραλία μέχρι το επόμενο αγώνισμα. Μόλις άκουσαν το έπαθλο οι παίκτες πέταξαν από τη χαρά τους και ετοιμάστηκαν να τα δώσουν όλα στον αγώνισμα.

 

Η Ξένια του συγκροτήματος Rec είχε προτείνει για αποχώρηση την Κατερίνα Χαλικιά και στο αποψινό επεισόδιο κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση αυτή.

«Είναι όντως μια πάρα πολύ δυνατή παίκτρια, το ξέρουμε όλοι. Αλλά επίσης ξέρουμε όλοι ότι αυτό είναι το παιχνίδι, το Survivor, και σιγά σιγά όλοι θα καταλήξουμε σε αυτή τη θέση», είπε η Ξένια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με ερώτηση που της έκανε την «άδειασε» κανονικότατα. «Εσύ είπες, όταν την είχες ψηφίσει, ότι ψήφισες αγωνιστικά. Έτσι;».

«Ναι», του απάντησε. Με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Αν ψήφισες αγωνιστικά, γιατί πιστεύεις ότι η αντίπαλη ομάδα λέει ότι ήταν καλή παίκτρια;».

Με την Ξένια να του απαντάει: «Είμαστε πολλοί οι δυνατοί παίκτες, δεν είναι μόνο η Κατερίνα. Δηλαδή, μετά την Κατερίνα ποιος να ήταν;».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρηση της Κατερίνας Χαλικιά από το survivor 2.

Ήταν μαζί της προτεινόμενη προς αποχώρηση όπως και η Ελένη Χατζίδου αλλά τελικά ψηφίστηκε να φύγει η Κατερίνα Χαλκιά.

«Με πείραξε που έφυγε η Κατερίνα. Στενοχωρήθηκα… Ήξερα ότι το ήθελε πολύ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου γιατί και αν έφευγε η Ελένη πάλι θα στενοχωριόμουν όπως κι εγώ αν έφευγα. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά και στην παραλία αλλά και αγωνιστικά. Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή παίκτρια και το ξέρει πολύ καλά»

Η παρουσιάστρια και παίκτρια των διασήμων του survivor 2 μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε για να κερδίσει η ομάδα της το διαφορετικό έπαθλο άνεσης αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Ζωή ήταν η αντίπαλό της και απέδειξε ότι ήταν πιο καλή αγωνιστικά κερδίζοντας την παρουσιάστρια και πηγαίνοντας το σκορ 7 – 2 με τους μαχητές να κερδίζουν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δείτε τον αγώνα των δύο κυριών και πώς κατάφερε η Ζωή των μαχητών να κερδίσει την παρουσιάστρια.
 

Ο αγώνας ήταν μεγάλος και εντυπωσιακός καθώς οι μαχητές είχαν μεγάλο προβάδισμα και η νίκη έδειχνε αρχικά πως ήταν δική τους μέχρι που οι διάσημοι τους πλησίασαν και ήταν ένα πόντο διαφορά.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν μεγάλο δέλαρ το αποψινό έπαθλο άνεσης καθώς ο ύπνος στα σανίδια είναι πολύ δύσκολος για όλους.

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα τους να κερδίσει το έπαθλο που ήταν ένα κρεβάτι για τον καθένα. Ποια ομάδα τελικά τα κατάφερε και θα κοιμηθεί στην άνεση ενός κρεβατιού;

Μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι το έπαθλο κέρδισαν οι Μαχητές.
 

Μετά τη νίκη της ομάδας της και την απόκτηση κρεβατιών χάρηκε αλλά μιλώντας στην κάμερα έβαλε τα κλάματα.

«Το μόνο που θέλω είναι να μιλήσω με τους γονείς μου γιατί είναι η πρώτη φορά που μένω τόσο καιρό εκτός σπιτιού, δεν μιλάω καθόλου μαζί τους και έχω την ανάγκη να τους μιλήσω», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Οι Μαχητές έφτασαν να προηγούνται με 8-2 στο αγώνισμα του Survivor, ωστόσο, επαναπαύτηκαν και παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά.

Οι Διάσημοι ισοφάρισαν σε 9-9, όμως, δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και έτσι τα κρεβάτια κατέληξαν στους Μαχητές.

Η συμπεριφορά, όμως, των παικτών της μπλε ομάδας, δεν άρεσε καθόλου στους “κόκκινους”.

Ο Τανιμανίδης “άδειασε” την Ξένια με την ερώτησή του!

Ε.Χ.: Αυτοί πανηγυρίζανε πριν το πάρουν. Στο 7-2 νόμιζαν ότι το είχαν πάρει.

Μ.Σ.: Αυτό είναι και το λάθος τους όμως που κάνουνε.

Ο.Φ.: Το να μην υπολογίζουν τον αντίπαλο.

Κ.Δ.: Δεν μπορείς να πανηγυρίσεις πριν λήξει το παιχνίδι.

Ε.Χ.: Γι’ αυτό έπρεπε να την πατήσουν.

Κ.Δ.: Ούτε σιγουριά, ούτε πανηγυρισμός. Όταν λήξει, ούρλιαξε.

Δείτε όσα είπαν οι Διάσημοι του Survivor…

Στο χθεσινό Quiz είχαμε κι έναν απρόσκλητο επισκέπτη... Κάποιοι χάρηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την εμφάνιση του μικρού τρωκτικού

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»