Η Κωνσταντίνα έπαθε κρίση πανικού! Ξύπνησε ουρλιάζοντας μετά τον καυγά με την Δαλάκα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η παίκτρια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor και ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές μιας και είναι η μόνη επώνυμη παρουσία στο παιχνίδι... 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Θερμό επεισόδιο! Ντάνα Vs. Νταρντάνα 
 
Μπορεί οι τηλεθεατές και η παραγωγή να χάρηκε και αυτό να φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης, όμως αυτό δεν ισχύει και απόλυτα για τους παίκτες, ειδικά από την ομάδα των "Διάσημων".
 
Ένα σκληρό περιστατικό που συνέβη πίσω από τις κάμερες και αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Δαλάκα, που λίγο έλειψε οι δύο παίκτριες να πιαστούν στα χέρια.
 
Όπως έχουμε διαπιστώσει και από άλλα περιστατικά, οι σχέσεις των δύο κοριτσιών δεν είναι και τόσο καλές, συγκεκριμένα η Κατερίνα Δαλάκα πολλές φορές μπροστά στις κάμερες έχει κάνει διάφορες συμπεριφορές που προδίδουν την αντιπάθεια που έχει στην παρουσιάστρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός, ότι η Κατερίνα Δαλάκα αποφασίζει και "διατάζει" στην ομάδα, αφήνοντας πολλές φορές εκτός την Κωνσταντίνα από το αγώνισμα, όπως έκανε και στον τελευταίο αγώνα για την ασυλία, την στιγμή που η παρουσιάστρια ζήτησε να αγωνιστεί κι εκείνη της είπε να μπει στον δεύτερο γύρο, φέρνοντας την σε τρομερή αμηχανία...
 


 
Η Κωνσταντίνα από πλευράς της προσπάθησε να "σπάσει" τον πάγο μεταξύ τους κάνοντας συνεχώς κομπλιμέντα για τις αγωνιστικές της επιδόσεις... Ποιος μπορεί να ξεχάσει την στιγμή, που η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε τον αγώνα και η Κωνσταντίνα με χαρά και χιούμορ της φώναζε ότι είναι ο θηλυκός Αγγελόπουλος λέγοντας της: "Είναι η Ντάνα...", με την αθλήτρια να μην δίνει σημασία και να φεύγει…


 
Το ποτήρι όμως, ξεχείλισε χθες, μετά τον αγώνα επάθλου που τα φώτα έκλεισαν και τελείωσαν τα "ψέματα" για τις δύο παίκτριες... Αφορμή στάθηκε η ατάκα φωτιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Κατερίνα Δαλάκα, όταν την ρώτησε δημοσίως για τα προσωπικά της αφήνοντας αιχμές για την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η αθλήτρια ξίνισε το πρόσωπο της δείχνοντας την έντονη ενόχληση της σε αυτό...


Δεν είναι μόνο η Κωνσταντίνα που θεωρεί ότι η Κατερίνα Δαλάκα είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Αφορμή γι'αυτές τις φήμες, στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και φαινόντουσαν οι δυο τους σε πολύ τρυφερές στιγμές  Όμως, στην συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευσε αυτό τον δεσμό λέγοντας πως είναι απλώς φίλοι με την, ενώ λίγες ημέρες μετά κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες με τον Ντάνο και νέα ξανθιά εντυπωσιακή συνοδό που απολάμβαναν την έξοδο τους.
 
Όταν οι κάμερες έκλεισαν, αφού η Κωνσταντίνα είχε πετάξει την ατάκα για τον Ντάνο, την πλησίασε η Κατερίνα Δαλάκα με έντονο ύφος, μιλώντας της με τον χειρότερο τρόπο, νιώθοντας απίστευτα θιγμένη γι'αυτό που έγινε!
 
Η Κατερίνα την πλησίασε και της είπε, όπως μετέφερε πηγή στο Dimis Blog του Youweekly.gr: "Εδώ δεν είναι το σπίτι σου! Δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις! Θέλεις να λέμε κι εμείς τι μπορεί να έχουμε ακούσει για τα προσωπικά σου; Μην το ξανακάνεις!", της φώναζε έντονα η αθλήτρια, ενώ η Κωνσταντίνα ξεκίνησε να κλαίει με λυγμούς και έλεγε πως δεν το έκανε επίτηδες, την πείραζε απλώς χαριτωμένα!
 
Η Κατερίνα Δαλάκα, όπωςμετέφερε άνθρωπος από την παραγωγή δεν της χαρίστηκε παρά που την έβλεπε να κλαίει μιας και είχε εξοργιστεί με όλο αυτό που έγινε. Στην αρχή, κανένας από την ομάδα τους δεν μπήκε να ηρεμήσει τα πνεύματα με την αθλήτρια να συνεχίζει να βρίζει και να φωνάζει στην Κωνσταντίνα: "Την επόμενη θα σε ξεφτιλίσω μπροστά στις κάμερες!", φώναζε ενώ η Κωνσταντίνα συνέχιζε να κλαίει και ζητούσε σιγά συγγνώμη.
 
Τον πυροσβέστη της υπόθεσης τον έκαναν οι άντρες της ομάδας οι οποίοι πλησίασαν μόλις άκουσαν τις φωνές και προσπάθησαν να ηρεμήσουν την Δαλάκα η οποία κόντευε από τα νεύρα της να ορμήσει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
 
 Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις των δύο κοριτσιών δύσκολα θα φτιάξουν ξανά! Αυτό ωστόσο, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα επηρεάσει την Κωνσταντίνα για το αν θα συνεχίσει στο παιχνίδι μιας και δέχεται τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο! Θα αντέξει; Αυτό θα το δούμε στην πορεία...

 
Στο Nasos Blog του Νάσου Γουμενίδη στο Gossip-tv αναφέρει χαρακτηριστικά

Τα spoiler έρχονται με το σταγονόμετρο. Μόλις 5 – 6 άτομα είναι οι Έλληνες που δουλεύουν φέτος στα τεχνικά συνεργεία στον Άγιο Δομίνικο και έχουν αλλάξει και όλοι οι Τούρκοι συντελεστές της παραγωγής. Μια πληροφορία από χθες το βράδυ αναφέρει πως η Ντίνα είχε ένα έντονο επεισόδιο και έκανε την πρώτη της μεγάλη έκρηξη.
 
Η Κωνσταντίνα έπαθε κρίση πανικού! Ξύπνησε ουρλιάζοντας μετά τον άγριο καυγά!
 
Με κλάματα, φωνές και κρίση πανικού μέσα στη νύχτα ζητούσε να μιλήσει με δικούς της ανθρώπους στην Αθήνα και ήθελε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.
 
Έγινε μεγάλη συζήτηση με τους ανθρώπους της παραγωγής και μετά από δύο ώρες επέστρεψε στην καλύβα των «Διάσημων» και δεν έτρεχε κάστανο. Κάτι που βέβαια θα το μάθουμε όταν τελειώσει το ριάλιτι και αν το μάθουμε.
Όπως μάθαμε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση για την ανταλλαγή ρούχων που είχε κάνει ο Ντάνος με ιθαγενείς με αντάλλαγμα ένα σάντουϊτς.
 
Η Ντίνα δεν περνάει καλά στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο – και εδώ θα συμφωνήσω με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Καινούργιου – θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μείνει στο παιχνίδι καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις της όταν επιστρέψει στην Αθήνα είναι πολλές.
 
 

Ο Χάρης Σιανίδης, μιλώντας στο Μαρίνο Βυθούλκα και την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί σχετικά. Όπως θυμάστε, η σχέση ανάμεσά τους ήταν τεταμένη καθώς υπήρχαν αρκετά ιδιαίτερα περιστατικά στη νυχτερινή Αθήνα.

Αναλυτικά ο γνωστός pr manager σημείωσε για την παρουσιάστρια: «Η Κωνσταντίνα είναι ένα ιδιόρρυθμο άτομο το οποίο όμως μπορεί αν μην φταίει αυτό γιατί η προσωπικότητά της αλλοιώθηκε. Ό, τι κακό έκανε, έκανε στον εαυτό της και το πληρώνει ακόμα και εκεί που είναι το πληρώνει… Αν την ρωτήσεις, ειλικρινά θα έλεγα ότι δε θα ήθελε να είναι εκεί με τίποτα… Με τέτοιους ανθρώπους σαν την Κωνσταντίνα θέλω να είμαστε μακριά και αγαπημένοι…».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

 
Δείτε την υποδοχή του θέματος στο Tweeter
 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων