Δεύτερη φορά φέτος που ο Βερύκιος κράζει την Χατζηβασιλείου για την ηλικία της!

Το γνωρίζαμε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν ήταν και δεν είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Alpha. το γεγονός ότι την θυσίασαν απέναντι στο Survivor δείχνει πολλά!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το γεγονός ότι της αλλάξανε ώρα και ημέρα, δείχνει περισσότερα. Αυτό όμως που τα λέει όλα είναι το γεγονός ότι σήμερα ο Δήμος Βερύκιος δημοσίως μίλησε για την ηλικία της Βίκυς Χατζηβασιλείου εντελώς απαξιωτικά, κάτι που ξεπερνάει τους κανόνες ευγενείας!

Συγκεκριμένα μίλησε για την ηλικία της Βίκυς λέγοντας ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει στο Happy Day την Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν πάει να γεννήσει λόγο ηλικίας. Ότι δηλαδή είναι πολύ μεγάλη.

 

 

Αυτά είναι σίγουρο ότι δεν λέγονται για ένα στέλεχος του καναλιού ούτε για αστείο.

Ήταν ένα φοβερό φάουλ του Βερύκιου που πήγε να το μαζέψει στην συνέχεια αλλά δεν μαζευόταν με τίποτα!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όταν ρωτήθηκε από τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα για τα σχόλια για την ηλικία της που αναφέρθηκαν στο Happy Day, η παρουσιάστρια είπε: «Αν έχει κανείς οστεοπόρωση, πραγματικά του συστήνω να αποφύγει να κάνει τροχό με ένα χέρι.».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την ανταγωνισμό του Πάμε Πακέτο, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την πρόταση από το κανάλι να αλλάξει πάλι ημέρα προβολής, την οποία και αρνήθηκε.

«Είμαι Survivor και εγώ. Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά κι όχι πως χορεύει ο απέναντι σε αυτό το επίγειο τηλεοπτικό πανηγύρι. Το θέμα είναι να κρατάς το δικό σου βηματισμό. Γιατί αν πας να κρατήσεις ρυθμό κοιτώντας τα βήματα του απέναντι, έχεις μπουρδουκλώσει τα πόδια σου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Αν σκεφτείς ότι ήταν και μια ειδική μέρα η προηγούμενη Τετάρτη που είχε πολύ καινούρια πράγματα να δώσει το Survivor, εμείς κρατήσαμε πολύ καλά το κοινό μας. Εμείς κάνουμε μια εκπομπή που στοχεύει στην ουσία, στο να βελτιώσει προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων.

Το Πάμε Πακέτο δεν είναι απλά πάνω από το μέσο όρο του σταθμού. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν και είναι νομίζω στις πρωτιές του καναλιού. Και το γεγονός ότι πάντα απέναντι έχει κάτι πάρα πολύ δυνατό το Πακέτο, αυτό από μόνο του λέει πολλά πράγματα και ευχαριστώ πραγματικά και τον ανταγωνισμό που με αντιμετωπίζει ως ισχυρό αντίπαλο, διαφορετικά δεν θα είχα απέναντι μου την αποχώρηση του Survivor ή τα νέα δεδομένα που κάθε κανάλι θέλει να επενδύσει.»

Για αλλαγή ημέρας προβολής

«Αντίθετα ακούστηκε κάτι τέτοιο και τους είπα ούτε να το σκέφτεστε, δεν θέλω να κουνηθούμε από εδώ. Κουνηθήκαμε μια φορά χωρίς λόγο ουσιαστικά. Ταλαιπωρήσαμε το κοινό μου, γιατί να το ξαναταλαιπωρήσω το κοινό μου; Δεν έχω κανένα λόγο να μετακινηθώ από την Τετάρτη. Έγινε η μετακίνηση από πέρυσι καλώς ή κακώς και τελείωσε. Δεν θα τρέχουμε πίσω από την ουρά μας. Το θεωρώ ασέβεια προς το κοινό το να αλλάζεις ημέρα κάθε τόσο.»

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αν είναι η πρωταγωνίστρια του Survivor που ανεβάζει τα νούμερα:

«Αυτό δεν θα το σχολιάσω. Δεν το παρακολουθώ. Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο απ΄αυτού. Άμα είναι όντως έτσι, καλή επιλογή έκαναν. Δεν μπορώ να σχολιάσω επιλογές συναδέλφων. Ο καθένας επιλέγει κατά το δοκούν. Για να το επέλεξε η κοπέλα, κάποιο λόγο θα είχε. Προφανώς θεωρεί ότι της κάνει καλό και μακάρι να της κάνει.»

Για τα σχόλια που ακούστηκαν στο Happy Day για τη ρόδα που έκανε με ένα χέρι…

«Αν έχει κανείς οστεοπόρωση, πραγματικά του συστήνω να αποφύγει να κάνει τροχό με ένα χέρι.»

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!