Το έπαθλο, οι κόντρες και οι γνώσεις της Κωνσταντίνας στο κουίζ για τις αισθησιακές ταινίες!

Για έξτρα προμήθειες αγωνίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο οι δύο ομάδες του Survivor. Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε πρόθυμη να αγωνιστεί. Το ίδιο πρόθυμοι όμως δεν φάνηκαν να ήταν και οι συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια συζήτηση. 

«Εγώ νιώθω καλά και από άποψη φαγητού και από όλα, νιώθω καλά. Ό,τι θέλετε», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Δαλάκα να της απαντά: «Με το ό,τι θέλετε, δεν βγάζουμε όμως άκρη…».

«Βγαίνουμε με την Όλγα;» συμπληρώνει η Ξένια των Rec και η Κατερίνα Δαλάκα δηλώνει σύμφωνη, αγνοώντας την προθυμία της Κωνσταντίνας. «Ό,τι θέλετε, αν σας είμαι χρήσιμη, να παίξω, αν δεν είμαι…», συνεχίζει η γνωστή παρουσιάστρια που δεν ήθελε να κάτσει στον πάγκο. «Το θέμα είναι να αναδειχθεί η ομαδικότητα. Και ομαδικά να αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος», τόνισε ο Νάσος.

«Εντάξει, εγώ βγαίνω! Μην το κάνουμε τόσο θέμα! Παίζει η Όλγα στη θέση μου, αφού πιστεύουν και τα κορίτσια ότι είναι πιο καλή!» κατέληξε η Κωνσταντίνα.

 

Παρά τις αρχικές ανησυχίες για το ποια κοπέλα πρέπει να κάτσει στον πάγκο, τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγωνίστηκε. Η γνωστή παρουσιάστρια έπαιξε με την Ζωή Ανδρονικίδου από την ομάδα των Μαχητών. Το αργό τρέξιμο της στοίχισαν και η ευστοχία της αντιπάλου της, χάρισαν τη νίκη στους Μαχητές.

Με ανεβασμένο το ηθικό, ο αγώνας συνεχίστηκε με την αναμέτρηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου κόντρα στον Ηλία Γκότση. Και οι δύο κατέθεσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, όμως ο Ηλίας στάθηκε πιο τυχερός στις βολές. Έτσι, οι Μαχητές κέρδισαν με 10 – 7 και θα απολαύσουν τις έξτρα προμήθειες, ένα κιλό ρύζι, ένα κιλό φακές και ένα κιλό φασόλια.

Ένταση υπήρχε στην ομάδα των Διασήμων μετά την ήττα τους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Δαλάκα διαφώνησαν έντονα μετά από μία ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη σχετικά με το σε τι οφείλεται η ήττα τους.

«Κάτι φταίει που χάνουμε, αλλά δεν το έχω βρει ακόμα», είπε από μεριάς της η Κατερίνα Δαλάκα με την Ελένη Χατζίδου να διαφωνεί: «Εγώ διαφωνώ! Είναι καθαρά θέμα τύχης!». «Εμείς ορίζουμε την τύχη μας!», επέμενε η Δαλάκα.

Στο παιχνίδι ερωτήσεων πάντως κατάφερε να ξεχωρίσει η Κωνσταντίνα. Στην ερώτηση «Πόσοι άνθρωποι κατά μέσο όρο επισκέπτονται την ημέρα ιστοσελίδες αισθησιακού περιεχομένου»,η Κωνσταντίνα βρέθηκε αντιμέτωπη με την Ντάρια.

Οι δύο παίκτριες προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, ενώ ταυτόχρονα σκέφτονταν την κατάλληλη απάντηση. 18.000.000 απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ η παίκτρια των Μαχητών απάντησε 100.000.000.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πιο κοντά στην απάντηση με αποτέλεσμα να κερδίσει σε αυτήν την ερώτηση και να φανεί πιο… ενημερωμένη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι γνώσεων που παίξανε οι παίκτες μετά το αγώνισμα, έβαλε σε όλους τα… γυαλιά.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εκεί λοιπόν έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση για το πόσα κιλά ζύγιζε ένας ντόπιος, ο Χεσούς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε να τον… εξετάσει. Πήγε κοντά του και άρχισε να τον ακουμπά για να μπορέσει να καταλάβει το βάρος του. Τελικά έπεσε αρκετά έξω παρότι τον έπιασε.

Οι ατάκες του Σάκη Τανιμανίδη ήταν… όλα τα λεφτά.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Δεν σταματά να πετά τα καρφιά της η Ελένη Χατζίδου…

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της παραγωγής του Survivor και αναφέρθηκε στην στάση κάποιων συμπαικτών της να λένε «ότι θέλετε εσείς». Να θυμίσουμε εδώ ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κρατήσει αυτή τη στάση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια είχε ύφος και νεύρα και τόνισε πως δεν της αρέσει αυτού του είδους η συμπεριφορά. Προτιμά ο καθένας να λέει την γνώμη του, αυτό που πιστεύει και αυτό που θέλει.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή στην διαφωνία στην ομάδα των Διασήμων για το αν θα έπρεπε να φάνε πριν το αγώνισμα ή όχι.

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου στην κάμερα.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες κακόκεφους ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ξεσπάσει σε κλάματα, μιας και δεν έχουν κοιμηθεί καλά! Μαχητές και διάσημοι θα περάσουν μία δύσκολη νύχτα λόγω της κακοκαιρίας. Οι παίκτες θα προσπαθήσουν στη συνέχεια να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν στο αγώνισμα ασυλίας.

Ποια ομάδα θα κερδίσει; Θα καταφέρει άραγε η ομάδα των Μαχητών να κερδίσουν ξανά; Ποιους παίκτες θα ανακοινώσει προς αποχώρηση ο Σάκης Τανιμανίδης; Μια γεύση από όλα αυτά που θα παρακολουθήσουμε απόψε, μπορούμε να πάρουμε μέσα από το trailer που ακολουθεί: 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»