Mακροβούτια στην λάσπη, μπόουλινγκ στην άμμο για την ασυλία του Survivor!

Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Δρυμωνάκος και Αλέξανδρος Παρθένης υποψήφιοι προς αποχώρηση - Μετά τα μακροβούτια στην λάσπη, το μπόουλινγκ στην άμμο, την τρίτη συνεχόμενη ήττα των Διασήμων και το αγώνισμα της ασυλίας ήρθε η... αποζημίωση

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αξιζε να περιμένεις. Να ξενυχτήσεις. Να φας κι εσύ λάσπη μαζί με τους Μαχητές και τους Διάσημους, έστω από την οθόνη. Να ζήσεις ξανά δέκα λεπτά ατέρμονης γκρίνιας από την Αγγελική. Κι ας μην παντρεύτηκες προκειμένου να το γλυτώσεις, δεν πειράζει. Ας υπομείνεις αυτά τα δέκα λεπτά βασανιστηρίου από μία γυναίκα που όλα της φταίνε και δεν ξέρει τι της φταίει και αν της φταίει, και που έχει δίκιο και οι άλλοι άδικο, και που ανεβοκατεβαίνει η ψυχολογία της σαν το ΕΚΑΣ. Δεν πειράζει. 
 



Γιατί αυτό που σε περίμενε στο τέλος του επεισοδίου της Τρίτης δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αυτή η σχεδόν θεατρική είσοδος της ξανθιάς χαίτης, με την πλάτη να δείχνει ήδη ηλιοκαμένη, η οποία θα αλώσει τα κάστρα Μαχητών και Διασήμων στην Δομινικανή Δημοκρατία, αξίζει ακόμη περισσότερα βασανιστήρια. Εικόνες ευριπίδειας τραγωδίας πέρασαν έστω και για δευτερόλεπτα μπροστά από τα μάτια μας. Και ήλθαν στο νου τα λόγια του Τεύκρου στην «Ελένη» του Ευριπίδη: «Θεοί, ποιαν όψη αντίκρισα; Κοιτάζω την πολυμίσητη θωριά κακούργας γυναίκας, που ξεκλήρισε κι εμένα κι όλους τους Αχαιούς. Αμποτε να ‘χεις την έχθρα των θεών που τόσο μοιάζεις με την Ελένη». Οπου Αχαιοί βάζεις Διάσημοι, όπου θεών βάζεις τηλεθεατών κι όπου Ελένη βάζεις Κωνσταντίνα κι έχεις τη νέα όψη του τραγικού αποσπάσματος το οποίο θα λάβει χώρα στις παραλίες της Καραϊβικής. 

Είναι γεγονός λοιπόν ότι μετά την λάσπη, τους παίκτες του Survivor τους περίμενε μία έκπληξη. Η είσοδος δύο νέων παικτριών όπως φάνηκε από τα αποσπάσματα του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε και που θα σημάνει μία νέα εποχή για το ριάλιτι. Ηταν και η ηθική αποζημίωση ενός χλιαρού επεισοδίου με μία ψηφοφορία λίγο πολύ αναμενόμενη και πασπαλισμένη με χρυσόσκονη, με λόγια αγάπης για τους υποψήφιους προς αποχώρηση και μετάνοιες από τους ψηφοφόρους. Όλα αυτά μπροστά στην Ντίνα είναι λεπτομέρειες… Και θα το καταλάβουμε από το βράδυ της Τετάρτης…

Το βράδυ που θα μάθουμε και ποιος θα αποχωρήσει. Η Ελένη Χατζίδου; Ο Γιάννης Δρυμωνάκος; Η ο Αλέξανδρος Παρθένης; Όπως σωστά επεσήμανε ευφυής χρήστης του twitter «Κρατήστε μέσα τον Παρθένη γιατί αν φύγει πως θα ξεχωρίσουμε ποια είναι η ομάδα των Διασήμων», όμως δυστυχώς τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ των αγοριών αυτή τη στιγμή. Η δισκογραφική που εκπροσωπεί την αοιδό έβγαλε ήδη φιρμάνι στήριξης για την εκλεκτή της…

Τα κριτήρια στην ψηφοφορία όπως αναμενόταν είχαν τίτλο «καθαρά αγωνιστικά». Το ίδιο λέγανε και για τον Ντάνο πέρσι αλλά ουδείς πείθεται. Κι όσο αρχίζει ο κόσμος να βγαίνει στον τάκο τόσο όμορφα αρχίζουν να αναδύονται τα μίση και τα πάθη και να υποχωρούν τα ευγενή συναισθήματα. Η Χατζίδου η οποία ούτε με γερανό δε σηκωνόταν από τη λάσπη είπε on camera πως «με προπόνηση οι αθλητικές επιδόσεις βελτιώνονται, ο χαρακτήρας όμως δεν αλλάζει»  και ταυτόχρονα ανασήκωσε με νόημα το φρεσκοβαμμένο με τατουάζ φρύδι της… Η ίδια άλλωστε νωρίτερα είπε πως η χασούρα ήταν θέμα τύχης κι όχι ανικανότητας, τρολάροντας το σύμπαν και όλους όσοι έριξαν πανέρια στα πόδια της τα οποία τα βλέπουν πια βαριά και ασήκωτα στην άμμο να χάνουν ακόμη και στην τρίλιζα. 

Πάντως είδαμε ντέρμπι και αυτό φάνηκε ως το τέλος αφού και οι δύο ομάδες κατάφεραν να κατακτήσουν εννέα νίκες και στην τελική δοκιμασία ο Ηλίας και η Μελίνα νίκησαν Μουρούτσο και Δαλάκα στον πόντο κυριολεκτικά. Η λάσπη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο αυτού του αγωνίσματος όπως και οι τραυματισμοί με τον Νίκο Ράσταμαν να χτυπά στο πόδι και τον Ηλία να βγάζει τον ώμο του.


Οι ίδιοι ξεχώρισαν και πάλι και η παρτίδα αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει.  Πολύ δυνατοί ο Αγόρου, ο θηλυκός Ντάνος – Δαλάκα, ο Νάσος, ο Θοδωρής, ο Ηλίας, η Ντάρια, η Ολγα Φαρμάκη – έκπληξη η οποία μάλιστα κατάφερε και διακρίθηκε και πήρε ασυλία. Η Αγγελική, η Νίτσα Χατζίδου, η Κατερίνα, ο Νίκος, ο Δρυμωνάκος, ο Παρθένης, η Βιργινία δεν εντυπωσίασαν ενώ η Ροδάνθη λογικά μπήκε στην Γυμναστική Ακαδημία εξαργυρώνοντας πόντους από σχολικό πρωταθλητισμό. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Στον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία νικήτρια ήταν η Μαρία – σκιέρ η οποία πέτυχε σε αγώνισμα ισορροπίας, με τον Στέλιο Κρητικό και τον Παρθένη να ακολουθούν σε επίδοση.
 


Η ζωή στην παραλία συνεχίζει να είναι ελαφρώς βαρετή μόνο που η πείνα έχει αρχίσει όχι απλά να χτυπά την πόρτα αλλά να λυγίζει γόνατα. Η ζέστη εναλλάσσεται με την τροπική βροχή και μαζί με τα καιρικά φαινόμενα πηγαινοέρχεται και η γκρίνια. Προς τέρψιν οφθαλμών υπάρχουν φυσικά σε μόνιμη βάση και τα πλάνα με τις βουτιές των παικτριών και την κάμερα να τις ακολουθεί από πίσω εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά πλάνα με καυτά μπικίνι και καλογυμνασμένα σώματα τα οποία κινούνται νωχελικά και αποενοχοποιημένα στην άμμο… Ακολουθεί η ηλιοθεραπεία και το κους κους, τα μαχαιρώματα και οι μπηχτές, τα μαγειρέματα πάσης φύσης και οι δουλειές. 
 


Κορυφαία στιγμή φυσικά ήταν αυτή όπου ο Ολυμπιονίκης Μουρούτσος, πολύ μακριά από τις ολυμπιακές επιδόσεις του, αποπειράθηκε να πιάσει χταπόδι με το χέρι κάνοντάς μας να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα και για την στεριά και για την θάλασσα. Ντάνο, λείπεις.

Απόψε το βράδυ θα απολαύσουμε την είσοδο της Ντίνας και μίας «Μαχήτριας», θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από την υποψήφια τριάδα, θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη έντονο αγώνισμα και σιγά σιγά θα ζεσταινόμαστε για τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας τα οποία λογικά θα είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που ξέραμε πως είναι το Survivor  και λιγότερο ως αυτό που προσπαθούν κάποιοι υποψιασμένοι να μας πείσουν πως είναι. Ως τότε ας ελπίσουμε ότι ο Αγόρου θα εγκαταλείψει την τακτική να σταυροκοπιέται και να κοιτά ψηλά αναζητώντας τα «θεία», γιατί το καστ για το «Τατουάζ» έκλεισε, η Χατζίδου θα δικαιώσει ακόμη περισσότερο τον μύθο Λάουρα, η Ντάρια θα δείξει τα δόντια της, η Αγγελική θα βρεθεί στο «απόσπασμα» και ο Θοδωρής με τον Νάσο θα συγκρουστούν πραγματικά να χαρούν και τα κορίτσια που παρακολουθούν αυτή την περιπέτεια στην καυτή άμμο.    

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα