Άρχισαν ήδη τα πισώπλατα μαχαιρώματα στο Survivor!

Το δύο στα δύο έκαναν οι Μαχητές στο δεύτερο επεισόδιο του Survivor 2, κερδίζοντας τους Διάσημους με 10-7.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο στίβος μάχης απαιτούσε ταχύτητα και συγκέντρωση. Οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν σειρά εμποδίων και στο τελικό στόχο έπρεπε να βάλουν τα ξύλα οριζόντια στο έδαφος, πετώντας τα από μακριά. 

Οι παίκτες έδειξαν να μην δυσκολεύονται στα εμπόδια όσο στον τελικό στόχο, καθώς τα κοντάρια δεν στεκόντουσαν εύκολα στην κατασκευή.

Οι Μαχητές βρέθηκαν να προηγούνται με διπλό σκορ, ωστόσο, οι Διάσημοι μείωσαν και έφτασαν στον πόντο με τις μονομαχίες να είναι ιδιαίτερα σκληρές. 

Τελικά, οι Μαχητές πήραν τη νίκη κάνοντας το 10-7 και πήραν μαζί τους στην παραλία τα εργαλεία ψαρέματος, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο για τη ζωή τους στον Αγιο Δομίνικο.

Οι δύο ομάδες, σήμερα Τρίτη, θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία του φετινού παιχνιδιού.

 
 
H Aγγελική από την ομάδα των Μαχητών, πήρε την ήττα της πολύ προσωπικά, ενώ έκανε λόγο και για διπρόσωπες συμπεριφορές... 

«Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μπω κι εγώ στην ομάδα, γιατί νιώθω λίγο εκτός. Θέλω να με μάθουν, γιατί γενικά κρίνουν πρώτα από την εμφάνιση και μετά από το χαρακτήρα του άλλου και την προσωπικότητα του άλλου κι αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία, για αυτό και ήθελα να αγωνιστώ και δεύτερη φορά, αφού το δοκίμασα την πρώτη φορά και είδα ότι ήταν λάθος μου που δεν ξεκίνησα γρήγορα. Ήθελα να δω τις ανάσες μου. Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία.

Για το καλό της ομάδας επέλεξαν να παίξουν οι κοπέλες που είτε κέρδισαν, είτε αποφάσισαν πλειοψηφικά. Πιστεύω σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα φτιάξουν οι σχέσεις μας και θα νιώσω κι εγώ καλύτερα ψυχολογικά και ότι είμαι μέσα στην ομάδα. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα», ανέφερε η Αγγελική Κοκαλίτσα. Οι συμπαίκτες της καταλαβαίνοντας πως εκείνη παραμένει μόνη της στην καλύβα, την κάλεσαν κοντά τους, ωστόσο εκείνη δεν αποκάλυψε τι είναι εκείνο που την έχει ενοχλήσει, παρά αρκέστηκε να πει πως θα τα συζητήσουν εν καιρώ, αφήνοντας αιχμές όπως «όταν η ομάδα είναι μαζί μου, φτιάχνεται η ψυχολογία μου».

Η Βιργινία Δικαιούλια αντιδρώντας στην συμπεριφορά της παίκτριας δήλωσε αργότερα:

«Γενικά η Αγγελική νομίζω ότι την ήττα της την πήρε πολύ προσωπικά και το κρατάει μέσα της και αυτό δεν βοηθά ούτε εκείνη, ούτε την ομάδα. Είμαι της άποψης ότι όταν έχω κάτι πάω και το συζητάω ώστε να λυθεί. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Δεν μπορείς να ορίσεις σε κάποιον πως θα συμπεριφερθεί, ο καθένας έχει το χαρακτήρα του.»

Στην απέναντι πλευρά, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, θα προσπαθήσει να της δώσει κουράγιο, αλλά και συμβουλές να αφήσει πίσω την κακή ψυχολογία κι εκείνη θα κάνει λόγο για διπρόσωπη συμπεριφορά από τους συμπαίκτες τους.

Ανάμεσα σε άλλα παρακολουθήσαμε και την περιγραφή της Χατζίδου για το δύσκολο βράδυ που πέρασε...

«Όσο υποψιασμένος και αν είσαι ερχόμενος στο Survivor, σίγουρα άλλο να το ζεις και άλλο απλά να το έχεις στο μυαλό σου. Αυτό με το σανίδι ήταν τρομακτικό», είπε η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου μετά την εμπειρία της στο κατάλυμα της παραλίας. Και το σανίδι φαίνεται να μην ήταν το μόνο τρομαχτικό μέσα στο βράδυ που έζησε. Μία από τις συμπαίκτριές της, ή η Όλγα Φαρμάκη ή η Μαρία Σαμαρίνου φαίνεται πως έκανε αρκετά ανήσυχο ύπνο, ουρλιάζοντας!

«Κάποια από εσάς! Ή η Όλγα  ή η Μαρία. Ξύπνησα τρεις φορές. Σαν κλάμα. Σαν ουρλιαχτό. Τρόμαξα τόσο πολύ. Νόμιζα κάποιος έπαθε κάτι» είπε η Ελένη Χατζίδου και ήταν κάτι παραπάνω από περιγραφική…


Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη