Το Survivor ξεκίνησε! Δείτε τις φωτογραφίες από το πρώτο αγώνισμα!

Μια ανάσα πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο για τους επόμενους 6 μήνες, ο Σάκης Τανιμανίδης μας έλυσε κάθε απορία σε συνέντευξη στο People.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Δεδομένου πως ο μέσος όρος της τηλεοπτικής σεζόν του πρώτου Survivor έκανε σχεδόν 60%, φαντάζομαι πως φέτος οι αιτήσεις και από πολύ διάσημους Έλληνες θα ήταν πολλές…

Ήταν. Και είμαι πολύ χαρούμενος που η παραγωγή δεν δελεάστηκε από τα ονόματα. Πέρσι το Survivor ήταν η απόλυτη επιτυχία. Έγινε με μεγάλα ονόματα; Όχι.

Μάλιστα, στα πρώτα επεισόδια, το σχόλιο πολλών πέρσι ήταν «σιγά τους διάσημους»…

Το θυμάμαι πολύ καλά. Έχουμε, λοιπόν, ήδη το ιστορικό του τι πιάνει και τι όχι. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να δει έναν πασίγνωστο να τρέχει. Τον ενδιαφέρει να δει καλούς αθλητές. Και φέτος, λοιπόν, έγινε στρατηγικά η επιλογή των παικτών, όχι βάσει του ονόματος αλλά βάσει των επιδόσεων, των αθλητικών χαρακτηριστικών, αλλά και της προσωπικότητας, γιατί όλοι οι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι μπαίνουν μετά από πολλές συζητήσεις με την παραγωγή.

Ήσουν μέσα στο κομμάτι αυτών των συζητήσεων;

Μόνο στην τελική φάση της επιλογής με ρωτούν την άποψή μου. Δεν αποφασίζω εγώ.

Υποθέτω ότι και ο Acun Ilicali έχει άποψη για την τελική επιλογή…

Ο Acun, όπου και να βρίσκεται, έρχεται πάντα στην Ελλάδα για να δει ο ίδιος τους παίκτες και να πάρει την τελική απόφαση. Θεωρεί ότι η επιλογή των παικτών είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας του παιχνιδιού.

Με τον Acun Ilicali έχετε αποκτήσει φιλική σχέση…

Έχουμε αποκτήσει μια καλή φιλική σχέση, ναι, κι αυτό βοηθά την επαγγελματική μας σχέση. Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι και να δουλεύεις με ανθρώπους που περνάς καλά, είναι μεγάλη τύχη όταν συμβαίνει. Η δουλειά, βέβαια, είναι πάντα δουλειά και υπάρχουν απαιτήσεις, είτε είσαι φίλος είτε όχι, την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς.

Η πρεμιέρα του Survivor 2 είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ και τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες. Διάσημοι και Μαχητές πήραν θέση και ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το έναυσμα για το πρώτο αγώνισμα.

Ο παρουσιαστής ανέβασε μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης και σχετική φωτογραφία από τα παρασκήνια του πρώτου αγωνίσματος στα instastories, χωρίς να κάνει ωστόσο κάποιο περαιτέρω σχόλιο.

Ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί πήγε ωστόσο το πράγμα ένα βήμα παρακάτω και δημοσίευσε φωτογραφία από την ομάδα των Διασήμων στον στίβο της μάχης.

Στην εικόνα διακρίνουμε 11 παίκτες. Έξι άνδρες και πέντε γυναίκες. Οπότε η διαγωνιζόμενη είναι γυναίκα. Στους παίκτες διακρίνονται ξεκάθαρα ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Ελένη Χατζίδου και οι υπόλοιποι Διάσημοι.

«Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ: 
μεγάλη πρεμιέρα του «Survivor» έρχεται γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Οι 24 παίκτες έχουν ήδη προσγειωθεί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη.

Οι πρώτες μέρες είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους αλλά σύντομα προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα.

Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά την Κυριακή στις 9 το βράδυ. Λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 19.00 οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 24 παίκτες, που πήραν το εισιτήριο ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Εδώ Survivor».
Ο παρουσιαστής του “Survivor” Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του. 
Οι δύο ομάδες μας συστήνονται και οι αναμετρήσεις ξεκινούν. 
Οι 12 «Διάσημοι»: Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Δρυμωνάκος, ,Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Ξένια –REC, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Αλέξανδρος Παρθένης, Μαρία Σαμαρίνου, Γιάννης Τσίλης, Όλγα Φαρμάκη, Κατερίνα Χαλικιά και Ελένη Χατζίδου.
Οι 12 «Μαχητές»: Νικόλας Αγόρου, Χάρης Γιακουμάτος, Ηλίας Γκότσης, Βιργινία Δικαιούλια, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θωμάς, Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη, Αγγελική Κοκαλίτσα, Μελίνα Μεταξά, Μαρίνα Πήχου, Ντάρια Τουρόβνικ, Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor» δίνει ραντεβού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από Κυριακή έως και Τετάρτη στις 21.00.»!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με αφορμή την πρεμιέρα του survivor 2, έκανε μία ανακοίνωση μέσα από την εκπομπή «Εδώ» για το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ντορέττα αποκάλυψε πως από τα πρώτα επεισόδια του Survivor θα δούμε ανατροπές και αλλαγές, που δεν περιμένουμε με τίποτα! Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες του survivor έχουν ήδη ξεκινήσει τα αγωνίσματα, την πείνα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις κακουχίες και που ξέρει κανείς που κοιμούνται εάν έχουν καλύβα, εάν έχουν σανίδα να βάλουν το κορμάκι τους… Έχουν ήδη ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα, έχει ήδη γυριστεί… Στα πρώτα επεισόδια θα γίνουν ανατροπές! Μην εκπλαγείτε εάν δείτε κάτι από την αρχή του παιχνιδιού όλα αυτά που πιστεύαμε ανατραπούν… Μην εκπλαγείτε αν δείτε κάτι που δεν περιμένει κανείς μας να δει στο survivor. Μην εκπλαγείτε εάν δείτε κάτι που δεν το περιμένει κανείς μας… Θα ήθελα να σας προετοιμάσω, γιατί κάτι ξέρω»!


 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»