Αποκάλυψη τώρα! Πως γίνεται το κάστινγκ; Ποιος παίρνει την τελική απόφαση; Πως μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor;

Όλο το μεγάλο παρασκήνιο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Survivor! 

Οι νέοι «Μαχητές» και οι νέοι «Διάσημοι» μάλιστα φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και φυσικά η φωτογραφία ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς του Survivor στα social media.

 

Το κάστινγκ για τους Μαχητές και τους Διάσημους φέτος αποφασίστηκε να γίνεται όχι μέσα από την δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητα των παικτών από την τηλεόραση αλλά ... από την δημοφιλία τους στα social media συμφώνα με δημοσίευμα του Dimis blog στο Youweekly.

Οι περισσότεροι παίκτες με βάση το αντικείμενο τους, είτε είναι Μαχητές είτε είναι Διάσημοι έχουν υψηλή δημοφιλία στα social media! Αυτό ήταν μία νέα πρακτική που την πρότεινε ο Τούρκος παραγωγός προκειμένου το Survivor να διεισδύσει δυναμικά στα νεανικά κοινά που άλλωστε ενδιαφέρουν και την τηλεθέαση.

Έλα ντε που αυτό γύρισε μπουμεράνγκ! Το κάστινγκ δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στον κόσμο με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει φωτιά για την επιλογή, ιδιαίτερα των Διάσημων. Θορυβήθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής και έψαχναν με αγωνία μία τηλεπερσόνα που θα κάνει την διαφορά. Κι εδώ θα σας ρίξουμε την βόμβα...

Οι άνθρωποι του Survivor 2 είχαν συζητήσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν τις γιορτές για να είναι στο παιχνίδι. Μάλιστα, είχαν προτείνει στην παρουσιάστρια ένα πολύ σημαντικό ποσό για να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κωνσταντίνα τους άκουγε με μεγάλη προσοχή και τους είπε ότι ευχαρίστως ότι θα δεχόταν την πρόταση τους αλλά δυστυχώς είχε προλάβει ο Ant1 με το "Dancing With The Stars", είχε κλείσει να παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι! Έτσι τους είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έτσι ήταν.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με όλους τους αρμόδιους στον Ant1 και είχε κλείσει την παρουσία της εκεί στο παιχνίδι, επίσης με συγκεκριμένα χρήματα και με την προοπτική μιας περαιτέρω συνεργασίας εφόσον πήγαιναν όλα καλά!

Και εδώ ξεκινάει το απίστευτο παρασκήνιο...

Η Κωνσταντίνα λοιπόν αφού είχε απορρίψει το Survivor 2, περίμενε τις λεπτομέρειες για το πότε θα ξεκινήσει το Dancing και φυσικά την ημερομηνία που θα ξεκίναγε τις πρόβες. Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίησε και συζήτηση ο Ant1 την περασμένη Παρασκευή ανακοινώνει τους ανθρώπους που θα έπαιζαν στο Dancing χωρίς όμως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η κοπέλα ένιωσε και απογοητευμένη και προδομένη και συγχυσμένη. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έγινε και ποιος την απέκλεισε από το Dancing With The Stars. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ και με το που είδε ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης για όλη την σεζόν, έκανε δύο τηλέφωνα σε ανθρώπους κλειδιά στον ΣΚΑΙ και μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα ενεργοποιήθηκε η πρόταση που της είχαν κάνει για το Survivor 2.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός που ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του και αν συμφωνεί να μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι είπε χαρακτηριστικά: "Αν δεν μπει αυτή η γυναίκα στο Survivor ποια πρέπει να μπει;".

Το "καυτό" παρασκήνιο για τον διωγμό της Σπυροπούλου από τον Ant1 και τον απίστευτο καυγά με την Ευαγγελία Αραβανή που της κόστισε αρκετά. 

Όπως γνωρίζετε το σόου θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Αραβανή η οποία και υπέγραψε με τον Ant1. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Ευαγγελία δεν ήταν καθόλου θετική στο να συμμετέχει στο ίδιο παιχνίδι, έστω και σε διαφορετική θέση, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και οι δύο γυναίκες έχουν πολύ άσχημα προηγούμενα.

Η Ευαγγελια Αραβανή είχε κάνει δοκιμαστικό στον Alpha για την εκπομπή "Μέσα στην Καλή χαρά" με την Ναταλία Γερμανού. Αφού έβγαινε κανονικά στην εκπομπή μαθαίνει ξαφνικά ότι τελικά θα μείνει εκτός καθώς θα βάλουν στην θέση της μία "Κωνσταντίνα Σπυροπούλου". Ήταν τότε, που η Κωνσταντίνα έκανε και επίσημα την εμφάνιση της σαν "πάνελ" σε εκπομπή.

Μάλιστα, η Ευαγγελία είχε μιλήσει δημόσια γι'αυτό και είχε πει χαρακτηριστικά, πως όντως η Κωνσταντίνα της έφαγε την θέση: «Είχα περάσει από δοκιμαστικό, οπότε όταν σου λένε ξαφνικά ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί, εγώ αυτό που ρώτησα ήταν εάν έκανα κάτι εγώ ή εάν έχετε κάποιο παράπονο για τη δουλειά μου και γι’ αυτό πρέπει να αποχωρήσω. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι μου πήρε τη θέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τώρα γιατί κράτησαν την Κωνσταντίνα και όχι εμένα δεν μπορώ να το ξέρω διότι ήταν απόφαση της διοίκησης του καναλιού.Αν τη συναντήσω έξω, θα της μιλήσω. Δεν μου έκανε κάτι η κοπέλα. Εντάξει, έχασα τη θέση μου αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα για αυτό»

Αυτό ήταν αρκετό λοιπόν, μετά από χρόνια... και ερχόμενοι τώρα στο 2018 και στο "Dancing With The Stars" να πει η Ευαγγελία Αραβανή πως δεν θα δεχόταν να παρουσιάσει το σόου αφού θα ήταν η Κωνσταντίνα.

Έτσι τα στελέχη του Ant1 όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αποφάσισαν ξεκάθαρα να κρατήσουν την Ευαγγελία και να αφήσουν εκτός την Σπυροπούλου όπως και έγινε

 

Δειτε Επισης

Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»