'Εκπληξη! Παρουσιάστρια που δεν περίμενε κανείς, ο 13ος παίχτης στους Διάσημους!

Πριν λίγα 24ωρα, η παραγωγή του Survivor 2018 και ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσαν επίσημα τους 24 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο reality.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες, η σύνθεση της ομάδας των «Διασήμων» που ανακοινώθηκε δεν είναι και… τόσο ακριβής, καθώς υπάρχει και 13η «Διάσημη», η οποία δεν ανακοινώθηκε επίσημα, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή διαπραγματευόταν τη συμμετοχή της με την παραγωγή του reality.

Πρόκειται για πρόσωπο – έκπληξη, που έχει απασχολήσει τη showbiz αρκετά τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται μια… ανάσα πριν υπογράψει για τη συμμετοχή της και ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Eίναι... νέα, ξανθιά και παρουσιάστρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμφώνησε πριν λίγες ώρες με την παραγωγή να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να… επιβιώσει στις εξωτικές παραλίες του και απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να μπει και η τελική υπογραφή.

Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι εάν θα προλάβει να είναι στην πρεμιέρα της ερχόμενης Κυριακής (21/01/2018) ή όχι.

 

Τι καιρό κάνει στον Άγιο Δομίνικο;

Με καταιγίδες θα υποδεχτεί τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Τανιμανίδης, στην πρεμιέρα του “Survivor”. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, όλο το 24ωρο θα επικρατήσουν έντονες βροχοπτώσεις, γεγονός που θα δυσχεραίνει την επιβίωση των διαγωνιζομένων στο εξωτικό νησί.

Θέλετε να μαθαίνετε από νωρίς τον καιρό που θα επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να γνωρίζετε κάτω από ποιες καιρικές συνθήκες θα αγωνίζονται οι παίκτες του “Survivor”;

Μέσα από το site του SURVIVOR σας παρέχεται αυτή η δυνατότητα και θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόβλεψη του καιρού μέχρι και για δέκα ημέρες αργότερα.

 

Πολλά ήταν τα σενάρια για το Survivor Πανόραμα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ.

Τελικά, ο σταθμός ενημέρωσε με επίσημο δελτίο Τύπου, ότι η εκπομπή  θα μετονομαστεί σε “ΕΔΩ Survivor”, θα ξεκινά στις 17.00 και θα διαρκεί έως τις 19.00.

Αξίζει να πούμε ότι το “ΕΔΩ” με τη lifestyle νότα του θα συνεχίσει να υπάρχει κανονικά στο προγραμματισμό του σταθμού.

Αυτήν την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, το “ΕΔΩ Survivor” θα προβληθεί στις 19.00, δύο ώρες πριν την πρεμιέρα του reality επιβίωσης και, όπως έχει γραφτεί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή «Εδώ» ανακοίνωσε τις αλλαγές που φέρνει το survivor 2 στην εκπομπή της κι όχι μόνο…

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η εκπομπή της θα είναι τετράωρη από την επόμενη εβδομάδα λόγω του survivor από τις 15:00- έως 19:00 και θα είναι καθημερινή.

Στο πρώτο δίωρο θα βλέπουμε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και στο δεύτερο δίωρο η εκπομπή θα λέγεται «Εδώ Survivor» και η Ντορέττα αυτό το δίωρο που θα ασχολείται με το παιχνίδι επιβίωσης θα έχει μαζί της τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την… Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Δείτε όλα όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις αλλαγές στην εκπομπή της! 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»