Και όμως! Υπάρχουν δύο Κύπριες που κάνουν διεθνή καριέρα ως πορνοστάρ!

Οι ταινίες τους έχουν παρακολουθηθεί από εκατομμύρια φανατικούς του πορνό, με τα βίντεό τους να βρίσκονται σε όλες τις γνωστές ιστοσελίδες πορνό.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Εκτός από την καριέρα και τις hardocore ερωτικές ταινίες τους, όμως, οι γυναίκες αυτές έχουν και κάτι ακόμα κοινό: Την Κυπριακή καταγωγή τους!

Η Νάντια Μπράουν κατάγεται από την Κύπρο και δε διστάζει να παραδεχτεί ότι δεν συμπαθεί ιδιαιτέρως τους άνδρες Κύπριους διότι «απατούν τις γυναίκες τους». Πολλές φορές για την ακρίβεια, τις έχουν απατήσει μαζί της!

Μπήκε στο βιομηχανία του πορνό ερασιτεχνικά γιατί απλά δήλωνε sex maniac. Για τον ίδιο λόγο έκανε σεξ και επί πληρωμή.

«Οι περισσότεροι Κύπριοι απατούν τις γυναίκες τους, απλά κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις με οικογενειάρχες, μπορώ να σου τις περιγράψω..» «Δεν θέλω να βγει προς τα έξω ως άλλη μια μίζερη ιστορία. Έχω μανία με το σεξ, για αυτό το κάνω. Από πριν, με τον αρραβωνιαστικό μου κάναμε ανταλλαγές συντρόφων με άλλους Κύπριους ή βρισκόμασταν και όλοι μαζί. Αποφασίσαμε... να το κάνουμε επάγγελμα, να αρχίσω να γυρίζω και τις ταινίες μου. Χάσαμε κάποιους από τους φίλους μας για αυτή μας την κίνηση» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της! 

Η ίδια είχε μιλήσει το 2011 στο «Time Out» του 2011 όπου και δήλωσε πως θέλει να είναι η πρώτη πορνοστάρ που γυρίζει τις ταινίες της στην Κύπρο.

Έδωσε επίσης μερικές συμβουλές σε άντρες και γυναίκες, για το πως θα απογειώσουν και θα κάνουν καλύτερο το σεξ και την απόλαυση μεταξύ τους! 

Ανάμεσα σε άλλα συμβουλεύει τις γυναίκες να μην έχουν ταμπού στο σεξ, να μιλούν βρώμικα και να επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό του συντρόφου τους! 

Για τους άνδρες σημειώνει πως θα πρέπει να καθοδηγούν τις γυναίκες στο σεξ, για τον αγαπημένο... δονητή των γυναίκων, αλλά και πως δεν πρέπει να κριτικάρουν τις γυναίκες στο κρεβάτι. 

Η Ντέλτα Γουάιτ είναι μια ακόμα πορνοστάρ με κυπριακές ρίζες. Είναι 37 ετών και δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί στα πιο hardcore σενάρια.

Είναι ιδιαιτέρως μικροκαμωμένη -έχει μόλις 1.52 ύψος-, παρόλα αυτά όμως φροντίζει με τον τρόπο της να έχει πάντα το πάνω χέρι…

Δειτε Επισης

Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε τους Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της