Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτή η ομάδα Ολυμπιονίκων μας έκλεψε την καρδιά

  21/01/2016 14:58
Αυτή η ομάδα Ολυμπιονίκων μας έκλεψε την καρδιά

Αυτή η ομάδα Ολυμπιονίκων μας έκλεψε την καρδιά

  21/01/2016 14:58
Συνήθως τη δόξα του γυναικείου κοινού μονοπωλούν οι ποδοσφαιριστές και οι πιο εναλλακτικές στο γούστο επιλέγουν τους surfers. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε αθλητικές επιδόσεις, αλλά στη γοητεία τους. Το τελευταίο εύρημα όμως, διεκδικεί την πρωτιά για την πιο σέξι ομάδα και εδώ και μια εβδομάδα έχει αρχίσει να κάνει buzz και να ανακαλύπτεται από τη μία άκρη του πλανήτη έως την άλλη.  
Ladies and Gentlemen ιδού η εθνική ομάδας ενόργανης των ΗΠΑ

Τα αγόρια αυτά ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από το ίντερνετ και αφορμή δε στάθηκε κάποιο βραβείο ή διάκριση, αλλά αυτή η φωτογραφία
Η ομάδα βρέθηκε στη Βραζιλία και έκανε προπονήσεις στο Ρίο, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς του 2016. Μεταξύ των ασκήσεων, τα αγόρια πήγαν στην παραλία και η selfie τους έγινε viral. Σχεδόν όλα τα γυναικεία περιοδικά έχουν τρέξει να κάνουν αφιερώματα στην ομάδα και οι παίκτες είδαν σε μια εβδομάδα τους followers να αυξάνονται συνεχώς. Αν και στον αθλητικό χώρο η ομάδα θεωρείται υποσχόμενη και αναγνωρίζεται ως πιθανή έκπληξη της χρονιάς, η επιπλέον δημοσιότητα έρχεται απλά να εκτινάξει τη φήμη της και ίσως κάνει περισσότερες γυναίκες να στηθούν στις τηλεοράσεις στις 5 Αυγούστου...   Ωστόσο οι φωτογραφίες χωρίς μπλούζα δεν είναι καινούργια πρακτική της ομάδας μια και όσοι τους ακολουθούν έχουν ξαναδεί αντίστοιχες πόζες.   Μια μόνο ιδέα:

 
 
Πηγή: www.lifo.gr
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας