Μεγάλη νικήτρια του Nomads αναδείχτηκε η Αποστολία Ζώη!

Οι τελευταίες ώρες των παικτών στην παραλία! Ξέσπασε ο Γρηγόρης: «Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να το πω εδώ...»  Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη στο Nomads! «Ξέρω ότι κάποιες στιγμές μπορεί να μην ήμουν...»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αποστολία Ζώη, Γιώργος Μαυρίδης και Κωνσταντίνος Οροκλός, είναι οι τρεις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Nomads.

Λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων που θα αναδείξουν το μεγάλο νικητή του επάθλου, είδαμε πώς πέρασαν τις τελευταίες ώρες τους στην παραλία.

Ο κάθε παίκτης έκανε έναν μικρό απολογισμό ενώ πήρε μαζί του ένα αγαπημένο αντικείμενο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

 

Λίγο πριν την μεγάλη ώρα του τελικού Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνοντας τον απολογισμό του ξέσπασε κατά όλων εκείνων που του έκαναν αρνητική κριτική, σχετικά με τον τρόπο που μετέδιδε τα αγωνίσματα.

«Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να το πω εδώ. Και το λέω επειδή υπήρξατε άνθρωποι που δεν ήσασταν αθλητές, εννοώ επαγγελματικά και βρεθήκατε να αντιμετωπίζετε πρωταθλητές. Πάρα πολλοί παρεξήγησαν και νομίζω ότι είναι η ώρα να το πω, ακόμη και τα λόγια μου, όταν προσπαθούσα να κάνω ας πούμε συγκρίσεις, με το όταν έπαιζαν αθλητές με κάποια απλά παιδιά. Και λέγανε πώς μπορείς και συγκρίνεις την τάδε με την τάδε ή τον τάδε με τον τάδε», είπε και συνέχισε:

«Μου φαινόταν τόσο αδιανόητο πως κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού όλοι οι παίκτες στα αγωνίσματα είναι ίσοι. Και δεν έχει καμία σημασία αν είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

 

Με πολλές αποκαλύψεις και εκπλήξεις διεξάγεται ο αποψινό τελικός του Nomads.

Μέσα σε αυτές και η προσωπική εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων. Ο παίκτης που κατάφερε να φτάσει στον τελικό αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που είπε το «ναι» στο Nomads.

Όπως ο ίδιος είπε όταν τον κάλεσαν από τον Ant1 είπε κατευθείαν «όχι» όμως δυο ημέρες μετά επανήλθε στο γραφείο του Γιάννη Λάτσιου και ζήτησε αντί χρηματικής αμοιβής να δοθεί ένα ποσό για καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Έτσι λοιπόν μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο παίκτης ΕΔΩ

Ο αγώνας που περίμενε τους παίκτες προκειμένου να αναδειχτούν οι δυο φιναλίστ, ήταν μεγάλος και σκληρός. Τέσσερα δύσκολα αγωνίσματα περίμεναν τους παίκτες.

Ποιοι είναι οι δυο που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και να οδηγηθούν στην αναμέτρηση του τελικού;

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Απόστολία Ζώη. Εκτός τελικού μένει ο Γιώργος Μαυρίδης

Στην τελική αναμέτρηση βρέθηκαν αντιμέτωποι η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Ποιος από τους δυο κατάφερε να κερδίζει τη νίκη και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Μεγάλη νικήτρια του Nomads αναδείχτηκε η Αποστολία

Με έκδηλη τη συγκίνηση και την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, θέλησε να κάνει τις πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη στο Nomads και του επάθλου των 100.000 ευρώ!

Η Αποστολία Ζώη, μόλις λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη της και κρατώντας το αγαλματίδιο του νικητή, μίλησε στην κάμερα του παιχνιδιού που μόλις έφτασε στο τέλος του. «Μόλις τελείωσε ο αγώνας, αυτό το αγαλματίδιο έγινε δικό μου. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η νίκη, μου έχει δώσει πολύ μεγάλη ώθηση. Αλλά το πιο σημαντικό είναι, μετά από αυτό, η ψηφοφορία που με στήριξε ο κόσμος και αυτό το αφιερώνω σε εσάς. Μου δώσατε μεγάλη χαρά όσοι μπήκατε στη διαδικασία να ψηφίσετε» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές μπορεί να μην ήμουν ο εαυτός μου, αλλά αυτά είναι για να πας παρακάτω και να μαθαίνεις. Είμαι σούπερ χαρούμενη, ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να αγκαλιάσω όλους τους δικούς μου ανθρώπους».

Δείτε παρακάτω το βίντεο…

 

 
 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη