Τελικός απόψε για το Nomads! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!

Διακόπηκε ξαφνικά το γύρισμα του ημιτελικού. Τι συνέβη; Αυτόν τον παίκτη έστειλε το κοινό κατευθείαν στον τελικό! Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που πάνε τελικό! Τελικός απόψε για το Nomads! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Διακόπηκε ξαφνικά το γύρισμα του ημιτελικού του Nomads. Τι συνέβη στην παραλία στις Φιλιππίνες;

Οι τέσσερις παίκτες που φτάσανε μέχρι τον ημιτελικό, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρισκόντουσαν στην παραλία για τα γυρίσματα του ημιτελικού. Εκεί που μιλούσαν και πήγαινε η κουβέντα καλά, ξαφνικά έπιασε μια δυνατή βροχή. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την παραγωγή αν πρέπει να σταματήσει, πήρε θετική απάντηση και διέκοψε το γύρισμα. 

Στην συνέχεια είδαμε στο πλάνο τους παίκτες να φοράνε τα αδιάβροχά τους και να συνεχίζουν κανονικά το γύρισμα και την συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες του Nomads την άποψή τους για τις κάμερες. Πιστεύουν ότι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα στο παιχνίδι αν είχαν πάνω τους κάμερες 24 ώρες το 24ωρο;

 «Είδα πράγματα από ανθρώπους που μέχρι πριν από κανένα μήνα πίστευα άλλα πράγματα. Και δεν μιλάω για τους παρόντες, μιλάω για άλλους ανθρώπους. Άλλους παίκτες. Και τρόμαξα... Είδα άλλη συμπεριφορά... Πολύ διαφορετική από αυτή που καταλάβαινα εδώ μέσα. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι μεμπτό για μένα, αλλά είναι μια τακτική ενός ανθρώπου που μπορεί να ακολουθήσει. Κι από εκεί και πέρα, ο καθένας διαλέγει την πορεία του και τον δρόμο του» είπε η Αποστολία Ζώη μεταξύ άλλων.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Το κοινό είχε την δυνατότητα με την ψήφο του να στείλει έναν από τους τέσσερις παίκτες του Nomads απευθείας στον τελικό.

Ψήφισε λοιπόν και αποφάσισε να χαρίσει το "χρυσό" εισιτήριο στον Γιώργο Μαυρίδης. 

Θυμίζουμε ότι οι τρεις που μονομάχισαν για ένα εισιτήριο στον τελικό ήταν η Αποστολία Ζώη, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Κωνσταντίνος Οροκλός. 

Οι υπόλοιποι τρεις μονομάχησαν για μια θέση στον τελικό. Ο Γιώργος Μαυρίδης ψηφίστηκε από το κοινό και δεν αγωνίστηκε. Οι άλλοι τρεις έδωσαν μεγάλο αγώνα σε αθλήματα.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός ήταν ο πρώτος που εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό. Η Αποστολία Ζώη ήταν η δεύτερη, καθώς ο Νίκος Αναδιώτης τα... παράτησε στην μέση. Κουράστηκε και δεν ήθελε καν να συνεχίσει...

Άρα στον τελικό του Nomads έχουμε τον Γιώργο Μαυρίδη, την Αποστολία Ζώη και τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με την ανακοίνωση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τελικός απόψε για το Nomads! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!

Έχουν περάσει σχεδόν δυόμιση μήνες από την ημέρα που το Nomads βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Το ημερολόγιο έγραφε 2 Οκτωβρίου, όταν το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα και πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από το τέλος.

Τρεις παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός και θα δώσουν την μάχη για το έπαθλο που είναι… 100.000 ευρώ.
Στο τελευταίο επεισόδιο, οι τρεις παίκτες θα βρεθούν στην αρένα, όπου θα τους περιμένουν και οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι και οι οποίοι μένουν στη βίλα και ένας θα κερδίσει!
Όμως λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων, ο Νίκος Αναδιώτης με δάκρυα στα μάτια θα πει ότι ο Γιώργος Μαυρίδης τον βοήθησε να γίνει καλύτερος άνθρωπος και για τον λόγο αυτό αφιερώνει όλο το Nomads στον σκοπό του και ο Γιώργος θα νιώσει αμήχανα.

Ο δε Γρηγόρης Αρναούτογλoυ ρωτάει τον Γιώργο Μαυρίδη για τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν για τα ριάλιτι και τον λόγο που μπήκε στο Nomads. Δείτε το τρέιλερ!

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα