Το είδαμε κι αυτό στο Nomads! Ζώη σε Μαυρίδη: «Μωρό μου, αγάπη μου, είσαι ο άντρας της ζωής μου…»!

Δείτε ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία! Η σπόντα του Οροκλού για Μαυρίδη-Αναδιώτη! Δείτε πως αντέδρασαν! Δείτε ποιος κέρδισε 2.500 ευρώ! Αποχώρησε ο Κατσινόπουλος λίγο πριν τον τελικό! Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα της υγείας του! Οι πρώτες δηλώσεις του! Έτσι θα βγει ο νικητής!
Όλα όσα έγιναν και όλα όσα θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο του Nomads!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Nomads.

Οι δυο πρώτοι παίκτες που έχασαν στο αγώνισμα φόρεσαν το μαύρο περικάρπιο, ενώ το τρίτο θα το φορέσει ο παίκτης εκείνος που θα ψηφίσουν οι συμπαίκτες του.

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Δείτε στο video που ακολουθεί ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την ασυλία, οι παίκτες φόρεσαν τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια τους, πήρανε στα χέρια τους τρίγωνο και άρχισαν αν λένε τα κάλαντα με μαέστρο την Αποστολία Ζώη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρακολουθούσε με το χαμόγελο στα χείλη και όλοι έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Βέβαια, στο τέλος έκαναν μια μικρή παραλλαγή που είχε πολύ πλάκα. 

Δείτε το video:

Μετά το τέλος του σημερινού αγωνίσματος ασυλίας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε τα περικάρπια και στην συνέχεια οι παίκτες ψήφισαν εκείνον που ήθελαν να είναι ο τρίτος μονομάχος.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης πάνε στον ημιτελικό, τότε ο Κωνσταντίνος Οροκλός είπε: «Η αρχική κλίκα».

Δείτε στο video πως αντέδρασαν οι παίκτες.

Απίστευτες εξελίξεις στο Nomads λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το παιχνίδι γνώσεων ανακοίνωσε στους υποψήφιους προς αποχώρηση ποιοι παίκτες είναι οι δυο μονομάχοι.

Η Αποστολία Ζώη φρίκαρε όταν ο παρουσιαστής της ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί, αφού ο κόσμος την στήριξε και πηγαίνει στον ημιτελικό μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Νίκο Αναδιώτη.

Η τραγουδίστρια άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δεν το πιστεύει. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε γιατί δεν περίμενε ότι θα έφτανε μέχρι εκεί, εκείνη του είπε ότι δεν περίμενε να την στηρίξει το κοινό, αφού τον τελευταίο καιρό είχε χάσει τον εαυτό της.

Δείτε το video:

Το παιχνίδι γνώσεων του Nomads είχε ως έπαθλο 2.500 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε διάφορες ερωτήσεις στους παίκτες και όταν κάποιος έβρισκε την σωστή απάντηση έπαιρνε και μια κατσαρόλα.

Η αλήθεια είναι πως όλοι είχανε σωστές απαντήσεις, αλλά μόνο ένας επέλεξε την κατσαρόλα που μέσα είχε τα χρήματα.

Δείτε ποιος τα κέρδισε στο video που ακολουθεί.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος βρέθηκε στον στίβο μάχης με τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Οι δυο μονομάχοι έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο Nomads και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, το αγώνισμα εκτός από ισορροπία και στόχο ήθελε και τρέξιμο, κάτι που τον δυσκόλεψε, αφού έχει θέμα με το ισχίο του. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος παρά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε μέχρι τέλους, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κωνσταντίνο Οροκλό, ο οποίος πηγαίνει με στον ημιτελικό.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος λίγο πριν αποχωρήσει μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γι’ αυτό το ταξίδι στο Nomads και αποκάλυψε ότι πρέπει να κάνει επέμβαση.

Δείτε το video:

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος αποχώρησε από το Nomads. Παρόλο που ήταν τραυματισμένος αγωνίστηκε ενάντια στον Κωνσταντίνο Οροκλό και τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από το ριάλιτι.

Μετά την αποχώρησή του, ο Γιώργος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Nomads τονίζοντας: «Tίτλοι τέλους και για μένα πριν λίγο. Το Nomads έκλεισε με έναν πολύ όμορφο τρόπο, ήταν μεγάλη εμπειρία. Επόμενος στόχος ξεκούραση και να φτιάξω τους τραυματισμούς και μια μεγάλη εκδήλωση για τις πολεμικές τέχνες και περιμένω την υποστήριξή σας, να με στηρίξετε. Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά…».

Δείτε το βίντεο!

 

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε πως θα βγει ο νικητής του Nomads.

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι αυτό θα γίνει έπειτα από μια σειρά αγωνισμάτων. Το ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό θα κριθεί από την θετική ψήφο του κοινού.

Οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που θα κρίνουν ποιον θέλουν να σώσουν στον ημιτελικό έτσι ώστε να πάει απευθείας στον τελικό.

Δείτε το video:

Τέσσερις μέρες απέμειναν για να τελειώσει το Nomads.

Oι παίκτες, οι οποίοι έχουν μείνει, απαντούν στις ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού! Ποια ερώτηση θα δυσκολέψει τον Κωνσταντίνο Οροκλό; Ποιος είχε στρατηγική σχετικά με την ψηφοφορία; Η δε Αποστολία Ζώη θα διαβάσει το μήνυμα ενός τηλεθεατή:

«Οι μεγάλοι έρωτες ξεκινάνε με μεγάλες κόντρες…» και τότε η τραγουδίστρια θα σηκωθεί και θα πέσει πάνω στονΓιώργο Μαυρίδη. Θα κάτσει στα πόδια του και θα του πει: «Μωρό μου, αγάπη μου, είσαι ο άντρας της ζωής μου και τρεις μήνες τώρα δεν το είχα καταλάβει»! Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργος Μαυρίδης; 

Στο τέλος του νέου επεισοδίου, οι παίκτες θα παίξουν το παιχνίδι των ερωτήσεων και όποιος κερδίζει θα παίρνει μία κατσαρόλα μέσα στην οποία θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο! Δείτε το τρέιλερ του Nomads!

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»