Η Βασιλική Μιλλούση αποχώρησε απο το Nomads με 7.500 ευρώ! Ο παίκτης που θα κερδίσει στο τελευταίο αγώνισμα ατομικής ασυλίας!

Το Nomads ξεκίνησε με το αγώνισμα ατομικής ασυλίας. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι παίκτες έπρεπε να μείνουν πάνω σε πύρους χωρίς να πέσουν. Πολύ δύσκολο να αντέξουν για αρκετή ώρα όρθιοι πάνω σε πύρους και στη συνέχεια μάλιστα τους αφαίρεσαν και έπρεπε να στηριχτούν πάνω στο κάσωμα.

Ο νικητής κέρδισε την ασυλία ενώ οι δύο παίκτες που έπεσαν πρώτοι θα είναι ο πρώτος και δεύτερος υποψήφιος μονομάχος.

Ο πρώτος που έπεσε ήταν ο Κωνσταντίνος και αυτομάτως έγινε πρώτος υποψήφιος μονομάχος και δεύτερος ο Νίκος Αναδιώτης.

Η μάχη δόθηκε ανάμεσα στην Αποστολία Ζώη και τη Βασιλική Μιλλούση και τελικά κέρδισε η τραγουδίστρια.

 

Ο Νίκος Αναδιώτης και ο Κωνσταντίνος ήταν οι δύο πρώτοι που έπεσαν από τους πύρους και αυτόματα βγήκαν υποψήφιοι. Μετά την ψηφοφορία ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος είναι η Βασιλική Μιλλούση.

Μάλιστα προσπάθησε να κερδίσει το αγώνισμα για να έχει ασυλία και να μην βρεθεί ως μονομάχος αλλά ένα πρόβλημα με το γόνατό της την έκανε να παραιτηθεί και να δώσει τη νίκη στην Αποστολία Ζώη.

Οι παίκτες του Nomads μετά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και την ψηφοφορία για τον τρίτο μονομάχο έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων.  

Το έπαθλο ήταν 7.500 ευρώ! Όποιος απαντούσε σωστά έπαιρνε από μια κατσαρόλα. Στο τέλος θα άνοιγαν τις κατσαρόλες μήπως είχε κάποια μέσα το πολυπόθητο ποσό. Οι απαντήσεις δόθηκαν και οι κατσαρόλες άνοιξαν με έναν παίκτη τυχερό. Ποιος κέρδισε το πολυπόθητο ποσό;

Τα χρήματα βρισκόταν μέσα στην κατσαρόλα της Βασιλικής Μιλλούση! Η παίκτρια δεν το πίστευε και άρχισε να χοροπηδάει από την χαρά της.

Μια ακόμα αποχώρηση στο Nomads πριν τον μεγάλο τελικό.

 Η Βασιλική Μιλλούση μονομάχησε με τον Κωνσταντίνο Οροκλό και έχασε φεύγοντας από το παιχνίδι. «Εδώ που έφτασα δεν με πειράζει που το ακούω. Μου χρύσωσα λίγο το χάπι…Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που έφτασα μέχρι εδώ. Ήταν μοναδική εμπειρία και σας ευχαριστώ όλους».

Η παίκτρια πριν αποχωρήσει κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 7.500 ευρώ και έφυγε συγκινημένη και χαρούμενη για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, θα δούμε την τελευταία ατομική ασυλία και όποιος την κερδίσει πάει στον ημιτελικό!

Ένας θα κερδίσει την ατομική ασυλία, ενώ οι δύο παίκτες που θα πέσουν πρώτοι κάτω θα είναι ο πρώτος και ο δεύτερος υποψήφιος μονομάχος και οι παίκτες θα ψηφίσουν ακόμα έναν! Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσει ποιον παίκτη σώζει το τηλεοπτικό κοινό και οι δυο μονομάχοι θα αγωνιστούν. Ποιος παίκτης θα καταφέρει να μείνει στο Nomads και ποιος θα αποχωρήσει;

Τέλος, θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα παιχνίδι ερωτήσεων μέσα από το οποίο ένας παίκτης θα κερδίσει 2500 ευρώ! Δείτε το τρέιλερ του Nomads λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! 

Για το NOMADS, αλλά και τον Λευτέρη Πετρούνια, μίλησε η Βασιλική Μιλλούση στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της.

Η αθλήτρια μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρω1νό και άφησε τους πάντες άφωνους με την απάντησή της! 

«Μίλησες με τον Λευτέρη στο τηλέφωνο;», την ρώτησαν και εκείνη απάντησε… «ποιον Λευτέρη;»!

Αμέσως μετά ξεκαθάρισε πως νόμιζε ότι εννοούσαν τον Κύπριο πρώην συμπαίκτη της, Λευτέρη Χατζηιωάννου.

Ωστόσο, όταν της διευκρίνισαν ότι η ερώτηση ήταν για τον Πετρούνια, η Βασιλική αποκάλυψε πως «δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δυστυχώς! Με έχουν κλείσει στην βίλα και δεν έχω επικοινωνία με κανέναν», παραδέχτηκε όμως ότι ο Πετρούνιας θα είναι ο πρώτος με τον οποίο θα μιλήσει!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βασιλική:

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την ομάδα του πρωινού για τον Γιώργο Μαυρίδη και για την αλλαγή στη συμπεριφορά του και η Βασιλική απάντησε:

«Πραγματικά με τον Γιώργο ζήσαμε μαζί μόνο τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Δε μου έδειξε να είναι διπρόσωπος. Σε μένα αυτός που ήταν μπροστά, ήταν και πίσω από τις κάμερες. Δε μου έδειξε κάτι τέτοιο εμένα. Τώρα τα παιδιά που τον έζησαν περισσότερο, ίσως ξέρουν κάτι περισσότερο από μένα. Δεν τον έζησα για να πω αν είχε διπλή συμπεριφορά»!

Δείτε τι άλλο είπε για τον πιο δυνατό παίκτη του Nomads!

 

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»