Αποχώρησε η Δήμητρα Φραντζή! Την χάνουμε και αυτή την κορμάρα από το Nomads!

Η απάντηση για την σχέση της με τον Κατσινόπουλο…. «Ας βγούμε πρώτα από εδώ και…»

Όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους παίκτες για τη συνέχεια του Nomads.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες με τις ψηφοφορίες και τις αποχωρήσεις.

«Να σας πω τι θα συμβεί την Κυριακή. Αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ένας νικητής παίρνει το λευκό περικάρπιο για εκείνη την ημέρα και μόνο, για λίγες ώρες δεν θα έχει άγχος. Οι δύο ηττημένοι από το παιχνίδι είναι υποψήφιοι μονομάχοι και ο ένας θα ψηφιστεί με την διαδικασία που ξέρουμε, τρεις λοιπόν. Την ίδια μέρα, από τον αγώνα ερχόμαστε κατευθείαν στην αρένα, μαθαίνουμε τι συνέβη με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, ο ένας σώζεται, οι δύο μονομαχούν και αποχωρεί ο ηττημένος.

Την Δευτέρα ξανά αγώνας ατομικής ασυλίας, ένας παίρνει το λευκό περικάρπιο, οι δύο τελευταίοι του αγωνίσματος θα είναι υποψήφιοι, ψηφίζεται εσείς τον τρίτο, ερχόμαστε αμέσως στην αρένα, βλέπουμε τι έγινε με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, μονομαχούν οι δύο και ο ηττημένος αποχωρεί. Όταν μετά τον αγώνα σήμερα, δούμε ποιοι έξι θα μείνετε, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο κόσμος θα ψηφίσει και για τις δύο ημέρες, και για την Κυριακή και για την Δευτέρα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του Nomads είχαμε μια ακόμα αποχώρηση.

Υποψήφιοι μονομάχοι ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη και η Δήμητρα Φραντζή. Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να «σώσει» τον Γιώργο Μαυρίδη και να στείλει στην μονομαχία τις δυο γυναίκες.

 

Έδωσαν σκληρούς αγώνες, ήταν ισάξιες, αλλά τελικά νικήτρια ανάμεσα στις δυο αναδείχτηκε η Αποστολία Ζώη. Έτσι η Δήμητρα Φραντζή αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της στις Φιλιππίνες και πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Η Δήμητρα Φραντζή, όπως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μέχρι να γίνει ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού, ο οποίος είναι σε μία εβδομάδα!

Η Δήμητρα αποχώρησε με ένα πλατύ χαμόγελο και όλοι οι παίκτες, οι οποίοι έμειναν στο Nomads, είχαν να πουν μόνο καλά λόγια. Μετά την αποχώρησή της, η Δήμητρα δήλωσε: «Εις το επανιδείν. Τιμή μου που με κρατήσατε εδώ. Χαρά μεγάλη. Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου και δεν το μετανιώνω δευτερόλεπτο. Θα τα ξαναπούμε από κοντά!»!

Δείτε τις δηλώσεις της οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα του Nomads στο facebook!

 

Οι φήμες για την σχέση ανάμεσα σε Γιώργο Κατσινόπουλο και Δήμητρα Φραντζή έδιναν και έπαιρναν κατά τη διάρκεια του NOMADS. Σήμερα στο Πρω1νό λοιπόν είχαν καλεσμένη την παίκτρια που αποχώρησε και τη ρώτησαν σχετικά με όσα έχουν γραφτεί.

Η Δήμητρα αρχικά γέλασε δυνατά. «Λοιπόν, η πρώτη γνωριμία μας τον Κατσινόπουλο ήταν στο γραφείο της γιατρού. Από την πρώτη στιγμή είχαμε μία φοβερή επικοινωνία μεταξύ μας. Μέσα στο παιχνίδι επικοινωνούσαμε πιο πολύ με τα μάτια, πράγμα που είναι σπάνιο να το βρεις με έναν άνθρωπο και οι κουβέντες μας ήταν μικρές-κοφτές. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ σε αυτό τον άνθρωπο-άντρα ήταν ο σεβασμός απέναντι στις γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ να με κοιτάζει πρόστυχα ή περίεργα…», ανέφερε στη συνέχεια.

«Αυτό που έχουμε με τον Κατσινόπουλο, είναι μία σχέση ειλικρινής, μία σχέση σεβασμού και θαυμασμού»

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της τόνισε: «Έτσι ξεκινάνε. Είναι ωραία για να ξεκινήσει μετά τις Φιλιππίνες μία σχέση…»

Σχετικά με τα παραπάνω, η Δήμητρα φρόντισε να καταλήξει τονίζοντας: «Δεν περιμένω δεν απαιτώ πράγματα από κανέναν. Αυτό που υπήρχε στο μυαλό και των δύο είναι ότι είμαστε σε μία φάση παιχνιδιού και δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο παρά να είμαστε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Από εδώ και κάτω είμαστε συναισθηματικά ανάπηροι… Ας βγούμε με το καλό και θα τα δούμε όλα»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Η Δήμητρα είπε αρχικά: «Αναρωτιούνται άραγε το ίδιο και για άλλους παίκτες; Λέω, για παράδειγμα, την Αποστολία Ζώη. Είδα μια Αποστολία άλλη στην αρχή και ξαφνικά, μέσα σε μία νύχτα… μια άλλη Αποστολία! Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως γιατί είδε ότι δεν την έπαιρνε μία κατάσταση επίθεσης και είπε να το γυρίσει; Όταν έγινε η ένωση των ομάδων, μέσα σε μία μέρα ήρθε ο εφιάλτης! Κλίκες, πίσω από πλάτες να μιλάνε, υποθέσεις κακές…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπήρξε στιγμή που να έχουμε πει μεταξύ μας κακά πράγματα για κάποιον παίκτη. Μέχρι που ένα πρωινό, εκεί που καθόμουν στο παγκάκι, ήρθε μια παρέα και μου έλεγαν πράγματα για τον Κατσινόπουλο. Ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Αποστολία Ζώη. Η Αποστολία σε μια κατάσταση θυμού και μου είπε «Ποιος έπαιρνε αποφάσεις σε σας στην ομάδα και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα πράγματα για το ρύζι. Εγώ είχα μείνει κόκκαλο. Πίσω μου ακριβώς ήταν ο Κατσινόπουλος και αναρωτιόμουν γιατί δεν έπιασαν τον ίδιο. Δυστυχώς δεν έγραφαν οι κάμερες…»!

Και είπε για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δε νομίζω να υπήρξε στιγμή που να υποκρίθηκε. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όποιος δεν τον γουστάρει, απλά να κάνει πέρα»! Και πρόσθεσε: «Δεν είναι φυσιολογικό μέσα σε τόσο άσχημες συνθήκες, γιατί μπορεί να είναι όμορφο όλο αυτό, αλλά μέσα το τι έχουμε περάσει σαν άνθρωποι είναι πάρα πολύ δύσκολο, να υπάρχουν και εκρήξεις;».

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι