Spoiler: Αυτός είναι ο παίχτης που αποχωρεί από το Nomads!

Απίστευτο τρολάρισμα από τον Μαυρίδη σε Αναδιώτη και Κατσινόπουλο! Δείτε ποιος κέρδισε την ασυλία! Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η τρίτη μονομάχος! O Αρναούτογλου μίλησε για τον Τανιμανίδη μπροστά στον Μαυρίδη. Τι έγινε; Η εξομολόγηση του Μαυρίδη για την αλλαγή συμπεριφοράς! 

Αυτός είναι ο παίχτης που αποχωρεί από το Nomads! Και δεν θα πιστεύεις! Το φαβορί είναι εκτός!
Όλα όσα έγιναν και όλα όσα θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο του Nomads!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ και ένα ταξίδι που περιλάμβανε κατάδυση και φαγητό.

Φυσικά, επέλεξε να το μοιραστεί με τους φίλου του Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο. Επιστρέφοντας στην παραλία αποκάλυψαν στην Αποστολία Ζώη το πώς τα πέρασαν, ενώ ο Μαυρίδης δεν έκρυψε την πλάκα που έκανε στους φίλους του με το φαγητό.

Όπως θα δείτε και στο video, ο παρουσιαστής τους είπε ότι στην Κίνα τρώνε πάνω σε ξύλινες βάσεις και άρχισε να τους βάζει φαγητό εκεί πάνω. Όταν οι άλλοι δυο άρχισαν να τρώνε, ο Γιώργος Μαυρίδης άνοιξε το κουτί και άρχισε να τρώει το φαγητό που είχε μέσα.

Δείτε την αντίδραση τους…

Μια εβδομάδα έμεινε για τον μεγάλο τελικό του Nomads.

Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι διεκδικούν το έπαθλο και στο σημείο που έχουν φτάσει όλοι θέλουν να είναι ο μεγάλος νικητής.

Το αγώνισμα ασυλίας ήταν αρκετά δύσκολο. 

Η Δήμητρα Φραντζή έπεσε στο νερό μετά από 45 λεπτά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους ανακοίνωσε ότι από αυτό το σημείο δεν θα επιτρέπεται να σηκώσουν από το σίδερο που ήταν πιασμένοι τα χέρια και τα πόδια τους. Οι παίκτες παρά τον βαθμό δυσκολίας προσπάθησαν να μείνουν όσο περισσότερο γινόταν στην θέση τους και ο τελευταίος έμεινε μιάμιση ώρα σχεδόν. 

Δείτε στο video ποιος κέρδισε την ασυλία. 

Μετά την ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα στους παίκτες υποψήφια είναι προς αποχώρηση η Αποστολία Ζώη.

Το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιον θέλει να σώσει και στη συνέχεια οι άλλοι δυο θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Δείτε το video:  

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη μπροστά στον Γιώργο Μαυρίδη. Τι έγινε;

Με αφορμή την αναφορά του Γιώργου Κατσινόπουλου στο World Party, την πιο πετυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή, ο Γρηγόρης είπε:
«Την έχω πει την άποψή μου πολλά χρόνια πριν, ως ταξιδιώτης τηλεοπτικός, πριν από 25 χρόνια, όταν ξεκίνησα να ταξιδεύω και εγώ σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνανε τα παιδιά την εκπομπή World Party το ξέρει και ο Γιώργος και ο Σάκης, τους το είχα πει, ότι ήταν μία από τις ωραιότερες δουλειές που είχαν γίνει. Πρέπει να σου πω ότι ήμουν fan της εκπομπής, από τους πρώτους μήνες, γιατί τον πρώτο καιρό, ήθελε λίγο χρόνο για να καταλάβει ο κόσμος τι πήγαν να κάνουν τα παιδιά, οπότε τους έχω δώσει εγώ τα συγχαρητήριά μου».

Δείτε την αντίδραση του Γιώργου Μαυρίδη!

Αποστολία Ζώη και Γιώργος Μαυρίδης άφησαν πίσω την κόντρα τους και τις εντάσεις.

Η Αποστολία είπε στην κάμερα του Nomads: «Με τον Γιώργο, από την αρχή του παιχνιδιού, έχουμε κάνει πάρα πολλές συζητήσεις. Έχουμε πει από προσωπικά μας, μέχρι και ιστορίες για πρωτοσέλιδα. Τέλος πάντων, αυτό είχε μια παύση. Ειδικά με την ένωση, υπήρχε μία πολύ μεγάλη παύση, δεν μου αρέσει που έγινε αυτή η παύση. Αυτή την στιγμή είναι μια ισορροπία πολύ καλύτερη για εμένα»!

Και ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Τα είπαμε ανθρώπινα με την Αποστολία Ζώη…» και κατέληξε πως εάν δεν κερδίσει την ατομική ασυλία θα είναι ένα από τα άτομα που θα ψηφίσει γιατί τους φίλους του δεν πρόκειται να τους ψηφίσει για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε!

 

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης διάβασε μία ερώτηση τηλεθεατή για την αλλαγή στην συμπεριφορά του και εξήγησε τι έχει συμβεί!

Ο Γιώργος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι κάποιες φορές που σε ωθούν να αλλάξεις συμπεριφορά, δεν νομίζω ότι ποτέ πείραξα κάποιον στο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι επιτέθηκα ποτέ σε κάποιον, απεναντίας προσπαθούσα πάντα να είμαι ήρεμος και να βρίσκω με βάση τη λογική τις απαντήσεις που χρειάζονται και πάντα την αλήθεια. Δυστυχώς, όταν ενοχλούνται οι φίλοι μου, είναι ένας κάλος που πατιέται πολύ. Ευτυχώς για μένα είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω δικαιολογίες, θα μπορούσα να βρω χίλιες.
Το κατάλαβα ότι δεν ήταν καλό, πρώτα απ’ όλα για μένα, να αλλάξω, είπα ότι δεν έπρεπε να συμπεριφέρομαι έτσι, ήταν και μένα η άμυνά μου, μετά από εννιά, δέκα εβδομάδες. Και γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος γιατί δεν είναι καλό να ανταποδίδουμε αυτό που μας κάνουνε. Πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία, την λογική. Ακόμα και σε κάτι κακό πρέπει να λειτουργούμε με καλοσύνη και λογική»!

Στο νέο επεισόδιο του Nomads θα δούμε ένα παιχνίδι ερωτήσεων και ο παίκτης που θα καταφέρει να απαντήσει σωστά, θα κερδίσει 5.000 ευρώ!

Μετά το παιχνίδι των ερωτήσεων και τον παίκτη που θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο, θα απολαύσουμε ακόμα μία μονομαχία. Οι τρεις μονομάχοι είναι η Βασιλική Μιλλούση, η Αποστολία Ζώη και ο Γιώργος Μαυρίδης. Ποιον παίκτη όμως θα σώσει το τηλεοπτικό κοινό; Δύο θα μονομαχήσουν και ένας θα είναι ο νικητής! Λέτε να δούμε την ανατροπή;

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ του Nomads!

Ο παίχτης πάντως που αποχωρεί είναι δεδομένο ότι είναι το απόλυτο φαβορί ο Γιώργος Μαυρίδης! Και
ιδού οι αποδείξεις.

Ο Γιώργος Μαυρίδης άνοιξε χθές λίγα λεπτά πρίν τη μια τα μεσάνυχτα το κινητό τηλέφωνό του και πιο συγκεκριμένα την εφαρμογή Viber.

Όπως όλα δείχνουν είναι αυτός που αποχώρησε… Α ρε Γιωργάκο. Καρφώθηκες…

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!