Αποχαιρέτησε ο Αλεξάνδρου στο Nomads! Τώρα θα συνεχίσει την ζωάρα στην βίλα μέχρι και το τέλος!

 υποψήφιοι και ο παίκτης που αποχώρησε! Η επική ατάκα Μαυρίδη για Τανιμανίδη! Ανατροπή και αλλαγές στις αποχωρήσεις! Η ανακοίνωση του Γρηγόρη! Το το νέο χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ! Όλα όσα έγιναν και όλα όσα θα γίνουν!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τον μεγάλο τελικό του Nomads και μπορεί οι απαιτήσεις να αυξάνονται, αυξάνονται όμως και τα δώρα.

Έτσι λοιπόν μετά το έπαθλο των 10.000 ευρώ που κέρδισε ο Δημήτρης Αλεξανδρου στο αποψινό αγώνισμα για τα 2.500 ευρώ οι παίκτες κλήθηκαν να φτάσουν στη νίκη απαντώντας σε ερώτησες.
 
Οι παίκτες που έφτασαν στο τέλος και μάζεψαν τις περισσότερες κατσαρόλες με τις σωστές απαντήσεις τους ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Νικητής τελικά δεν αναδείχθηκε κανείς αφού κανενός η κατσαρόλα δεν είχε τα χρήματα.
 
Έτσι τα 2.500 ευρώ προστίθενται στο επόμενο έπαθλο
 
Δείτε το βίντεο

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Βασιλική Μιλλούση, η Δήμητρα Φραντζή και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Αμέσως μετά το παιχνίδι των ερωτήσεων, οπού το έπαθλο των 2.500 ευρώ κανείς δεν είχε την τύχη να κερδίσει, ο Γρηγόρης ανακοίνωσε τους δυο μονομάχους.
 
Το πρώτο όνομα ήταν αυτό της Βασιλικής Μιλλούση ενώ μαζί της θα μονομαχήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η Δήμητρα Φραντζή ήταν εκείνη που σώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Μονομάχοι ήταν για τρίτη φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – θυμίζουμε ότι ο παίκτης κατάφερε να διώξει τον Μιχάλη Ζαμπίδη αλλά και τον Λευτέρη Παρασκευά – ενώ σήμερα μονομάχησε με τον Βασιλική Μιλλούση.

 
Οι δυο παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δεν χρειάστηκε να πάνε σε τρίτο γύρο αφού η Βασιλική κατάφερε να πάρει τη νίκη. Έτσι λοιπόν εκτός Nomads είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

 

Αναφορά στον Σάκη Τανιμανίδη, πρώην συνεργάτη και παρουσιαστή του Survivor έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Πριν τη μονομαχία οι παίκτες κλήθηκαν να παίξουν ένα παιχνίδι ερωτήσεων με έπαθλο 2.500 ευρώ. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού ο παρουσιαστής ρώτησε τους παίκτες αν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο.
 
Κι αφού απάντησαν κάποιοι, τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος είπε την επική ατάκα: «Εγώ κλαρίνο έπαιζα 4 χρόνια στον Σάκη! Δεν σου άρεσε, ε;», είπε απευθυνόμενος στον Γρηγόρη. Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής;
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Μπορεί να είχαμε αποχώρηση στο αποψινό Nomads αλλά η ανατροπή για μια ακόμη φορά έγινε και την ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής αφού άφησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, τους ανακοίνωσε πως από την αποψινή αποχώρηση μέχρι και την τελευταία μονομαχία, κανένας από τους παίκτες που θα χάνουν, δηλαδή θα αποχωρούν από τη διεκδίκηση του τελικού επάθλου, δεν θα επιστρέφει στην Ελλάδα.


 
Όπως είπε ο ίδιος, θα παραμένει στις Φιλιππίνες ώστε όλοι μαζί να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό. Έτσι ο Δημήτρης θα παραμείνει στη βίλα.
 
Δείτε στο απόσπασμα που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Γρηγόρης

 
Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο ζήτησε από τους τηλεθεατές να στηρίξουν μέχρι τέλους τους αγαπημένους του φίλους που συνεχίζουν την πορεία τους στο παιχνίδι, ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τους θαυμαστές του μέσα από τα προσωπικά του προφίλ στα social media. 
 

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε σε ένα δικό του πρόσωπο με τον οποίο για πολλά χρόνια δεν είχαν επαφές.

Ο παίκτης του ριάλιτι του Nomads αναφέρθηκε στον πατέρα του με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις και τόνισε: 
«Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις. Το τελευταίο διάστημα έκανα μια κίνηση, που την ένιωσα πολύ δυνατά, ήθελα να πάω να τον βρω και τον βρήκα. Μιλήσαμε μετά από πάρα πολλά χρόνια, ήταν χαρούμενος για μένα…»!
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη για τον πατέρα του! 


Στο νέο επεισόδιο και λίγο πριν το φινάλε του θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να απαντούν στις πιο «δύσκολες» ερωτήσεις των τηλεθεατών!

Τι θα ρωτήσουν τον Νίκο Αναδιώτη; Θα απαντήσει ο Γιώργος Μαυρίδης στην ερώτηση «Γιατί άλλαξες συμπεριφορά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού;»! Και ποιο κορίτσι έχει σουξέ στους άντρες;
 
Αφού οι παίκτες θα διαβάσουν τις ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού και απαντήσουν, στη συνέχεια θα πρέπει να αγωνισθούν για το έπαθλο της επικοινωνίας και αυτός που θα κερδίσει θα διεκδικήσει και 10.000€! Ποιος θα τα καταφέρει;
 
Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ του Nomads!
 

 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»