Καινούργιου και Λαμπίρη «στο μάτι του κυκλώνα» στο Eψιλον-Plus!

Ο Ιβάν Σαββίδης και τυπικά πλέον έχει αναλάβει το Έψιλον κάνοντας προγραμματισμό για το πως θα στήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού.


Ο νέος καναλάρχης  πραγματοποίησε ραντεβού με όλους τους παρουσιαστές του σταθμού ώστε να συζητήσουν τον τρόπο που θα συνεχίσει η συνεργασία τους από εδώ και στο εξής!
Όπως είπε και ο ίδιος, στον λόγο που έβγαλε στον σταθμό, στόχος του δεν είναι το 6% σε νούμερα τηλεθέασης αλλά η κορυφή!

Δείτε όσα είπε εδώ:


Ο ίδιος ήδη από τον Ιανουάριο θα αλλάξει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγάζοντας την γκόσιπ θεματολογία, μιας και στο ρεπορτάζ είναι αδύναμη, κάνοντας την μόνο τηλεφωνικές επικοινωνίες, όπως πρότεινε ο Θέμης Μάλλης στους ανθρώπους του σταθμού.

Η παρουσιάστρια που τόσο πολύ προσπάθησε για να γίνει κάποια στιγμή «κεντρικιά» αποφάσισε να αφήσει φαίνεται το τηλεοπτικό της μέλλον θαμμένο για πάντα στα υπόγεια του καναλιού Ε! Την Κατερίνα δυστυχώς δεν τη σώζουν ούτε τα μίνι ούτε η βλεφαρίδα κάγκελο ούτε η τρέσα ούτε τα βαθιά ντεκολτέ ούτε οι μπότες πάνω από το γόνατο! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της που θυμίζουν την Άρτα και τα Γιάννενα δεν μπορούν να πείσουν δυστυχώς το τηλεοπτικό κοινό!
Το τηλεοπτικό κοινό όμως φαίνεται να «τσιμπάει» με τις αληθινές» trash ιστορίες τηλεθεατριών της εκπομπής! Εκεί φαίνεται ότι η Κατερίνα με τη βλεφαρίδα κάγκελο το έχει…

Σύμφωνα με τα τελευταία τηλεοπτικά νέα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα ασχολείται στο άμεσο μέλλον μόνο με τέτοιου είδους ιστορίες και πολύ λιγότερο με το ρεπορτάζ του lifestyle. Λογικό φαίνεται κάτι τέτοιο διότι τα νούμερα γράφουν διψήφιο μόνο όταν οι ιστορίες ξεκινάνε και φωτίζουν το μαύρο σκοτάδι στα νούμερα τηλεθέασης της Καινούργιου και του Μάλλη.

Αυτό μαθηματικά θα οδηγήσει στην απαξίωση της παρουσιάστριας λόγω του τηλεοπτικού προϊόντος που θα παρουσιάζει. Ο Θέμης Μάλλης που είναι ένας εξαιρετικός αρχισυντάκτης στο κανάλι που δουλεύει θα φροντίσει να σώσει τον εαυτό του με τα νούμερα που θα κάνει η εκπομπή αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σώσει την αξιοπρέπεια του μέσου αλλά και την αξιοπρέπεια της παρουσιάστριας. Η εκπομπή της Κατερίνας από αδιάφορη και κάτω του μετρίου λόγω περιεχομένου θα γίνει «κίτρινη» και trash προκειμένου να προσεγγίσει κοινό.


 
Σε όλες τις εκπομπές έχει κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, με μόνο μία παρουσιάστρια δεν έχει κάνει ραντεβού, δείχνοντας την ότι θα την αφήσει εκτός! 

Λίγες ημέρες πριν γίνει η συνάντηση στα γραφεία του EPSILON είχε παραθέσει μια λίστα με τα ονόματα των παρουσιαστών και των προσώπων που ήθελε να παρευρεθούν στο meeting και το όνομα της συγκεκριμένης κυρίας δεν βρισκόταν μέσα σε αυτά…

H ηχηρή απουσία από το «πλευρό» Του Ιβάν δεν ήταν άλλη από εκείνη της Χριστίνας Λαμπίρη η οποία αν και βρίσκεται πολύ καιρό στο κανάλι (περισσότερο από άλλους που ήταν στο meeting) δεν είδε εν τέλει τον πρόεδρο.

Το κατά πόσο ο Ιβάν πέρασε το μήνυμά του στην ξανθιά παρουσιάστρια είναι… συζητήσιμο όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο «τυφώνας» Σαββίδης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και θα «πάρει» και θα «σηκώσει» πολλούς!

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!