Spoiler: Αυτός είναι ο παίχτης που αποχωρεί από το Nomads!

Νέο λουκ απέκτησε ο Γιώργος Κατσινόπουλος! Ποιος κατάφερε να κερδίσει τα 10.000; Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία; Ποιοι είναι οι τρεις μονομάχοι; Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τη Δήμητρα! Το νέο αγώνισμα με έπαθλο 2.500 ευρώ – Αυτόν τον παίκτη θα σώσει το τηλεοπτικό κοινό! Αυτός είναι ο παίχτης που αποχωρεί! Όλα όσα έγιναν και όλα όσα θα γίνουν!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι παίκτες του Nomads έκαναν καραόκε πάρτυ στη βίλα και το κέφι απογειώθηκε. 

Τραγούδι αλλά και χορός λίγο καιρό πριν τον μεγάλο τελικό στις μακρινές Φιλιππίνες για τους παίκτες που έχουν μείνει ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης. Τοπ στιγμή της βραδιάς το τσιφτετέλι της Δήμητρας Φραντζή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που έκανε το χαμόγελο του Γιώργου Κατσινόπουλου να «παγώσει» καθώς σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν κάτι συμβαίνει με τους δύο παίκτες. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά με τους παίκτες να μη σταματούν τον χορό και το τραγούδι λίγο πριν το έπαθλο των πρώτων 10.000 ευρώ.

Μετά το καραόκε πάρτυ οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν για τις πρώτες 10.000 ευρώ που αποφάσισαν να σπάσουν από το τελικό έπαθλο. 

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Nomads οι οχτώ παίκτες ξαπλωμένοι κρατούσαν από μια καρύδα έχοντας τεντωμένο το χέρι τους. Όποιος έφτανε ως το τέλος χωρίς να του πέσει από το χέρι η καρύδα θα κέρδισε το χρηματικό έπαθλο. Στις 2 ώρες και 50 λεπτά είχαν μείνει με τεντωμένο το χέρι ο Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ποιος κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος κερδίζοντας τα χρήματα; Τελικά κέρδισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Νέο λουκ απέκτησε ο Γιώργος Κατσινόπουλος και σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελε.

 Κατά τη διάρκεια του Nomads ο παίκτης αφήνει συχνά τον Νίκο Αναδιώτη να τον κουρεύει αλλά αυτή τη φορά κάτι δεν πήγε καλά. Ο ηθοποιός έκανε μια λάθος κίνηση και πήρε λίγο παραπάνω τα μαλλιά του συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να τον κουρέψει σχεδόν γουλί. Ακολούθησε «καζούρα» από τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλουσχολίασε το νέο κούρεμα του παίκτη.

Δείτε το νέο του λουκ.

Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία;

Οι παίκτες του Nomads χωρίστηκαν σε ζευγάρια και αναμετρήθηκα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνισμα με έναν παίκτη να κερδίζει την ατομική ασυλία και να μένει εκτός της αυριανής μονομαχίας. Οι παίκτες έπαιξαν σε τέσσερα ζευγάρια.

Οι 4 ηττημένοι έπαιξαν ακόμη ένα γύρο και οι δύο παίκτες που έχασαν έγιναν ο 1ος και ο 2ος υποψήφιος μονομάχος. Οι τέσσερις νικητές έπαιξαν στον πρώτο ημιτελικό και οι δύο νικητές πήγαν στον τελικό.

Τελικά κέρδισε την ατομική ασυλία και θα γλυτώσει από την αυριανή μονομαχία η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά και η χαρά της ήταν μεγάλη.

Ποιοι είναι οι τρεις μονομάχοι;

Μετά την ολοκλήρωση του αποψινού αγωνίσματος ατομικής ασυλίας του Nomads βγήκαν οι δύο υποψήφιοι μονομάχοι και στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία για τον τρίτο υποψήφιο.

Η Βασιλική Μιλλούση, ο Δήμητρα Φραντζή και μετά την ψηφοφορία ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι οι τρεις υποψήφιοι. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φανερά ενοχλημένος που για μια ακόμα φορά ψηφίστηκε δήλωσε ότι ακόμα κι έτσι θα καταφέρει να πάει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εκνευρίστηκε που η Δήμητρα Φραντζή τον ψήφισε πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη στην αποψινή ψηφοφορία του Nomads.

Ο παίκτης εκνευρισμένος και ενοχλημένος δεν έκρυψε ότι δεν του άρεσε η κίνηση αυτή της συμπαίκτριάς του. «Η Δήμητρα άρχισε να ψηφίσει ξαφνικά ως δια μαγείας. Τον προηγούμενο καιρό δεν ήξερε τι να ψηφίσει και πέταγε χαρταετό…δεν είχε λόγο και ξαφνικά βρήκε. Εύχομαι να είμαι ο λόγος της και θα τα πούμε αύριο στην ψηφοφορία».

Το Nomads σιγά σιγά φθάνει στο τέλος του. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 μπήκε στην τελική ευθεία και λίγοι παίκτες έχουν μείνει στο παιχνίδι!

Νέο επεισόδιο και νέο σημαντικό αγώνισμα θα δούμε που θα έχει ως αποτέλεσμα μετά τα 10.000 ευρώ που κέρδισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κάποιος θα πάρει 2.500€ από το χρηματικό ποσό του τελικού!

Η νέα δοκιμασία αυτή θα έχει να κάνει με παιχνίδι ερωτήσεων! Ποιος θα πάρει το έπαθλο; Ποιος θα σωθεί από τους τρεις που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Βασιλική Μιλλούση και η Δήμητρα Φραντζή είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας εκ των τριών θα σωθεί και δύο θα μονομαχήσουν. Ποιοι δυο θα παλέψουν τελικά για την παραμονή τους στο παιχνίδι; Ποιος θα φύγει από το Nomads; Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ του Nomads!

Ο αγώνας μεταξύ των τριών μονομάχων πραγματοποιήθηκε και αυτός που εγκαταλείπει το παιχνίδι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Ο ίδιος, μετά την αποχώρηση του, δεν κρατήθηκε και άνοιξε το κινητό του! Την αποκάλυψη έκανε ο… ρουφιάνος του viber που μας ενημέρωσε ότι συνδέθηκε εκ νέου!

Δεν πειράζει Δημήτρη, αρκεί που κέρδισες μετά από μια εξαιρετική μάχη τα πρώτα 10.000 από το έπαθλο!

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»