Η επιστροφή του Μαυρίδη από το νοσοκομείο και το ξεκαθάρισμα! Τα δάκρια της Αποστολίας!

Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, ο Γιώργος Μαυρίδης και Γιώργος Κατσινόπουλος αποχώρησαν. Ο Λευτέρης κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας. Στο πλαίσιο της “ενότητας” του Ask Nomads, μια τηλεθεάτρια ρώτησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί ζηλεύει τον Γιώργο Μαυρίδη. Μάθαμε την σχέση που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Κατσινόπουλο πριν το ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε! Τι συνέβη; Όλα όσα έγιναν και όλα σα θα γίνουν… στο Nomads!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Λευτέρης Παρασκευάς έπιασε το ψαλίδι και άρχισε να κουρεύει τους συμπαίκτες του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Άλλωστε, είναι κομμωτής και αυτός είναι ο λόγος που του έχουν εμπιστοσύνη.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς κούρεψε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, του οποίου τα μαλλιά είχαν μακρύνει αρκετά από την ημέρα που μπήκε στο Nomads. 

Δείτε το video:

Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, ο Γιώργος Μαυρίδης αποχώρησε.

Οι παίκτες έφτασαν στην παραλία και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Γιώργο Μαυρίδη γιατί φοράει φούτερ και τότε εκείνος του είπε ότι έχει πυρετό από χθες και η γιατρός του είπε ότι δεν πρέπει ν’ αγωνιστεί και να πάει στο νοσοκομείο να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι παίκτες έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από εδώ και πέρα αφού το Nomads έχει φτάσει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό. 

Δείτε όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Οι παίκτες του Nomads αγωνίστηκαν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ένα έπαθλο που όλοι ήθελαν, αφού θα μιλούσαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξηγούσε το παιχνίδι, ο Γιώργος Κατσινόπουλος ζήτησε τον λόγο και ζήτησε να μην αγωνιστεί, αφού έχει επιβαρύνει αρκετά την λεκάνη του και θέλει να κρατήσει τις δυνάμεις του για το αγώνισμα της ασυλίας.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Νίκος Αναδιώτης έφτασαν στον τελικό του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία.

Ο Λευτέρης κατάφερε να κερδίσει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να υποδείξει δυο συμπαίκτες του με τους οποίους θα το μοιραστεί. Τότε, εκείνος διάλεξε τον Κωνσταντίνο Οροκλό και την Αποστολία Ζώη για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.

Δείτε την αντίδραση των υπολοίπων.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, μάθαμε την σχέση που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Κατσινόπουλο πριν το ριάλιτι επιβίωσης.

Μέσα από το #AskNomads των τηλεθεατών, ο Γιώργος Κατσινόπουλος αποκάλυψε:

«Η αλήθεια είναι ότι με το Γιώργο γνωριζόμαστε πολύ πριν το παιχνίδι. Ο κολλητός μου και επί 30 χρόνια φίλος μου είναι συγχρόνως πάρα πολλά χρόνια κολλητός του Μαυρίδη. Οπότε υπάρχει μία στατιστική επιστολή από το δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Και τόνισε πως επειδή οι συνθήκες επιβίωσης στο Παλαουάν είναι δύσκολες με τον άλλον δένεσαι πιο γρήγορα!

Στο πλαίσιο της “ενότητας” του Ask Nomads, μια τηλεθεάτρια ρώτησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί ζηλεύει τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Δεν έχω να ζηλέψω κάτι από τον Γιώργο, είναι αξιοθαύμαστο παιδί και πολύ καλό ταλέντο στο tattoo artist. Αν έχω δείξει κάτι τέτοιο έξω, νομίζω έχει περαστεί λάθος εντύπωση. Ούτε έχω έρθει μαζί του σε κάποια αψιμαχία, δεν έχουμε μιλήσει και πολύ, δεν μου έχει δώσει την ευκαιρία, οπότε δεν έχω κάτι να ζηλέψω. Σίγουρα ζηλεύω τον τρόπο που αγωνίζεται και το πόσο καλός παίκτης είναι», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αυτό δεν το περιμέναμε στο Nomads! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής τόνισε: «Η μουσική είναι θείο δώρο για τους ανθρώπους, σε όποια μορφή γουστάρει ο καθένας. Διότι έχω κι ένα μένος στους ανθρώπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και τα «χώνουν» στην απέναντι μουσική. Γενικά δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να κατηγορήσει τη μουσική του άλλου, όταν εμένα μου κάνει καλό ένα είδος μουσικής.

Πώς μπορώ να θεωρήσω έναν άνθρωπο μουσικόφιλο, όταν συκοφαντεί ένα είδος μουσικής που απλά δεν του αρέσει και δεν του πάει. Δεν τον θεωρώ μουσικόφιλο, τον θεωρώ κάτι άλλο, που δεν μπορώ να βρω τη λέξη αυτή τη στιγμή»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, θα αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης από το παιχνίδι επιβίωσης!

Λίγο πριν την αποχώρηση ενός παίκτη, ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει από το νοσοκομείο και θα ξεσπάσει στο συμβούλιο των παικτών.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος θα πει: «Συνειδητοποίησα δυο τρία πράγματα όταν μπαίνοντας σε αυτό εδώ το παιχνίδι. Ήξερα ότι δεν ήθελα με τίποτα να χάσω τον Γιώργο! Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο τον οποίο τον είχα θάψει πολύ καλά και δεν ήταν η καλή μου επιλογή και έγινα άνθρωπος καινούριος. Θα ήθελα σε όλους να πω ότι δεν αξίζει σε κανέναν μας» και δάκρυσε.

Ενώ είδαμε και την Αποστολία Ζώη αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες να συγκινούνται με τα λόγια αυτά του Μαυρίδη.

Δείτε το τρέιλερ του Nomads!


 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!