Spoiler: Η εξέλιξη της ψηφοφορίας για την αποχώρηση της Παρασκευής!

Η εξέλιξη της ψηφοφορίας για την αποχώρηση της Παρασκευής.
Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης! Οι ερωτήσεις των τηλεθεατών «ανάψαν φωτιές»
Ποιος κέρδισε την ασυλία; Ποιοι είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι μονομάχοι; Η Αποστολία Ζώη Φοβάται για την υγεία της! H δήλωση Μαυρίδη και η αντίδραση ο Αλεξάνδρου…
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Δύσκολο βράδυ για την Αποστολία Ζώη.
Η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ένα θέμα με την υγεία της τις τελευταίες μέρες. Έχει ταχυπαλμίες και δεν μπορεί να ηρεμήσει... 
 
Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του Nomads, η Αποστολία Ζώη εξήγησε ότι: «Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου, σηκωνόμουν ιδρωμένη με ταχυπαλμία. Τρόμαξα, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Σήμερα δεν μπορούσα να φάω. Θέλω να μιλήσω οπωσδήποτε με την γιατρό γιατί δεν είναι φυσιολογική αυτή η αντίδραση του οργανισμού μου και θέλω να δω τι συμβαίνει». 
 

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε για την υγεία της η Αποστολία Ζώη.

Ο χώρος που φτιάξανε στην παραλία ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τον Γιώργο Κατσινόπουλο και τον Νίκο Αναδιώτη είναι... prive και δεν επιτρέπεται να πάνε σε αυτόν οι άλλοι παίκτες.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε: «Έχουμε φτιάξει ένα μέρος με παγκάκια και τραπεζάκι με κήπο, έχουμε και τη σημαία και ζητήσαμε από τα παιδιά όμορφα κι ευγενικά ότι δεν θέλουμε να πλησιάζουν, δεν θέλουμε να το χρησιμοποιεί κανένας. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε παρέα, ας μην κρυβόμαστε. Δεν θέλουμε να πλησιάζουν τον χώρο. Προφανώς να μην κάτσουν μαζί μας ή να μην τον χρησιμοποιούν για να μη χαλάσει, να το προστατεύσουμε...»

Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε την δική του γνώμη πάνω στο θέμα: «Αυτά τα πράγματα δεν τα έκανα ούτε στο Δημοτικό... Αφού δεν πειράζει αυτούς που το λένε, να πειράξει εμένα που πρέπει να το κάνω; [...] Αν θεωρήσουμε ότι έχω ομάδα είναι με τον Νίκο, που τον ξέρω εννιά χρόνια, ξέρω την οικογένειά του, ξέρω τα παιδιά του. Αν κάτι με λυπεί εδώ πέρα μέσα είναι επειδή δεν είμαι με τον Νίκο. Όχι επειδή δεν θέλει ή δεν θέλω εγώ... Τα παιδιά πέρασαν άσχημα, εγώ ήμουν στη μέσα, οι άλλοι είχαν το παγκάκι, εγώ δεν ξέρω κάνω... Με στενοχωρεί αν είναι κάτι με τον Νίκο, που δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...»

Στην συνέχεια ο Νίκος Αναδιώτης πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή ανέφερε το όνομά μου και είναι κάτι πολύ προσωπικό που συμβαίνει, είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads»
 

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε και σε αυτό το επεισόδιο του Nomads. 

Ένα δύσκολο αγώνισμα το οποίο χρειαζόταν μεγάλη αντοχή. Οι παίκτες έπρεπε να έχουν σηκωμένο το χέρι τους για περισσότερη από μια ώρα...

Τελικά νικήτρια στην όλη διαδικασία αναδείχτηκε η Δήμητρα Φραντζή, η οποία κατάφερε να κάνει τον μεγαλύτερο χρόνο και να επικρατήσει τελικά του Γιώργου Κατσινόπουλου. 


Έχοντας πάρει την ασυλία, ήταν και η πρώτη που ψήφισε. Ψήφισε λοιπόν τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Η Αποστολία Ζώη ψήφισε τον Νίκο Αναδιώτη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ψήφισε τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Ο Λευτέρης Παρασκευάς ψήφισε τον Γιώργο Μαυρίδη. Η Βασιλική Μιλλούση ψήφισε τον Νίκο Αναδιώτη. Ο Γιώργος Μαυρίδης ψήφισε τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ψήφισε τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Ο Νίκος Αναδιώτης ψήφισε τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Ο Κωνσταντίνος Οροκλός ψήφισε τον Νίκο Αναδιώτη. 

Τρίτος υποψήφιος μονομάχος λοιπόν ήταν ο Κωνσταντίνος Οροκλός και τέταρτος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς ήταν ο πρώτος που έχασε στο αγώνισμα της ασυλίας.
 

Στο νέο επεισόδιο του Nomads θα γίνει χαμός με τις ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού!

Οι ερωτήσεις των τηλεθεατών θα «ανάψουν φωτιές» και θα φέρουν τους παίκτες σε αμηχανία! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα διαβάσει την ερώτησή του: «Αλεξάνδρου γιατί ζηλεύεις τόσο τον Μαυρίδη;»!

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός θα διαβάσει την δική του ερώτηση: «Γιατί τόση κόντρα με τον Μαυρίδη; Μήπως γιατί τον φοβάσαι;». Η ερώτηση του Λευτέρη Παρασκευά από τηλεθεατή θα είναι: «Έχεις κάνει κλίκα με την Αποστολία Ζώη;»! Τι θα απαντήσουν οι παίκτες; Πώς θα αντιδράσουν;
 
Στην συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρίδης θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο μιας και έχει υψηλό πυρετό!

Δείτε το σχετικό trailer του Nomads από τον ΑΝΤ1!
 

 
Η Φαίη Σκορδά βλέποντας το τρέιλερ του Nomads αποκάλυψε το ρεπορτάζ που έχει από την παραγωγή του ριάλιτι!
 
«Εγώ ξέρω ότι ο Μαυρίδης δεν πήγε στο νοσοκομείο, αλλά έμεινε στο ξενοδοχείο δύο μέρες. Είχε πυρετό, αυτό είναι το δικό μου ρεπορτάζ» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη!
 
Δείτε το σχετικό βίντεο!
 

Η εξέλιξη της ψηφοφορίας για την αποχώρηση της Παρασκευής.

Το τελευταίο διάστημα αποχωρούν συνέχεια παίκτες λόγω προβλήματος υγείας ή κάποιου τραυματισμού! Στο σημερινό τρέιλερ φάνηκε ο Γιώργος να βγαίνει εκτός παιχνιδιού  κάτι που αναστάτωσε φανερά το τηλεοπτικό κοινό, για το ενδεχόμενο αποχώρησης του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Θα βγει εκτός παιχνιδιού με δική του ευθύνη, δηλαδή δεν θα διεκδικήσει έπαθλο, όμως θα μείνει κανονικά στις Φιλιππίνες και στο Nomads.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση εκ των οποίων 2 θα σώσει το τηλεοπτικό κοινό. Υποψήφιοι λοιπόν είναι: Βασιλική Μιλλούση, Λευτέρης Παρασκευάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνος Οροκλός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο παίκτης που έχει τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό είναι ο … Κωνσταντίνος Οροκλός, ο οποίος είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες που έχει «σωθεί».

Κονταροχτυπιούνται Βασιλική Μηλλούση και Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την Βασιλική να είναι με ελάχιστες ψήφους μπροστά, κάνοντας την να κερδίζει μία μικρή ασυλία, αν δεν γίνει κάποια ανατροπή.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα αγωνιστεί σίγουρα για την θέση του στο Nomads είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς.

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»