Οι απίστευτες εξελίξεις στο Nomads! Δείτε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο!

Τραυματισμός Κατσινόπουλου και η ανησυχία της Δήμητρας! Μαυρίδης Vs. Αλεξάνδρου-Οροκλός-Ζωη! “Κατέρρευσε” η Αποστολία! Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι! Ποιος πήρε την ατομική ασυλία; Στα άκρα η σχέση Αναδιώτη-Αλεξάνδρου! Δείτε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τραυματίστηκε ο Γιώργος Κατσινόπουλος και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της γιατρού της παραγωγής του Nomads.
Πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ασυλία, ο Γιώργος Κατσινόπουλος ένιωσε το πόδι του να... «βγαίνει».
 
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το σύνθημα, εκείνος κατέβηκε από το βάθρο για να ξεκινήσει και τότε ένιωσε τον πόνο.
Ζήτησε την βοήθεια της γιατρού, η οποία έτρεξε κατευθείαν κοντά του και τον εξέτασε.
Στην συνέχεια σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να περπατάει για να δει πώς είναι το πόδι του και αν μπορεί να συνεχίσει.

 
Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα έγιναν στο Pallawan. 

Έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε η Αποστολία Ζώη λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ασυλία.
 
Η τραγουδίστρια κάθισε κάτω και άρχισε να ιδρώνει πολύ. «Έχω ταχυπαλμία και γι αυτό τρέμουν τα πόδια μου. Ζαλίζομαι...» είπε στους συμπαίκτες της.
Αμέσως πήγε κοντά της η γιατρός της παραγωγής, η οποία της πήρε την πίεση και την εξέτασε.
Την έβαλε να ξαπλώσει, σήκωσε τα πόδια της και της έδωσε χρόνο να ηρεμήσει και να παίξει αργότερα.
 
Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα έγιναν στο Pallawan.


Το είπε ξεκάθαρα ο Γιώργος Μαυρίδης στην κάμερα. Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στον χώρο που φτιάξανε αυτός και η «ομάδα» του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.
 
Ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τον Γιώργο Κατσινόπουλο και τον Νίκο Αναδιώτη, φτιάξανε στην παραλία έναν χώρο στον οποίο μπορούν να κάθονται μόνο... εκείνοι. Δεν θέλουν κανέναν άλλο παίκτη του Nomads εκεί πέρα και ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ξεκάθαρος σε όσα είπε στην κάμερα της παραγωγής.
 
«Το σημερινό πρωινό στο οποίο βρέθηκαν καινούργια μέλη και ήτανε και... παλιά μέλη της ομάδας της φωτιάς...
Εμένα προσωπικά και στους φίλους μου μας είναι αδιάφορο. Στον χώρο που έχουμε φτιάξει δεν είναι ευπρόσδεκτος κανένας και το ξεκαθάρισα χθες ο ίδιος στον Οροκλό και τον Αλεξάνδρου στο σαλονάκι εκείνο θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να μην περάσετε, ούτε να κάτσετε, οπότε δεν είναι πλέον κοινόχρηστο. Και θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να το σεβαστείτε»
είπε στην κάμερα ο Γιώργος Μαυρίδης.
 
Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.
 

Στο επεισόδιο του Nomads είχαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.
 
Η νικήτρια του αγωνίσματος που πήρε την ατομική ασυλία ήταν η Αποστολία Ζώη.
Η τραγουδίστρια κατάφερε μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, να κερδίσει στον τελικό τον Γιώργο Μαυρίδη.
Αυτή που έχασε στο αγώνισμα της ασυλίας και θα είναι και η πρώτη υποψήφια μονομάχος για αυτή την εβδομάδα είναι η Βασιλική Μιλλούση. Ο δεύτερος υποψήφιος μονομάχος προέκυψε από την ψηφοφορία μεταξύ των παικτών.
 
Η Βασιλική Μιλλούση ψήφισε τον Λευτέρη Παρασκευά. Η Αποστολία Ζώη ψήφισε την Δήμητρα Φραντζή. Ο Γιώργος Μαυρίδης ψήφισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ψήφισε τον Λευτέρη Παρασκευά. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ψήφισε την Δήμητρα Φραντζή. Ο Κωνσταντίνος Οροκλός ψήφισε τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο Νίκος Αναδιώτης ψήφισε τον Λευτέρη Παρασκευά. Η Δήμητρα Φραντζή ψήφισε επίσης τον Λευτέρη Παρασκευά και εκεί τελείωσε το όλο θέμα καθώς βγήκε τελικά ο δεύτερος μονομάχος. Για το τυπικό ο Λευτέρης Παρασκευάς ψήφισε τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Η ψηφοφορία έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιώργο Μαυρίδη. Για μια ακόμα φορά «επιτέθηκε» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Αποστολία Ζώη χρησιμοποιώντας υποτιμητικές εκφράσεις για εκείνους.
 
Όπως έλεγε στον Νίκο Αναδιώτη στην παραλία, οι δυο τους δεν είχαν το σθένος να ψηφίσουν αυτόν που θα ήθελαν πραγματικά να φύγει γιατί δεν έχουν τα κότσια.
Προσποιήθηκαν και πάλι και τόσο η Αποστολία όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ψηφίσανε την Δήμητρα Φραντζή, ενώ θα μπορούσαν να ψηφίσουν είτε τον ίδιο, είτε τον Νίκο Αναδιώτη, είτε τον Γιώργο Κατσινόπουλο.
 
Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης για τους άλλους παίκτες στο Nomads.

 
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αποστολία Ζώη μετά από όλα όσα έχουν συμβεί στο Nomads.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και είπε πως όλα όσα έχουν συμβεί στο παιχνίδι την τελευταία εβδομάδα την έχουν κουράσει πολύ.
 
Δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση και τιμωρήθηκε πάρα πολύ για μια παρεξήγηση. "Είμαι τρομαγμένη από αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά..." ήταν τα λόγια της.
 
Ο Γιώργος Μαυρίδης της το έχει πει κατάμουτρα ότι δεν την συμπαθεί καθόλου και ότι λυπήθηκε πολύ που πήρε εκείνη την ασυλία και δεν μπόρεσε να την ψηφίσει.
 


Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Κατσινόπουλος μετά τον τραυματισμό του στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, αποκάλυψε στους φίλους του – Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Μαυρίδη - το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.
 
Ο Γιώργος είπε μεταξύ άλλων: «Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα. Στην λεκάνη υπάρχει ρήξη επιχείλιου συνδέσμου, έχω αρθρίτιδα και αποσπαστικό κάταγμα λεκάνης!
Αυτό σημαίνει ότι το κόκκαλο του ποδιού σε συνδυασμό με τη λεκάνη δεν έχει στοπ, γυρίζει γύρω γύρω και δεν υπάρχει τίποτα μέσα για να το λιπαίνει, να το προστατεύει… Πριν έρθω έβαλα κάποια τζελ με κάποιες επεμβατικές μεθόδους για να το κρατήσω…
 Στο τελευταίο αγώνισμά μου με τον Αλεξάνδρου το κατάλαβα, έγινε εξάρθρωση της λεκάνης και νιώθω να φεύγει το τζελ μπήκε και βγήκε ο γοφός μου το κατάλαβα…Το κρατάω μέσα μου αλλά μου έχει ρίξει την απόδοση 40 έως 50%... σήμερα όμως βέλαξα στον πόνο…».

 
Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσινόπουλος για το πρόβλημα υγείας του!
 

 

H Δήμητρα Φραντζή με αφορμή τη γυναίκα που μαγειρεύει στη βίλα και έφερε το νεογέννητο μωράκι της, έκανε μία αποκάλυψη.

 Η Δήμητρα είπε χαρακτηριστικά:  «Δεν κρύβω ότι είχα βρεθεί στη θέση, κάποια στιγμή, να κάνω ένα μωρό, αλλά, ευτυχώς, για κάποιο λόγο δεν έκανα», ανέφερε on camera η Δήμητρα και συνέχισε: «είμαι παράξενος άνθρωπος, αλλά επειδή έχω πρότυπο τους γονείς μου, που θεωρώ ότι είναι οι καλύτεροι γονείς στον κόσμο και ακόμα ερωτευμένοι μετά από 35 χρόνια, δεν πιστεύω ότι θα βρω κάτι τέτοιο. Δεν έχω βρει τον μάγκα που θα με πείσει να γίνω μητέρα! Γι’ αυτό, θεωρώ όμορφο το να υιοθετήσω ένα μωράκι!».

Δείτε το βίντεο!


Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads αναμένεται να δούμε το δεύτερο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, αλλά και τους δύο υποψήφιους μονομάχους, που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μαζί με τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Παρασκευά.

Πριν το αγώνισμα, όμως, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, για πρώτη φορά τίθεται θέμα σχετικά με τους Νίκο Αναδιώτη και Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι εκτός παιχνιδιού. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα ακούγονται στην παραλία, κάτι συμβαίνει στη σχέση τους, το οποίο “δεν έχει προκύψει στο Nomads”.

«Αν θεωρήσουμε ότι έχω ομάδα, είναι με τον Νίκο που τον ξέρω εννιά χρόνια, ξέρω την οικογένειά του, ξέρω τα παιδιά του. Άρα αυτό που με λυπεί  απ’ όλα εδώ πέρα μέσα είναι το ότι δεν είμαι με τον Νίκο», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
«Επειδή αναφέρεται το όνομά μου και είναι κάτι πολύ προσωπικό τώρα αυτό που συμβαίνει, είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads», λέει από την πλευρά του ο Νίκος Αναδιώτης.

Όπως βλέπουμε, επίσης, στο τρέιλερ, οι Γιώργος Μαυρίδης και Κωνσταντίνος Οροκλός έχουν μια μικρή συνομιλία, σχετικά με το… Oscar που είχε ειπωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο. Η συζήτηση, απ’ ότι φαίνεται, γίνεται σε ειρωνικό ύφος και από τους δύο.
Κ.Ο.: Που ήθελες να δώσω Oscar χθες;
Γ.Μ.: Όταν μοιράζεις τα Oscar να τα μοιράζεις δίκαια και όχι μόνο σε μένα.
Κ.Ο.: Το Oscar το παίρνει ο καλύτερος ηθοποιός.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Nomads…
 

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, οι παίκτες θα περάσουν μία δύσκολη βραδιά, η Αποστολία Ζώη θα είναι αδιάθετη, ο Κωνσταντίνος Οροκλός δεν είχε διάθεση, ο Λευτέρης Παρασκευάς είχε τα δικά του, όπως είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
 
Στη συνέχεια θα δούμε ένα δύσκολο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Ποιος θα κερδίσει;
 
O Δημήτρης Αλεξάνδρου συζητά με τον Λευτέρη Παρασκευά και σχολιάζουν την παρέα –Νίκο Αναδιώτη-Γιώργο Μαυρίδη και Γιώργο Κατσινόπουλο- που θέλησε να τοποθετήσει την ελληνική σημαία στην παραλία.
 
Ο Δημήτρης είπε γελώντας: «Σκέψου ότι είμαστε εδώ και είναι κάθε μέρα 25η Μαρτίου ή 28η Οκτωβρίου και έχουμε στήσει το άγημα εδώ απ’ έξω… Εγώ χαίρομαι με αυτούς γιατί ζουν κάτι δικό τους…»!
 
Πώς θα αντιδράσει ο Λευτέρης; Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τους συμπαίκτες του που τοποθέτησαν τη σημαία στην παραλία του Παλαουάν


 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»