Nomads: H επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη, οι σπόντες, οι αντιδράσεις και όσα θα δούμε σήμερα!

Η Μαντώ Γαστεράτου αποχώρησε οικειοθελώς χθες από Nomads, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει με το τραυματισμένο της γόνατο. Όπως και στην περίπτωση Πηλιάκη – Πίντζη, έτσι και τώρα, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε τη δυνατότητα στον Μιχάλη Ζαμπίδη να επιστρέψει.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing θα έμπαινε, αρχικά στην ομάδα της Φωτιάς, ωστόσο, οι κόκκινοι θα έπρεπε να επιλέξουν αν τον θέλουν ή όχι. Εάν τον δεχόντουσαν στην ομάδα, θα έπρεπε να στείλουν έναν άντρα στους Ωκεανούς.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την σχετική ανακοίνωση στους παίκτες, οι οποίοι ζήτησαν λίγα λεπτά για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Οι Νομάδες της Φωτιάς επέλεξαν να μείνει η ομάδα ως έχει, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Ζαμπίδης να βρεθεί ξανά στους Ωκεανούς.

Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Μάνο Πίντζη!

Τα… μαχαίρια έχουν ήδη βγει στους Μπλε και τα στρατόπεδα έχουν χωριστεί, την ώρα που οι Νομάδες του Ωκεανού θα οδηγηθούν σήμερα στο συμβούλιο, όπου θα κληθούν να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο της Πέμπτης. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, η ομάδα γίνεται μπάχαλο σήμερα, με τον Μάνο Πίντζη να ρίχνει τα βέλη του προς τους αθλητές.

Από την ομάδα των Ωκεανών ο Μάνος Πίντζης θα ξεσκεπάσει την στρατηγική των συμπαικτών του και από την ομάδα της Φωτιάς η κόντρα του Αλεξάνδρου με τον Μαυρίδη, τον Αναδιώτη και τον Λευτέρη θα ξεφύγει τελείως!

Στο σημερινό επεισόδιο ένα σημείωμα θα φτάσει στη βίλα στη βίλα, το οποίο λέει πως οι παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν στην κατασκευή μιας εισόδου στο χωριό. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Νίκος Αναδιώτης, με το που το ακούει, δηλώνει ξεκάθαρα: «Να φτιάξετε. Εγώ δεν μπορώ να έρθω, δεν προβλέπεται ιατρικώς». Το ίδιο υποστηρίζουν και ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Λευτέρη Χατζηιωάννου.

Στην συνέχεια ο Αλεξάνδρου μιλώντας στην κάμερα θα πετάξει τα καρφιά του λέγοντας: «Είναι λίγο λυπηρό. Θα μου πεις, έχεις φτάσει στην τελική ευθεία, έχεις αντέξει 9 εβδομάδες και βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά που βγάζουν την ουρά τους απέξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβαίνει»

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές