Η Όλγα Πηλιάκη μίλησε για όλα στο Πρωινό! Τα αρνητικά σχόλια για τον Χανταμπάκη! Οι προτάσεις που δέχθηκε μετά το Nomads!

Μετά την αποχώρησή της από το NOMADS η Όλγα Πηλιάκη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο πλατό του Πρω1νό.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η πρώην παίκτρια των Ωκεανών εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της.

Αναλυτικά μίλησε με την Φαίη Σκορδά για το reality, χωρίς να διευκρινίζει και πάλι τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από το Palawan. Φρόντισε να δηλώσει πως είναι χαρούμενη με την επιλογή της και τόνισε: «Έχω ακούσει κάποια σχόλια και είμαι συγκινημένη γιατί είναι πολύ θετικά και μου έχουν δώσει μεγάλη δύναμη».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η απάντησή της, όταν η παρουσιάστρια της είπε: «Περίμενες τα σχόλια να μην είναι θετικά; Το είχατε ζήσει και με τον Στέλιο».

«Σίγουρα το ήξερα όταν πήγαινα εκεί ότι θα κριθώ από τη στιγμή που πήγαινα εκεί… Δεν αγχωνόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω ή ότι λυγίζω… Σε ότι αφορά τα σχόλια, σε σχέση με τον άντρα μου στην καθημερινότητά μας και από τους ανθρώπους που περιβαλλόμαστε, λαμβάνουμε μόνο θετικά σχόλια. Αρνητικά έχουν ειπωθεί από κάποιες εκπομπές από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Σίγουρα όμως όχι από τον απλό κόσμο, λαμβάνουμε μόνο αγάπη και με αυτή την αγάπη μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι. Μέσα στο παιχνίδι ο καθένας έχει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του και νομίζω ότι ξέρει τι βγαίνει προς τα έξω. Δεν αγχώθηκα για το τι πρόκειται να αντικρύσω όταν βγω έξω», απάντησε η Όλγα Πηλιάκη.

Η αδυναμία στα παιδιά της είναι μεγάλη και στο διάστημα που έλειψε η Ολυμπιονίκης, ανέφερε: «Έχω βρει άλλο μωρό! Δεν μπορούσε να σταθεί στον ποπό της και τώρα περπατάει. Ο Στέλιος ατάραχος την αφήνει περπατά μόνη της». Μάλιστα εξήγησε πως ήταν ιδιαίτερα σίγουρη ότι δεν θα αντιδρούσαν κάπως όταν την ξαναέβλεπαν σημειώνοντας: «Επειδή επικοινωνούμε πολύ με τα παιδιά μας και είχαμε συζητήσει πολύ με το Μανώλη ήμουν πολύ σίγουρη».

Τι πρόκειται όμως να κάνει μετά το NOMADS; «Σκεφτόμουν ήδη πολλά πράγματα πριν μπω. Είμαι επιχειρηματικό μυαλό. Είχαμε και με τον Στέλιο κάποιες επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης κυρίως. Γενικότερα αγαπάω πολύ τις γυναίκες και ειδικότερα μανούλες. Θα ήθελα πολύ να εστιάσω σε αυτό το κομμάτι. Το πώς μία μανούλα μπορεί να επανέλθει από μία εγκυμοσύνη. Έχουν γίνει ήδη κάποιες προτάσεις και από ραδιόφωνο και από τηλεόραση. Είναι κάτι που σκέφτομαι και εξαρτάται από το πόσο θα μου ταιριάζει. Είμαι θετική», επεσήμανε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες