Άφωνοι θα μείνουν απόψε οι παίκτες των Ωκεανών με τις ερωτήσεις των τηλεθεατών στο Nomads!

Ο Μάνος Πίντζης στάζει μέλι για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, o καυγάς των Ωκεανών, η Μαντώ Γαστεράτου στο νοσοκομείο και η συμπεριφορά της Αποστολίας Ζώη που άναψε τα αίματα στην ομάδα της Φωτιάς! O Κατσινόπουλος νικητής της ασυλίας! Όλα όσα έγινα και όλα όσα θα δούμε στο Nomads!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ενοχλημένος ήταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τους συμπαίκτες του και το γεγονός ότι τον ψήφισαν για να είναι ο ένας από τους δυο μονομάχους.

Η ενόχλησή του αυτή, αλλά και η αντίδρασή του δεν έμεινε ασχολίαστη από τους συμπαίκτες του. Ένας από αυτούς, ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος για μια ακόμα φορά έκανε σχόλια στην κάμερα της παραγωγής και... πέταξε τα καρφιά του για τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

 «Η ομάδα δεν είναι και το καλύτερο. Δεν κάνουμε πάρτι. Ο Μιχάλης το έχει πάρει βαρέως βαρέως. Υπάρχει μια σύγχυση. Και υπάρχει μια σύγχυση γιατί μερικές φορές έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα. Ίσως ο Μιχάλης δεν το περίμενε αυτό. Δεν περίμενε ότι μπορεί κάποιος ο οποίος έχει πρόσωπο ας πούμε, είναι ο «αρχηγός της αγέλης» να μπει ποτέ μονομάχος, να ψηφιστεί κατά. Και αυτό νομίζω τον έχει τσακίσει» είπε στην κάμερα της παραγωγής ο Μάνος Πίντζης.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε ο παίκτης της ομάδας των Ωκεανών.

«Κλασικό έργο, σαιξπηρικό, Ιούλιος Καίσαρ, εξουσία, προδοσία εκ των έσω. Ο καθένας πλέον εδώ στο Nomads έχει σκοπό να επιβιώσει, να ελιχθεί, να φτάσει μέχρι το τέλος, έστω να πάρει και το έπαθλο. Είναι μια μορφή εξουσίας αυτό», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Όλα όσα είπε η παίκτρια φεύγοντας από την παραλία!

Απρόοπτο για την ομάδα της Φωτιάς στο Nomads, καθώς η Μαντώ Γαστεράτου πήγε στο νοσοκομείο, μετά από εντολή της γιατρού. Το γόνατο της παίκτριας είναι αρκετά ταλαιπωρημένο και κρίθηκε απαραίτητο να μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Σήμερα η γιατρός μας μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να μην παίξω στο παιχνίδι και ότι πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις γιατί είναι αρκετές οι μέρες που με ενοχλεί το γόνατό μου. Κι έτσι το γόνατο της… Μαντάρας τα έκανε μαντάρα, αλλά ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξαναγυρίσω γρήγορα», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Nomads…

 
Αγώνισμα ασυλίας για την Ομάδα των Ωκεανών με τους παίκτες να δίνουν σκληρή μάχη για να... "σωθούν".

Ο νικητής του αγωνίσματος που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Κέρδισε την ασυλία αν και τραυματίας, καθώς αντιμετώπιζε ένα θέμα με τον αυχένα του.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που έχουν χάσει στο αγώνισμα, δηλαδή τον Μάνο Πίντζη, την Βασιλική Μιλλούση, την Δήμητρα Φραντζή και τον Λευτέρη Παρασκευά.

Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

 

 

Λένε ότι μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα...

Πάνω στο χιούμορ και στην πλάκα λοιπόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέταξε μια ατάκα στην Αποστολία Ζώη... «φαρμάκι». Η ομάδα των Νομάδων της Φωτιάς δούλεψε στο ψαροχώρι και κέρδισε ένα μεγάλο ψάρι πέντε κιλών, λεμόνι και λάδι.

Η Αποστολία Ζώη ζήτησε βοήθεια από κάποιον για να το καθαρίσει και τότε ήταν που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της είπε μεταξύ άλλων: «Είσαι 38 χρονών και δεν σε έχει πάρει κανένας»

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα έγιναν στην παραλία στις Φιλιππίνες.

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads θα δούμε την ομάδα των Ωκεανών να διαβάζει τις ερωτήσεις των τηλεθεατών. Μάλιστα κάποιοι παίκτες θα δυσκολευτούν πολύ να απαντήσουν.

Μία ερώτηση στη Δήμητρα Φραντζή θα προκαλέσει αναστάτωση, ενώ ο Μάνος Πίντζης όταν θα ερωτηθεί πως ένιωσε που η Ομάδα της Φωτιάς τον ψήφισε προκειμένου να φύγει και να εισχωρήσει στην μπλε ομάδα τότε ο ηθοποιός θα τα χώσει κανονικότατα στην κόκκινη ομάδα! Ο Μάνος θα απαντήσει με ειλικρίνεια: «Ήσουν εκεί, τους έχεις ανάψει φωτιά, τους έχεις πάρει αγκαλιά και να αποφασίζουν να σε στείλουν σε άλλη ομάδα, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα»!

Τέλος θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα σκληρό αγώνισμα ανάμεσα στους αρχηγούς και όποια ομάδα κερδίσει θα πάει στο ψαροχώρι, όπου εκεί θα απολαύσουνε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»