Τα κλάματα του Μαυρίδη και τα σχόλια των Ωκεανών για τον Ζαμπίδη! Έξαλλοι Κατσινόπουλος – Φραντζή στο Nomads!

Ενοχλημένος με την συμπεριφορά του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς και δεν το έκρυψε. Μίλησε στην κάμερα της παραγωγής του Nomads και εξήγησε τι ακριβώς είναι αυτό που δεν του αρέσει και γιατί διαφωνεί.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Ο Μιχάλης είναι μια ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Στην αρχή προσπάθησα να προσαρμοστώ, τις δυο εβδομάδες με αυτό τον τρόπο. Θεωρώ ότι δεν λειτουργεί έτσι μια ομάδα. Έχω υπάρξει σε ομάδες 30 χρόνια...Και για μένα το σημαντικό είναι ότι δεν θέλω να κρύβομαι. Δηλαδή η προηγούμενη ψήφος μου προς τον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θεωρούμουν εγώ ότι ήμουν ο αδύναμος της ομάδας. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι είμαι ο αδύναμος. Θεωρώ ότι ο αδύναμος είναι ο Μιχάλης και εκεί πέρα λογικά θα δώσω την ψήφο μου» είπε στην κάμερα ο Λευτέρης Παρασκευάς ανοίγοντας τα χαρτιά του τόσο για την ψηφοφορία όσο και για το τι ακριβώς πιστεύει. 

Στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα είπε ο παίκτης της ομάδας των Ωκεανών και πρώην της... Ζούγκλας. Φαίνεται ότι δεν τα έχει βρει και όλα τόσο καλά στην νέα του ομάδα και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

«Καρφιά» από τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Μαυρίδη για την Αποστολία Ζώη.

Οι δυο παίκτες της ομάδας της Φωτιάς συζήτησαν για τον αγώνα που η ομάδα τους έχασε με 5-0 και είπανε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν πριν το αγώνισμα για την ασυλία και όπως ήταν λογικό στο μυαλό όλων ήταν το πώς θα πάει το αγώνισμα και στο πώς θα μπορέσουν να κερδίσουν την ασυλία, αλλά και τι θα γίνει αν δεν την κερδίσουν τελικά... 

Ο Γιώργος Μαυρίδης με δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής, αλλά και όταν μιλούσε με τον Νίκο Αναδιώτη πέταξε τα καρφιά του στην Αποστολία Ζώη για το πώς εκείνη συμπεριφέρεται και αν έχει καταλάβει γενικά τι γίνεται.. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα ειπώθηκαν από τους δυο παίκτες της ομάδας της φωτιάς στο Nomads.


Μια ακόμα ψηφοφορία στο Nomads. Σε ποια ομάδα ανήκει και ποιος είναι;

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε στο σημερινό επεισόδιο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι παίκτες της ομάδας του Ωκεανού κερδίσανε το προηγούμενο αγώνισμα με σκορ 5-0 και σήμερα ήταν η σειρά των παικτών της ομάδας της Φωτιάς να πάρουν την... "εκδίκησή" τους και να είναι αυτοί που θα κερδίσουν με το ίδιο σκορ. 

Η ομάδα του Ωκεανού ψήφισε και έβγαλε ως μονομάχο τον Μιχάλη Ζαμπίδη με 3 ψήφους. Μια πήρε ο Μάνος Πίντζης και μια ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη ο οποίος είπε ότι δεν πείστηκε από τις δικαιολογίες που είπαν οι συμπαίκτες του στην ψηφοφορία και θεώρησε πως ίσως και να ήταν λίγο συνενοημένο το να βγει εκείνος υποψήφιος. 

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μάνου Πίντζη, ο οποίος είπε ότι με την ίδια λογική και η δική του υποψηφιότητα ίσως και να ήταν συνενονημένη.

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθούν όλα όσα ειπώθηκαν.

 
Ο Γιώργος Μαυρίδης «λύγισε» μπροστά στην κάμερα.
 
Ξαφνιάστηκε ο Γιώργος Μαυρίδης με το φάκελο που του έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την ασυλία, ο παρουσιαστής του Nomads παρέδωσε στον παίκτη έναν φάκελο γεμάτο από γράμματα, φωτογραφίες και ζωργαφιές από την οικογένεια του. Τα όσα του έγραψε η μητέρα του, έκαναν τον Γιώργο Μαυρίδη να λυγίσει και να στείλει ένα μεγάλο φιλί στην μητέρα του με την αγάπη του… «Αγαπημένο μου παιδί, θέλησα να σου γράψω δυο λόγια για το πόσο περήφανη μάνα είμαι για εσένα και πόσο σε αγαπάω. Εσένα για πολλά χρόνια η ζωή σου ήταν στίβος και αγωνίστηκες με πείσμα και υπομονή και δουλειά. Και κατάφερες πολλά. Εκεί είσαι σε ένα παιχνίδι, διασκέδασε το, όσο μπορείς, τους στόχους που έχεις βάλει θα τους εκπληρώσεις με το παραπάνω. Κοίτα να περνάς καλά. Η ευαισθησία, η καλοσύνη είναι προτέρημα στον άνθρωπο και εσύ το έχεις, για αυτό κι εγώ είμαι πολύ υπερήφανη για το ήθος και την ευαισθησία και το χαρακτήρα σου που είναι αληθινός. Θέλω να σε βλέπω να γελάς. Να είσαι χαρούμενος.
 
Γιατί μόνο αυτά σου αξίζουν. Η Μόλυ είναι καλά. Την έχεις εκπαιδεύσει να μπορεί να ζει και με εσένα και χωρίς εσένα, την αγαπάνε όλοι. Σε αγαπάμε όλοι και είμαστε πολλοί. Και θέλω να σε ακούσω να μου λες «σ’ αγαπάω μάνα» ήταν τα όσα έγραφε η μητέρα του και διαβάζοντας τα ο Γιώργος Μαυρίδης «λύγισε» μπροστά στην κάμερα, παίρνοντας ίσως τη δύναμη που χρειαζόταν για να συνεχίσει στο Nomads. «Έχω ένα θέμα με τη μάνα μου και το σκύλο μου. Αυτά τα δύο θέματα δεν μπορώ να τα ελέγξω με τίποτα. Η μητέρα μου είναι ο κολλητός μου, είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Κάθε φορά που διαβάζω λόγια της, γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που θα μου πει το μπράβο, έχει μεγαλώσει σκληρά και έχει περάσει και σε εμάς αυτό. Φυσικά μας έκανε καλό γιατί έπρεπε να είμαστε σκληροί για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Κάθε φορά που η μάνα μου είναι να πει κάτι με «λυγίζει», δεν νομίζω ότι έχω δύναμη και αυτή τη στιγμή ζορίζομαι. Και μετά είναι η Μόλυ, το παλεύω πολύ» εξήγησε ο Γιώργος Μαυρίδης.
 

Δεν ήταν όμως μόνο αυτά που περιείχε ο φάκελος… Δείτε τις φωτογραφίες από τα αγαπημένα του πρόσωπα…
 

 
Απίστευτα όλα όσα έγιναν στο Nomads μετά την ψηφοφορία των παικτών για τον μονομάχο της Πέμπτης.
Χάθηκε η μπάλα μετά την ανάδειξη του Μιχάλη Ζαμπίδη ως μονομάχο με 3 ψήφους. Οι παίκτες της ομάδας του Ωκεανού αντέδρασαν στα όσα είπε ο αθλητής περί «στημένης» ψηφοφορίας για να βγει εκείνος μονομάχος και όπως όλα δείχνουν το δέσιμο της ομάδας πλέον δεν υπάρχει πια.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν με όλα όσα έγιναν στο νησί Παλαουάν στις Φιλιππίνες ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας του Ωκεανού και όλα όσα είπαν είτε μεταξύ τους, είτε στις κάμερες της παραγωγής.

 

Στο νέο επεισόδιο του Nomads θα δούμε πρώτη φορά τους παίκτες της ομάδας των Ωκεανών να τσακώνονται και αφορμή θα σταθεί η ψηφοφορία προς αποχώρηση με πρώτο μονομάχο τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Ενώ η ομάδα της Φωτιάς περνά καλά και τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, στην μπλε ομάδα το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο! Η ομάδα της φωτιάς θα παίξει στην παραλία με τους ντόπιους, θα κάνουν αστειάκια αναμεταξύ τους κα περνούν καλά παρόλο που είναι στην παραλία και δεν είναι στη βίλα!

Αντίθετα στην ομάδα των Ωκεανών, την ώρα που θα τρώνε, ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα τονίσει ότι τον πείραξαν οι δηλώσεις του Ζαμπίδη για στημένη ψηφοφορία και πως το είχαν συνεννοηθεί από πριν.

Ο Μιχάλης θα πει ότι η Δήμητρα Φραντζή ψήφισε τον Κατσινόπουλο και δεν ψήφισε πραγματικά αυτό που ήθελε, αλλά: «Άρα, έριξες την μπάλα στην εξέδρα και έδωσες τον Γιώργο»!

 

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της ομάδας των Ωκεανών και την ψηφοφορία του κοινού.

Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ο σημερινός αγώνας αποτελείται από 6 παιχνίδια και θα διαγωνιστούν οι 5 παίκτες της ομάδας των Ωκεανών. Στις 3 πρώτες δοκιμασίες ο παίκτης με τη χειρότερη επίδοση θα αποκλειστεί. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγουν συνολικά 3 παίκτες. 
Στην τέταρτη δοκιμασία θα παίξουν οι δυο εναπομείναντες παίκτες και εκείνος που θα κερδίσει θα πάρει την πρώτη νίκη. 
Στην πέμπτη δοκιμασία θα παίξουν ξανά μεταξύ τους και θα διεκδικήσουν άλλη μια νίκη. 
Εκείνος που θα έχει σημειώσει δυο νίκες θα είναι ο νικητής και θα πάρει την ασυλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα παίξουν ξανά και οι δυο σε μια 6η δοκιμασία που θα είναι και ο τελικός.

Παιχνίδι 1
Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πετάξουν οι παίκτες το μπαλάκι και να ρίξουν κάτω τους τρεις ξύλινους στόχους. Ο παίκτης που θα μείνει τελευταίος θα αποκλειστεί.

Παιχνίδι 2
Στη παιχνίδι αυτό θα πρέπει να ρίξουν βολές με τη σφεντόνα. Θα πρέπει να στοχεύσουν σωστά και να πετάξουν την πέτρα, ώστε να ρίξουν κάτω τα τοτέμ. Ο παίκτης που θα μείνει τελευταίος θα αποκλειστεί.

Παιχνίδι 3
Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πετάξουν το σακί με την άμμο που κρέμεται από το ελαστικό σκοινί για να ρίξουν κάτω τα ειδικά τρίγωνα. Εκείνος που θα μείνει τελευταίος θα αποκλειστεί.

Παιχνίδι 4
Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να στηρίξουν τη μπάλα στα δυο σκοινιά και να καταφέρουν να την κυλήσουν στις τρύπες που υπάρχουν στο έδαφος. Εκείνος που θα καταφέρει να βάλει τη μπάλα και στις 3 τρύπες θα κερδίσει τον πόντο.

Παιχνίδι 5
Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πετάξουν το ξύλινο μπούμερανγκ μέχρι να σπάσουν τα κιούπια που κρέμονται. Εκείνος που θα καταφέρει να τα σπάσει όλα πρώτος θα είναι ο νικητής και θα πάρει την ασυλία.

Παιχνίδι 6 
Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να ρίξουν τους 4 κρίκους και να τους περάσουν στα 4 σίδερα που βρίσκονται στο στόχο κάτω στο έδαφος. Εκείνος που θα τα καταφέρει πρώτος θα πάρει την πρώτη νίκη.

Δείτε το τρέιλερ του Nomads!
 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!