Η Ειρήνη του Nomads με πατερίτσες στο Πρωινό! Εξήγησε το πρόβλημα υγείας της και έδωσε στεγνά τους Διάσημους για το bullying στον Μαυρίδη!

Με πατερίτσες η Ειρήνη Ζάχου στο Πρωινό! Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η πρώην παίκτρια του Nomads, έκανε την είσοδό της συνοδευόμενη από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με πατερίτσες, καθώς ακόμη προσπαθεί να αναρρώσει από τον πρόσφατο τραυματισμό της.

«Κόλλησε το πόδι μου κάτω την ώρα που έπεσε το έδαφος, και γύρισε, το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Δεν φάνηκε, περπάτησα λίγο, αλλά όταν έκατσα, είπα ότι δεν ξαναπαίζω, γιατί είχα χιαστό. Έχω ξανακάνει τέτοιο χειρουργείο πριν επτά χρόνια. Ήθελα να το ζήσω όλο, είναι διαφορετικό να φύγεις από μονομαχία, γιατί τουλάχιστον λες ότι έχασες. Αυτό είναι το κακό, ότι σου τυχαίνει αυτό, και δεν το έχεις σκεφτεί καν. Αλλά συνέβη! Με τους Πράσινους δεν τα καταφέραμε πολύ καλά να γίνουμε ομάδα! Ήμασταν διαφορετικοί άνθρωποι, και δεν μάθαμε να συνυπάρχουμε.» είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Nomads.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

«Ο Μαυρίδης δεχόταν bullying!»

Η πρώην παίκτρια του Nomads αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα συνέβησαν στην ομάδα της Φωτιάς και στο bullying που δέχτηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Τον γνωρίζω τον Γιώργο Μαυρίδη από την Θεσσαλονίκη, είναι φίλος με το αγόρι μου. Τα τατουάζ μου τα έχω κάνει σε αυτόν. Αυτά που βλέπετε στη Φωτιά, ισχύει κιόλας! Εγώ επειδή μιλούσα με τον Γιώργο, και τις πρώτες εβδομάδες ήταν πραγματικά μόνος μου, και αληθινά δεχόταν bullying. Εσκεμμένα, κατά λάθος, δεν ξέρω. Σε μας εξωτερικευόταν στους αγώνες, μπορεί να έλεγε κάτι και να μην άκουγαν. Ωστόσο, μετά από κάποιες εβδομάδες, άλλαξε. Αυτή την αντιμετώπιση έβλεπα στα παιχνίδια. Σε κάποια εξ αυτών, δεν έπαιζε! Και με τα σκυλιά, έτσι είναι ο Γιώργος!» κατέληξε η πρώην παίκτρια του Nomads.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Εκτός από την Ειρήνη στο πλατό βρέθηκε και ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο πρώην παίκτης της Ζούγκλας δεν δίστασε να εκτοξεύσει τα βέλη του εναντίον του Λευτέρη Παρασκευά, λέγοντας:
 
«Κανείς δεν θέλει να πει κάτι κακό για κανέναν. Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει Εγώ προσωπικά στενοχωρήθηκα όταν είδα τον Λευτέρη να πηγαίνει στους Ωκεανούς και να λέει «αυτό είναι ομάδα». Εμείς βάλαμε τον Λευτέρη αρχηγό ακριβώς για να γίνουμε ομάδα. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι δεν είμαστε ομάδα. Άρα εσύ σαν άνθρωπος δεν μπορείς να το λες.
Εγώ σε έβγαλα σαν αρχηγό για να επιβιώσουμε σαν ομάδα. Για μένα δεν τον λες! Είναι φάουλ αυτό! Κράτα το για σένα!»
είπε ο Βασιλάκος.
 
Επίσης, χαρακτήρισε «τραγικό» το ότι οι Ωκεανοί θα ψήφιζαν την Ειρήνη Ζάχου αν δεν ήταν τραυματισμένη. «Δείχνει προσωπικότητες, είναι τραγικό!» ενώ τονίστηκε ότι οι Μπλε προσέχουν το προσωπικό τους προφίλ και για αυτό δεν κάνουν ίντριγκες μεταξύ τους.
 «Δεν είναι αγγελικά τα πράγματα στους Μπλε, όταν βγαίνουν οι συμπαίκτες του Νικόλα κάθονται και λένε πράγματα όταν ήταν τραυματισμένος. Ρίσκαρε πάρα πολύ! Και του έλεγα να μην πει να παίξει, ειδικά στο ράγκμπι! Τότε δεν είσαι ομάδα!»
 
Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
 
 
Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την συνεργασία της στον αέρα του Πρωινού και μας εξέπληξε! Η πρωινή εκπομπή σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, αλλά η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία προσθήκη στην εκπομπή της! 

Ο νέος της συνεργάτης λοιπόν είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, που θα έχει όπως είναι λογικό κάθε Παρασκευή την ενότητά του σχετικά με το Nomads μιας και ήταν ένας δυνατός παίκτης της Ζούγκλας, αλλά αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι! 

«Καλημέρα Παναγιώτη! Τις παρασκευές εδώ μαζί μας», είπε η Φαίη Σκορδά ,ανακοινώνοντάς έτσι τον νέο συνεργάτης της.

Μάλιστα, δεν έχει αδυναμία μόνο η Φαίη στον γοητευτικό νεαρό, αλλά και η μαμά της, που όταν τον πρωτοείχε στο πρωινό έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και του είχε ζητήσει να γνωριστούν!

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν