Αποχώρηση βόμβα! Παίχτης του Nomads εγκαταλείπει το παιχνίδι! Το δημόσιο μήνυμα στον Μαυρίδη! Το ξεμπρόστιασμα της Καλογρίδη!

Αρπάχτηκαν Αλεξάνδρου – Αναδιώτης! Η απίθανη νίκη του Λευτέρη έναντι στον Ζαμπίδη! Στο νέο επεισόδιο του Nomads η Βασιλική Μιλλούση θα λυγίσει. Τι συνέβη όμως;  Tα «βέλη» του Αρναούτογλου σε παίκτες της Φωτιάς! Τι θα δούμε απόψε στο Nomads!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όπως έχει γίνει αντιληπτό τον τελευταίο καιρό, η ομάδα της Φωτιάς στο Nomads έχει χωριστεί, ουσιαστικά, σε δύο μέρη. Η μία πλευρά είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ στην άλλη οι υπόλοιποι παίκτες.

Οι δύο παίκτες κάθονται, σχεδόν πάντα, μόνοι τους, κάτι που σχολίασε η Μαντώ Γαστεράτου.

«Προσωπικά εγώ δεν βρίσκω παράξενο ή περίεργο το ότι ο Γιώργος με τον Νίκο κάθονται πιο ‘κει, δηλαδή “απομονωμένοι”. Θέλουν να τα λένε μεταξύ τους, κάνουν τη δική τους πλάκα, το δικό τους χιούμορ. Δεν είναι ότι τους αποφεύγουμε εμείς, απλά εκείνοι έχουν επιλέξει να κάνουν παρέα περισσότερο μεταξύ τους», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

«Δεν μπορώ ούτε να το παίζω με κάποιον κολλητός ούτε να γίνω πραγματικά φίλος. Έχω πει πολλές φορές ότι για μένα η λέξη φιλία είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Νιώθω ότι είμαι πολύ καλά με τον Νίκο και είμαστε φίλοι, συζητάμε όλη μέρα, καθόμαστε όλη μέρα, περνάμε ωραία. Τώρα δεν ξέρω αν το κλίμα είναι θερμό, ψυχρό. Είμαστε εκεί, είναι εύκολο όποιος θέλει να έρθει να μας μιλήσει. Δεν έχω κάτι να χωρίσω με κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Nomads…

Ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχαν έναν έντονο καβγά στην παραλία.

Όλα έγιναν όταν η ομάδα της Φωτιάς αποφάσισε να παίξει beach volley με τους ντόπιους. Τότε, ο Νίκος Αναδιώτης ξεκίνησε να μιλάει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον διέκοψε. Αποτέλεσμα αυτου, οι δυο παίκτες να τσακωθούν.

Δείτε τι είπανε για τον καβγά τους στην κάμερα στο video που ακολουθεί:

 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ένας δυνατός παίκτης.

Μέσα στο Nomads έχει αποδείξει ότι είναι καλός στα αγωνίσματα, αλλά αυτή την φορά έχασε και μάλιστα την ασυλία.

Η ομάδα των Ωκεανών σήμερα αγωνιζόταν για την ασυλία και στον τελικό έφτασε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Λευτέρης Παρασκευάς. Ο δεύτερος κατάφερε να κερδίσει την ασυλία, ενώ μετά το τέλος της ασυλίας κατέρρευσε, αφού δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος.

Δείτε το video:

 

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, η Όλγα Πηλιάκη αποκάλυψε πως από τα πράγματα που έχει μαζί της στο ριάλιτι είναι το φυλαχτό που της έχει δώσει ένας φίλος της.

Συγκεκριμένα η παίκτρια του Nomads δήλωσε: «Μου το έδωσε ένας φίλος, τυχαίνει να τον γνωρίζεις. Είναι ο Ηλίας Βαλάσης. Το φυλαχτό είναι από το Άγιο Όρος», παραδέχτηκε η παίκτρια των Ωκεανών και συμπλήρωσε: «Μου το έφερε για να το έχω μαζί μου και να με φυλάει και τον ευχαριστώ πολύ».

Στο νέο επεισόδιο του Nomads η Βασιλική Μιλλούση θα λυγίσει. Τι συνέβη όμως;

Οι εξελίξεις στο Nomads αναμένεται να είναι καταιγιστικές και στο σημερινό επεισόδιο. Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει να «λυγίζει», επιθυμώντας όσο τίποτε άλλο το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο και έχει απόλυτη ανάγκη. 

Η Βασιλική θέλει να κερδίσει η ομάδα του Ωκεανού γιατί έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με τους δικούς της, της λείπουν πολύ και την ώρα που μιλά για την επιθυμία της βάζει τα κλάματα on camera!

H δε Δήμητρα Φραντζή την ώρα του αγωνίσματος, στο οποίο όποια ομάδα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επικοινωνία με τους δικούς της, εκνευρίζεται γιατί χάνει από την Αποστολία Ζώη!

Στη συνέχεια θα δούμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να πετά τις σπόντες του στην ομάδα της Φωτιάς και συγκεκριμένα στον Νίκος Αναδιώτη και τον Γιώργο Μαυρίδη, οι οποίοι δε φορούν κόκκινη μπλούζα αλλά μαύρη! Γιατί φοράνε διαφορετικά μπλουζάκια;

Τι θα ειπωθεί ανάμεσα στον παρουσιαστή και τους δύο παίκτες της Φωτιάς, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί από τα υπόλοιπα μέλη της;

Από εκεί και πέρα; Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά, καθώς ο Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα ειρωνευτούν για τα καλά τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο θα μονομαχήσει ο δεύτερος στη δοκιμασία των αρχηγών σήμερα το βράδυ, αμφισβητώντας ευθέως τις ικανότητές του. 

Η παρέα του Νίκου Αναδιώτη με τον Γιώργο Μαυρίδη και η αποκοπή τους, δε, από την υπόλοιπη ομάδα της Φωτιάς δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ρωτά ευθέως τον δεύτερο τι συμβαίνει. «Α, φαίνεται, ε; Πάμε για πλύσιμο τα ρούχα μας, μένουν αυτά και φοράμε αυτά! Όλα τα παιδιά φοράνε αυτά που τους βολεύουν, και εμείς φοράμε αυτά που μας βολεύουν! Είσαι υπεύθυνος για αυτό που καταλαβαίνεις!» είπε, αναφερόμενος στο ότι φορούν μαύρα ρούχα.

Δείτε το trailer του Nomads!

Εγκαταλείπει το παιχνίδι! Το δημόσιο μήνυμα στον Γιώργο Μαυρίδη.

Είδηση «βόμβα» για το Nomads αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Μια αποχώρηση φαίνεται ότι είναι αναπόφευκτη. Η Ειρήνη Ζάχου, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Ο τραυματισμός της Ειρήνης είναι αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα, μετά από τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Μανίλα η παίκτρια πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει επέμβαση.

«Έχω τραυματιστεί στο γόνατο και αυτό δυστυχώς δεν με βοηθά στο να συνεχίσω. Λυπάμαι που δεν χαιρέτησα τα παιδιά. Μαυρίδη να ξέρεις πως νομίζω ότι θα ρίξουμε πολύ γέλιο με σένα τώρα πάνω. Αλπίζω να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ για όλα», είναι το μήνυμα που στέλνει η Ειρήνη Ζάχου στο αποψινό επεισόδιο του Nomads

Η Νατάσα Καλογρίδη επέστρεψε στην Ελλάδα από το Nomads και επιτέλους κατάφερε να εμφανιστεί στο Πρωινό. Από τα κύρια ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει η ηθοποιός ήταν η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την ομάδα της Φωτιάς. Η Νατάσα πήρε σαφή θέση και έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη.

«Έχουν αρχίσει τα πράγματα να παίρνουν διαστάσεις τεράστιες αυτή τη στιγμή. Αυτό που τους ενώνει είναι τα αγωνίσματα. Ο καθένας επιλέγει πως θα συμπεριφερθεί ανάλογα με το ποιόν του. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να αντιμετωπίζει πράγματα και καταστάσεις. Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, έξυπνος, εύστροφος και καλό παιδί. Είναι καθαρός. Αυτό που εγώ γνώρισα και κατάλαβα», τόνισε η Νατάσα Καλογρίδη. Σχολιάζοντας τις κατηγορίες μελών της Φωτιάς ότι ο Γιώργος λέει άλλα μπροστά στις κάμερες και άλλα από πίσω, η Νατάσα ανέφερε ρητά: «Εγώ αυτό δεν το είδα».

Η Νατάσα Καλογρίδη «αδειάζει» του κόκκινους του Nomads

«Ο Γιώργος δεν ενοχλούσε στο σπίτι. Ήταν μετρημένος, ήρεμος, τα είχε βρει και με τον Νίκο οπότε μπορούσε να έχει έναν άνθρωπο να μιλήσει.

Για τα μικρόβια κάναμε τέσσερα εμβόλια πριν πάμε στις Φιλιππίνες. Μικρόβιο μπορεί να πάρεις από το κουνούπι, από τα ποντίκια που ήταν στην παραλία. Στη βίλα είχε κατσαρίδες, μέσα στο σπίτι, όχι όμως επειδή ο Γιώργος μοίραζε το φαγητό του στα σκυλάκια».

Ο καβγάς με τη Μαντώ Γαστεράτου και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Μαυρίδη

«Τι θέση να πάρω εγώ σε αυτό; Ο Γιώργος λέει ότι όντως έχει συμβεί, ότι ειπώθηκε αυτό από τη Μαντώ. Επιμένει μέχρι το σημείο να τα τινάξει όλα στον αέρα! Τι θέλετε να μου πείτε; Ότι ο Μαυρίδης έλεγε ψέμματα;

Έχει έναν  πολύ ιερό σκοπό ο Γιώργος που βρίσκεται εκεί και δεν είναι το έπαθλο σαν έπαθλο. Τελοσπάντων, δεν θέλω να συνεχίσω να πω περισσότερα».

Άρχισε να ουρλιάζει η Νατάσα Καλογρίδη μόλις τον είδε!

Πάνω που η Νατάσα Καλογρίδη είχε αρχίσει να ετοιμάζεται να απαντήσει με φόρα στις ερωτήσεις της ομάδας του Πρωινού για την ατάκα του Παναγιώτη Βασιλάκου γύρω από την ηλικία της, όσο οι δυο τους ήταν ακόμα στο Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος εισέβαλε στο πλατό! Κρατώντας μια ανθοδέσμη στα χέρια, ο πρώην συμπαίκτης της στο Nomads, αγκάλιασε σφιχτά τη Νατάσα Καλογρίδη που δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει.

Αυτή η συνάντηση ήταν μάλιστα μια καλή ευκαιρία για να λύσουν on camera ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το διάστημα που έμειναν στο Nomads. Την ατάκα του Παναγιώτη Βασιλάκου περί ηλικίας…

«Δεν χρειάζεται κανείς να παίρνει το μέρος μου. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα και θα σας πω και το εξής: Δεν παρεξηγήθηκα. Δεν παρεξηγούμε τόσο εύκολα. Εμένα μου αρέσει η σικ συμπεριφορά και αντιμετώπιση των πραγμάτων. Θεωρώ ότι είναι αγένεια να μιλά κανείς για την ηλικία μιας γυναίκας. Κι επειδή η γυναίκα έχει δεχτεί το μεγαλύτερο ρατσισμό από όλες τις μειονότητες για το αν είναι ξανθιά, ψηλή, παχουλή, είναι out of order για μένα. Δεν τον παρεξηγώ», είπε η Νατάσα Καλογρίδη βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Όσο για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο ίδιος έριξε για όλο αυτό που δημιουργήθηκε…αλλού:

«Δεν μίλησα για ηλικία. Για ηλικία μίλησε ο Γρηγόρης. Εγώ είπα ότι έχει την καριέρα της και τα κορίτσια δεν είπαν τίποτα. Μπερδεύονται και πιάνονται από τις λέξεις μου και βγάζουν άλλα. Γιατί αυτό τους βόλευε. Ο Γρηγόρης κάνει τη δουλειά του. Δεν γίνεται εγώ να λέω ένα πράγμα και να βγαίνουν 15 από αυτό. Μιλάμε straight. Ή καταλαβαίνουμε αυτά που λέμε ή δεν τα καταλαβαίνουμε και ακούμε ό,τι θέλουμε.»

 

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»