Η Νατάσα Καλογρίδη αποχώρησε από το Nomads! Η νέα κλίκα της ομάδας της Φωτιάς!

Ένταση στην ομάδα της Φωτιάς!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Μάνος Πίντζης βρίσκεται μια εβδομάδα στην ομάδα των Ωκεανών.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε πως είναι αυτή η εβδομάδα στη νέα του ομάδα και τότε ο ηθοποιός είπε ότι πέρασαν όμορφα οι μέρες, αλλά πλέον τον ενδιαφέρει το που θα μείνει σε σχέση με την ασυλία, αφού δεν μπορεί να μείνει και τρίτη εβδομάδα στην παραλία.

Δείτε το video:

Ο αγώνας ήταν πραγματικά για γερά νεύρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads η Νατάσα Καλογρίδη πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι τέθηκε αντιμέτωπη με την Μαντώ Γαστεράτου στα αγωνίσματα. 

Στην αρχή η ηθοποιός ήταν μπροστά αλλά τα υπόλοιπα αγωνίσματα την δυσκόλεψαν, ειδικά όσα είχαν συγκέντρωση και ισορροπία.

Το ταξίδι στο Nomads για την Νατάσα Καλογρίδη σταματάει εδώ και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Αθήνα.

Δείτε το video:

Στην αρχή η ηθοποιός ήταν μπροστά αλλά τα υπόλοιπα αγωνίσματα την δυσκόλεψαν, ειδικά όσα είχαν συγκέντρωση και ισορροπία.

«Μπορεί να φεύγω, αλλά το Nomads σου αφήνει πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσεις στη μετέπειτα πορεία σου. Ήρθε η ώρα μου να φύγω… Μήπως, όμως, έχετε καμιά δουλειά να μου δώσετε εδώ πέρα;», είπε μεταξύ άλλων η Νατάσα Καλογρίδη. Πάντως τα μηνύματα στη σελίδα του παιχνίδου στο facebook δείχνουν πως οι φαν του παιχνιδιού δέχτηκαν την αποχώρηση της Νατάσας με βαριά καρδιά! 

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Φωτιάς στο Nomads έχει γίνει ένα απέραντο μπάχαλο! Οι εντάσεις δεν λείπουν και σε καθημερινή βάση υπάρχουν προστριβές μεταξύ των παικτών.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γιώργο Μαυρίδη και τον… χτυπούν κατά ριπάς. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες το έχουμε δει αρκετές φορές.

Στο συμβούλιο, πριν την μονομαχία για την αποχώρηση, είχαμε μια πολύ μεγάλη διένεξη, όπου οι Κολέτσα, Ζώη, Γαστεράτου τα έβαλαν με τον Μαυρίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε ότι η Μαντώ Γαστεράτου του είπε: «θα σε ψηφίζαμε και να μην έβγαινες υποψήφιος».

«Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.

Μετά την αποχώρηση, οι Νομάδες της Φωτιάς επέστρεψαν στη βίλα, όπου η… μάχη συνεχίστηκε.

Όπως βλέπουμε και στα βίντεο παρακάτω, οι παίκτες κατηγορούν τον Γιώργο Μαυρίδη ότι είπε ψέματα για τη Μαντώ Γαστεράτου.

Νέα κλίκα δημιουργήθηκε στην ομάδα της Φωτιάς στο Nomads μετά την αποχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη!

Σύμφωνα με το Πρωινό και την Κλεοπάτρα Πατλάκη στην ομάδα της Φωτιάς υπάρχουν δύο κλίκες η μία είναι η Μαντώ Γαστεράτου με την Αποστολία Ζώη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Χριστίνα Κολέτσα και η άλλη κλίκα είναι ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Νίκο Αναδιώτη, ενώ ο Κωνσταντίνος Οροκλός, από την ομάδα της Ζούγκλας, ο οποίος εισχώρησε πρόσφατα στην ομάδα της Φωτιάς είναι ανεξάρτητος. Η Σκορδά τόνισε: «Κάτι άλλο έχει συμβεί και δεν το ξέρουμε, δεν το έχουμε δει…»!

Η Νατάσα Καλογρίδη βρίσκεται ακόμα στις Φιλιππίνες, και πριν από λίγα λεπτά έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο λέει συγκεκριμένα: «Πάει το Nomads! Έλα μου δεν άκουσα! Τι θέλατε να παραμείνω κι άλλο στο παιχνίδι; Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα. Ανάψαμε ένα κεράκι στον Άγιο Φανούριο και ο Άγιος Φανούριος μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε τώρα», είπε ενώ τη βλέπουμε να κάνει ηλιοθεραπεία. 

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

 

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»