O Κύπριος παίκτης μπαίνει επιτέλους στο Nomads! 'Ετσι μας συστήθηκε!

Είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες το γεγονός ότι στο Nomads θα ενταχθεί ένας νέος παίκτης και μάλιστα Κύπριος! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όπως από νωρίς μάθαμε, αυτός δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Χατζηιωάννου, ο οποίος μπαίνει στο Nomads για να συμπληρώσει το κενό μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και την αναγκαστική του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο νέος παίκτης έφτασε στο νησί των Φιλιππίνων και είναι επιτέλους ένα βήμα πριν την είσοδο του στο παιχνίδι! Συστήθηκε μάλιστα για πρώτη φορά μέσα από ένα σύντομο video, στο κοινό του Nomads! 

Το ερώτημα που παραμένει είναι πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες με την καινούργια είσοδο αλλά και σε ποια ομάδα θα τον δούμε! 

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, που είναι Κύπριος και γεννήθηκε το 1981 στη Λευκωσία όπου και ζει μέχρι σήμερα με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Είναι fitness expert, επιχειρηματίας, και τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει «εκπαιδεύσει» χιλιάδες κόσμο, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές και μεθόδους που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ευεξία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ασχολείται ενεργά με το life coaching, το οποίο έχει ενσωματώσει στη δουλειά του, ενώ συμμετέχει σε διάφορα συνέδρια ως ομιλητής για το life coaching σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ήθελε να τρέχει, ενώ ο αθλητισμός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του, καθώς η παιδική του ηλικία και τα βιώματά του, τον οδήγησαν σε αυτό που είναι σήμερα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, συμμετείχε στα 100μ και 200μ μετ’ εμποδίων στους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου, με εξαιρετικές επιδόσεις.

Πιστεύει στη διά βίου μάθηση και τον ενδιαφέρει να εξελίσσεται συνεχώς. Το 2001 πήρε το δίπλωμά του από το American Fitness Professional Association και από master coach στη “Le Mills”, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ομαδικών προγραμμάτων στον κόσμο με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, κατέληξε να γίνει CEO της εταιρείας για την Κύπρο. Συνέχισε τις σπουδές του σε μία από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες ευεξίας στον κόσμο, το “International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) και είναι και stott pilates coach.

Παράλληλα, ένα από τα χόμπι του ήταν το modelling, και έτσι το 2005 έλαβε μέρος, εκπροσωπώντας την Κύπρο, σε έναν από τα μεγαλύτερα διεθνή καλλιστεία στην Κορέα, “Korea Manhunt International 2005”, κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου στη Μεσόγειο.

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears