Spoiler: Με ποιον παίκτη θα αγωνιστεί η Μαντώ στην «μονομαχία»; Νέος καβγάς Μαυρίδη – Γαστεράτου! Μπάχαλο οι διάσημοι!

Αδιανόητη επίθεση Κολέτσα, Πίντζη, Ζώη σε Μαυρίδη! Χαμός στην παραλία… και νέος καβγάς Μαυρίδη – Γαστεράτου! Μπάχαλο οι διάσημοι!
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η Κολέτσα τον κατηγόρησε για διπροσωπία, ο Πίντζης για τα σκυλιά, αλλά ο Αρναούτογλου τους “άδειασε” και τους δύο!
 
Άγριος καβγάς ξέσπασε στο Nomads μεταξύ των παικτών. Η Χριστίνα Κολέτσα και ο Μάνος Πίντζης έκαναν μια αδιανόητη και αναίτια επίθεση κατά του Γιώργου Μαυρίδη.
 
Το θέμα ξεκίνησε από την ψηφοφορία και την μετακίνηση του Μάνου Πίντζη στους Ωκεανούς και από εκεί και πέρα επεκτάθηκε πάρα πολύ.
 
Η Χριστίνα Κολέτσα κατηγόρησε τον γνωστό tattoo artist για διπροσωπία και στρατηγική, ο Μάνος Πίντζης για τα σκυλιά, ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ουσιαστικά, με τα λόγια του, τους “άδειασε” και τους δύο.
 
Γιώργος Μαυρίδης: «Όταν ήρθε η ώρα που μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να δώσουμε έναν άντρα… Τους είπα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που αν φύγω να πάω εκεί δεν θα υπάρχει τόσο στεναχώρια. Και βλέπω τον Μάνο ότι έχει στεναχωρηθεί, σαν παιδάκι πέντε χρονών που λέει “δεν με παίζουν οι φίλοι μου και με διώχνουν”.
 

Έχουμε έρθει όλοι εδώ πέρα σε έναν χώρο που μας φιλοξενεί, σε έναν τόπο που πρέπει να σεβαστούμε τη θάλασσα, το έδαφος τα ζώα, τα ποντίκια, τα φίδια, τα σκυλιά, τα γατιά… Είμαστε άνθρωποι που έχουμε έρθει εδώ και Νο 2 αιτια θανάτου είναι αν πέσει καρύδα στο κεφάλι σου και ξαφνικά ακούω ότι κάποια σκυλιά είναι η αιτία μόλυνσης για τους παίκτες.

Ερχόμαστε σε έναν ξένο τόπο και πρέπει να αποβάλλουμε κάποια ζώα από εκεί που τα βρήκαμε και λέω: «Θέλετε να τα εμβολιάσουμε; Προσφέρομαι οικονομικά να τα εμβολιάσω, δεν χρειάζεται να πάρω ένα ζώο να το μετακινήσω επειδή με ενοχλεί.
 

Μάνος Πίντζης: «Φοβερό show άλλη μια φορά. Για μένα προτεραιότητα εδώ πέρα είναι οι ομάδες! Θα προστατέψω την ομάδα από ποντίκια, από σκυλιά, από γατιά από οτιδήποτε. Πρέπει να φύγουμε από εδώ όπως ήρθαμε! Τελείωσε! Κι εγώ έχω σκυλιά και έχω πάει και στο αυτόφωρο για σκυλιά. Γιατί να το πουσάρω αυτό μπροστά στον κόσμο; Εδώ για μένα προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος! Τελείωσε»!
 

Χριστίνα Κολέτσα: «Το να είναι κάποιος συναισθηματικός και να στεναχωριέται για πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι ανώριμος ή πέντε χρονών. Εγώ αυτό που εισέπραξα τη μέρα εκείνη ήταν ότι “αν φύγω εγώ παιδιά, για εσάς θα είναι αναίμακτο”. Του λέω γιατί λες ότι θα είναι αναίμακτο για εμάς; Θεωρείς ότι δεν έχουμε δεθεί μαζί σου όλο αυτόν τον καιρό; Εμένα αυτό με στεναχωρεί, βασικά με πληγώνει. Μην μιλάς για εμάς. Δεν είσαι ο πατέρας μας. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό ότι είναι κάποιου είδους στρατηγική».
 

Αποστολία Ζώη: «Μετά από πέντε εβδομάδες, που εγώ αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι έχουμε έρθει κοντά, γυρνάς και μου λες αυτό το πράγμα;  Δηλαδή, που πρέπει να τοποθετήσω εγώ αυτόν τον άνθρωπο αυτή τη στιγμή μέσα στην καρδιά μου;».
 

 

Στο Πρωινό προβλήθηκε ένα βίντεο, το οποίο έδειχνε τη συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη απέναντι στους συμπαίκτες του στην ομάδα της Φωτιάς στο Νomads!

Μετά την προβολή του βίντεο η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να πει στον αέρα του πρωινού για το μοντάζ, που έκαναν οι συνεργάτες της στον Μαυρίδη:
«Δεν είναι έτσι όμως! Κάτσε! Εμένα δεν μου άρεσε το μοντάζ έτσι όπως έγινε, που θυμηθήκαμε τα παλιά… Τη Μαντώ την υπερασπίστηκε ο άνθρωπος, δεν την κατηγόρησε! Λέει αυτά που αισθάνεται… Δηλαδή βάλαμε όλα όσα έγιναν από την αρχή του παιχνιδιού»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα! 

 

Για την ιστορία ένας ακόμα συγκλονιστικός αγώνας στο Nomads ανάμεσα στις ομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού. Και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τελικά νικητές αναδείχτηκαν οι παίκτες της ομάδας των Ωκεανών. Με σκορ 2-1. Μπορεί να ήταν ένα αγώνισμα αρχηγών, ωστόσο όλοι οι παίκτες παίξανε για να διεκδικήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Μπορεί η ομάδα του Ωκεανού στο χθεσινό επεισόδιο Nomads να απήλαυσε μια βόλτα σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Παλαουάν, αφού κέρδισε τον αγώνα
όμως εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Δήμητρα Φραντζή… αλλιώς!
Τι εννοούμε με αυτό; Για πρώτη φορά την είδαμε με σέξι μαύρο μαγιό και με πόζες που τα τρέλαναν από σκηνοθέτη μέχρι μοντέρ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί
 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την νέα αποχώρηση από το NOMADS, την πρώτη από την ομάδα της Φωτιάς, με την Μαντώ Γαστεράτου να έχει ψηφιστεί από την ομάδα της ως η πρώτη «μονομάχος» και να αναμένει το αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του κοινού για να μάθει με ποιόν ή ποιά θα είναι αντιμέτωπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «μονομαχία» για την αποχώρηση θα είναι γυναικεία υπόθεση! Αντίπαλος της Μαντώς θα είναι μία από τις υπόλοιπες γυναίκες της Φωτιάς και, συγκεκριμένα, μία εκ των Νατάσας Καλογρίδη και Χριστίνας Κολέτσα, καθώς η Αποστολία Ζώη έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.
 
Αν και ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια ποια από τις δύο παίκτριες θα βρεθεί στην αρένα, καθώς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού είναι επτασφράγιστο μυστικό και θα ανακοινωθεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αρχή του αποψινού επεισοδίου, η λογική λέει πως «μονομάχος» θα είναι η Νατάσα, καθώς, σε προηγούμενες αναμετρήσεις που ήταν υποψήφια, το κοινό δεν την έσωσε με την ψήφο του.
 
Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιά θα είναι η αντίπαλος της Μαντώς, αλλά και τον πρώτο διάσημο που θα εγκαταλείψει το Palawan…
 
Ενώ ένας νέος καβγάς αναμένεται στο αποψινό επεισόδιο του Nomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι πάλι στο επίκεντρο και αυτή τη φορά ο διάλογος ανοίγει με τη Μαντώ Γαστεράτου.
 
Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, η διένεξη μεταξύ των δύο παικτών ξεκινάει με κάτι που, όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Μαυρίδης, του είπε η Μαντώ Γαστεράτου. «Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα!
Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», λέει μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου. «Δεν τους έριξα κατηγορίες ότι φταίνε σε κάτι, απεναντίας, εγώ το μέσα μου ψάχνω να δουλέψω», λέει με τη σειρά του ο Γιώργος Μαυρίδης.
 
Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Nomads…

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου