Άγριο κράξιμο στην Βίκυ Χατζηβασιλείου απο το Πρωινό! Την πέρασαν γενεές δεκατέσσερις!

"Μου θυμίζει την ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χείρα και ξαφνικά τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα και γυρίζει πίσω και είναι όλη η πλάτη ανοιχτή".

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μια ανάρτηση της κατάφερε να προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. Η παρουσιάστρια έχασε μία φίλη της και έγραψε στο Instagram: «Σήμερα κηδεύω φίλη και γιορτάζω τα γενέθλια του γιού μου. Χαρμολύπη. Ή αλλιώς, ζωή…». Η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει, όμως, έκανε έξαλλη την Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Πρωινό.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

«Είμαι με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω αυτή τη φωτογραφία και να λέω: «Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό η Βίκυ»! Αυτή την κίνηση θα την περίμενα από μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της, να ανεβάσει μια φωτογραφία και να ανεβάσει κάτι κουλό για να συζητηθεί. Θα ανεβάσω εγώ που κηδεύω τη φίλη μου, sexy πορτρέτο μου; Έχω κάθε δικαίωμα να σοκαριστώ, μα κρίνω και να πω «Βρε Βίκυ από σένα δεν το περίμενα». Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν είσαι κυρία της γειτονιάς. Μου θυμίζει την ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χείρα και ξαφνικά τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα και γυρίζει πίσω και είναι όλη η πλάτη ανοιχτή», είπε έξαλλη η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε: «Η βλεφαρίδα κάγκελο και όλη η πλάτη έξω είναι λίγο κάπως για να πεις ότι σήμερα κηδεύω μια φίλη και ας γιορτάζει και τα γενέθλια του γιου της».

 
Στο youweekly επικοινώνησαν με το κοντινό περιβάλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να σχολιάσει όλη αυτή την κριτική που δέχτηκε η παρουσιάστρια και μετέφερε. «Δεν φόρεσα και μαγιό για να με σχολιάσουν με αυτό τον τρόπο»  και συνεχίζει «Η Βίκυ με το που έμαθε το περιστατικό έγινε πραγματικά έξαλλη! Της φάνηκε εντελώς απαράδεκτο να σχολιάζετε μια ανάρτησή της στο Instagram για έναν κοντινό άνθρωπό της που έχασε μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησε μια φωτογραφία με ένα μαύρο φόρεμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις αποκαλυπτικό! Στην συνέχεια όμως όταν της μετέφεραν οι δικοί της άνθρωποι ποιοι σχολίασαν την φωτογραφία της είτε χαρακτηριστικά: «Α, καλά εντάξει δεν θα ασχοληθώ παραπάνω! Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του, από την πορεία και την διαδρομή του. Κρίμα!» 
 

Δειτε Επισης

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»
#SurvivorGR: Έκπληξη! Ο Ντάνιελ είναι ο τέταρτος υποψήφιος: «Έχουμε στρατηγική»