Spoiler: Τα νεύρα του Πίντζη, τo κλάμα και το μήνυμα του Χανταμπάκη στην Όλγα! 'Oλα όσα θα δούμε στο Nomads!

Όλα όσα είδαμε και όλα όσα θα δούμε στο Nomads!
 
 
Μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου η παραγωγή του Nomads ζήτησε από την ομάδα της Φωτιάς να ψηφίσουν έναν παίκτη για να πάει στην ομάδα των Ωκεανών.
 
Όλοι οι παίκτες ένιωσαν αμήχανοι και δεν ήξεραν τι να κάνουν και πώς να ψηφίσουν. Σύσσωμη η ομάδα ψήφισε τον Μάνο Πίντζη για να αποχωρήσει από την ομάδα τους.
 
Ο ηθοποιός ένιωσε άσχημα αλλά δέχτηκε την απόφαση των συμπαικτών του.
 
 
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του Nomads.
 
Τι συνέβη; Μετά την απαίτηση της παραγωγής να φύγει ένας παίκτης από την ομάδα της Φωτιάς αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τον Μάνο Πίντζη για να πάει σε αυτή των Ωκεανών.
 
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επειδή ήταν φίλος του ο ηθοποιός μέσα στο ριάλιτι δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα όταν αποχωρούσε. «Ένας σπουδαίος πατέρας, φίλος και συμπαίκτης.  Δυστυχώς θα είναι αντίπαλός μου αλλά χαίρομαι που παραμένει στο παιχνίδι»
 
 

Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να τα χώσει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads βαλάντωσε στο κλάμα αλλά έστειλε τον φίλο του Μάνο Πίντζη στην αντίπαλη ομάδα, στην ομάδα του Ωκεανού!

Η Φαίη είπε: «Κροκοδείλια δάκρυα ήταν! Αν κάποιος είναι φίλος σου και παρεάκι σου, είναι έτσι μέχρι τέλους. Ο Μαυρίδης είπε ότι τον ψηφίζω γιατί είναι ο πιο αδύναμος παίκτης! Δεν λέω ότι είναι φίλος σου και κλαις! Θα τον ψήφιζες; Ε, τέτοιος είσαι Θέμη (Γεωργαντά)» και πρόσθεσε για τον Μάνο Πίντζη: «Εν τω μεταξύ έγινε και λίγο συμπαθής τώρα, έβγαλε τον αληθινό του εαυτό, δεν κρύβεται!».

Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και χρειαζόταν εκτός από μυϊκή δύναμη και πολύ υπομονή.

Ο πρώτος αγώνας που ο Μάνος Πίντζης μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Φωτιάς ήρθε αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες του.
 
Οι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη και δυσκολεύτηκαν πολύ για το ποιος θα κερδίσει καθώς δεν ήταν ο πιο εύκολος αγώνας τους. Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει;
 
Η ομάδα της Φωτιάς κέρδισε και πάει στη βίλα και η ομάδα των Ωκεανών επιστρέφει στην παραλία.
 
 
Η ομάδα της φωτιάς που κέρδισε τον αγώνα επέστρεψε στη βίλα όπου την περίμενε ένας Έλληνας σεφ με τη βοηθό του έχοντας φτιάξει ένα σωρό ελληνικές λιχουδιές.
 
Μάλιστα φαγητό πήρε και η ομάδα των Ωκεανών με τον Μάνο Πίντζη να μεταφέρει τις λιχουδιές στους νέους συμπαίκτες
του.
 
 
Φανερά εκνευρισμένος και ενοχλημένος ο Μάνος Πίντζης ξέσπασε στο επεισόδιο του Nomads.
 
Μετά τον αγώνα επικράτειας που κέρδισε η πρώην ομάδα του ενώ μιλούσε με τους νέους του συμπαίκτες ξέσπασε. «Αυτήν την απόφαση της ομάδας μου δεν νομίζω κάποιο άτομο να τη δεχόταν νορμάλ. Πάνω από τη λογική υπάρχει και το συναίσθημα….δεν γουστάρω να με πετάξουν έξω. Δεν τους ένοιαξε καθόλου…κάποια μέλη στενοχωρήθηκαν».
 
 
Στο νέο επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα δύσκολο αγώνισμα.
 
Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία; Ποιοι θα δώσουν το 100% του εαυτού τους;
 
Ο δε Μάνος Πίντζης ο οποίος έφυγε από την Ομάδα της Φωτιάς και πήγε στην ομάδα των Ωκεανών θα αγωνιστεί σκληρά και θα δηλώσει on camera: «Θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να κερδίσουμε σήμερα για να ανακατέψω λίγο την ομάδα της Φωτιάς θα το ήθελα πάρα πολύ…»!
 
Λέτε να χάσει η ομάδα της Φωτιάς και να δούμε τους παίκτως να "τρώγονται" ανά μεταξύ τους;
 
Οι παίκτες θα πρέπει να τρέξουν και να κατέβουν από τις τσουλήθρες. Στη συνέχεια θα σπρώξουν την ξύλινη μπάλα με τα χέρια τους για να περάσουν ανάμεσα από τα εμπόδια και να μεταφέρουν την μπάλα στο τέρμα.

Ο παίκτης που θα βάλει πρώτος γκολ στο δικό του τέρμα, θα κερδίζει έναν πόντο.  Για να κερδίσει μία ομάδα την ασυλία θα πρέπει να κερδίσει 3 σετ των 8 πόντων.    

Η Όλγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, η οποία συμμετέχει στο Nomads και είναι στην ομάδα των Ωκεανών λύγισε.
 
Τι συνέβη και η παίκτρια έβαλε τα κλάματα; Η ομάδα της Φωτιάς σκέφτηκε να κάνει μία έκπληξη στην Όλγα με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου της παιδιού, του Μανώλη και της έφεραν μία τούρτα.
 
Η Όλγα λύγισε και είπε: «Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και παίρνω δύναμη από εκείνον και θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο μακρυά μπορώ…»!
 
Να αναφέρουμε ότι ο Μανωλάκης έγινε τεσσάρων χρονών και ο μπαμπάς του του έκανε μία έκπληξη, μία τούρτα υπερπαραγωγή με τα χελωνιτζάκια!
 
Μάλιστα, ο Στέλιος Χανταμπάκης δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία με την τούρτα και σχολίασε: «Σήμερα το σπίτι μας έχει μεγάλη χαρα... ο γιος μας Μανώλης γίνεται τεσσάρων!
Μαζί με τη δίκη μας χαρα εύχομαι υγεία και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στους γονεις,να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε!».
 
Δείτε την Όλγα να λυγίζει στο Nomads!
 

 

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»