Μεγάλη ανατροπή στο Nomads! Οικειοθελής αποχώρηση απόψε! Η εξάντληση και η αλλαγή γνώμης!

 Η εξάντληση και η αλλαγή γνώμης!Το μήνυμα που αναστάτωσε τη Φαίη Σκορδά.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως θα έρθουν απόψε στο Palawan, καθώς υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή στο Nomads. Το μήνυμα που ήρθε, στον αέρα του Πρωινό, στο κινητό της Φαίης Σκορδά, μιλούσε για οικειοθελή αποχώρηση.

Η Φαίη Σκορδά διέκοψε την κουβέντα και είπε: «Μου έχει έρθει ένα μήνυμα από μακρυά… αρκετά. Κάποιος δεν αντέχει. Σήμερα θα δούμε ότι ένας παίκτης δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πριν από το αγώνισμα ή κατά τη διάρκεια ή αν έχει γίνει μετά κάτι. Πάντως σίγουρα κάποιος δεν αντέχει.Για να το διαβάζω από τον άνθρωπο που μου το έστειλε σημαίνει ότι δεν αντέχει και δεν θα είναι, δεν αντέχει τέλος! Δεν αντέχει γεια σας»!

Το μήνυμα δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες…

Το αίτημα για αποχώρηση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, ήταν από την ομάδα των «Ωκεανών». Συγκεκριμένα η Βασιλική Μιλλούση, είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει.

Η αθλήτρια εξαντλήθηκε πάρα πολύ στην παραλία και το κλίμα την είχε «ισοπεδώσει» σωματικά. Ήταν συνέχεια άρρωστη, ήταν αδύναμη και αυτό την είχε κάνει να μένει αρκετά πίσω αγωνιστικά, κάτι που δεν άντεχε μέσα της. «Την βλέπαμε ότι δεν είναι καλά! Ξέρεις για τους αθλητές δεν είναι εύκολο, δεν θέλουν να χάνουν και το παίρνουν προσωπικά όταν γίνεται αυτό!», μεταφέρει χαρακτηριστικά η πηγή

Η Βασιλική Μιλλούση είπε λοιπόν στην ομάδα της πως σκέφτεται να αποχωρήσει, καθώς οι δυνάμεις της, την προδίδουν, ωστόσο μετά από κουβέντα με την ομάδα της, η οποία την στήριξε, αλλά και από την παραγωγή, άλλαξε γνώμη και κατάλαβε στην συνέχεια ότι ήταν ξέσπασμα της στιγμής. Η ίδια έδειχνε αποφασισμένη να φύγει, όμως οι «Ωκεανοί» είναι ομάδα και δεν την άφησαν να το κάνει αφού ήξεραν ότι είναι προσωρινή σκέψη λόγω των δυσκολιών που περνάνε!

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνει μία ανακοίνωση στους παίκτες, που θα τους αφήσει άναυδους!

Ο παρουσιαστής λίγο πριν αποκαλύψει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και ποιον έσωσε το κοινό, θα ανακοινώσει: «Εάν γίνει η ένωση, δε θα υπάρχουν τρία σημεία, αλλά δύο… Ποια θα μείνουν; Ποιο προτείνετε να εξαφανιστεί;».

Δείτε την αντίδραση των ομάδων όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει αυτή την ανακοίνωση! Τι λέει η ομάδα του Ωκεανού, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να απολαύσει τη διαμονή στη βίλα!

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, ένα γράμμα θα λυγίσει την ομάδα του Ωκεανού, την ομάδα των πρωταθλητών.

Είναι ένα συγκινητικό γράμμα που έρχεται από μία οικογένεια ντόπιων που είχε συνηθίσει επί δύο εβδομάδες την ομάδα των μπλε. Στο γράμμα τους αναφέρει ότι θα ήθελε να τους ξαναδεί στο ψαροχώρι. Η Δήμητρα Φραντζή διαβάζει το γράμμα και η φωνή της «σπάει» αλλά και οι συμπαίκτες της δεν κρύβουν τη συγκίνησή τους!

Δείτε το ακολουθο στιγμιότυπο!

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου