Νοmads: Ο αγώνας αρχηγών, το έπαθλο, ο χορός και όλα όσα είδαμε!

Αγώνα αρχηγών παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 και αυτή την φορά ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αποστολία, Ειρήνη και Βασιλική βρέθηκαν αντιμέτωπες με έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης. Ποια κατάφερε να διεκδικήσει το έπαθλο, το οποίο ήταν μια βραδιά διασκέδασης στην πόλη του Παλαουάν; 

Η υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Μαντώ Γαστεράτου άλλαξε τις ισορροπίες στην ομάδα της φωτιάς! Oομολογουμένως η νεαρή δημοσιογράφος δεν περίμενε να ψηφιστεί από σχεδόν όλη την ομάδα της.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλώντας στην κάμερα κάρφωσε χωρίς να διστάσει την Αποστολία Ζώη και την Χριστίνα Κολέτσα για διπρόσωπη συμπεριφορά κατά της Μαντώ.

Συγκεκριμένα είπε :«Μου κάνει εντύπωση που τα δυο κορίτσια που υποτίθεται ότι είναι κολλητές με τη Μαντώ της ψηφίσαν για αποχώρηση λέγοντας ότι δεν βλέπει σοβαρά το παιχνίδι…Δεν ξέρω εγώ αυτές τις συμπεριφορές δεν τις καταλαβαίνω…» 

Η Mαντώ Γαστεράτου ψηφίστηκε από σχεδόν όλη την ομάδα της προς αποχώρηση αυτό σίγουρα δεν το περίμενε καθόλου και δεν έκρυψε την δυσαρέσκιά της για αυτό…

Η ίδια δήλωσε απογοητευμένη από το αποτέλεσμα ,δεν ήθελε να μιλάει με κανέναν ,απομονώθηκε από όλους ,πείσμωσε και το μόνο που έκανε είναι να γυμνάζεται για να γίνει καλύτερη για τα αγνωσματα… Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Πριν το αγώνισμα όταν μαζεύτηκαν και οι τρεις αρχηγοί των ομάδων ο Γρηγόρης αποκάλυψε στην Αποστολία Ζώη και στην Μιλλούση τον παλμό του κόσμου έξω.  «Θέλω να σας πω σε εσάς τις δυο πως ο κόσμος έξω πιστεύει πως μεταξύ σας υπάρχει μια κόντρα, όχι προσωπική άλλα σε θέμα δύναμης ,σας θεωρούν δυο πολύ δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού και σήμερα όλοι ανυπομονούν να δουν αυτή τη μάχη…ποια από τις δυο θα υπερισχύσει..αυτά είναι τα σχόλιο που γίνονται…» είπε.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εντάσεις που υπήρξαν στην βίλα και στην ομάδα της φωτιάς και τα κλάματα του Γιώργου Μαυρίδη που ήταν εναντίον όλων μέχρι και το χθεσινό επεισόδιο.

Όμως το γεγονός ότι η ομάδα του δεν τον ψήφισε αυτί τη φορά και έστειλαν την Μαντώ για αποχώρηση τον χαροποίησε αρκετά, τον χαλάρωσε και τον έκανε να είναι πιο άνετος στο σπίτι.

Μάλιστα δεν ήταν απλά χαλαρός, τον είδαμε να κάνει πλάκα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, να μιλάει με όλα τα παιδιά και να κουρεύει τον Νίκο Αναδιώτη! 

Ένας απίστευτος αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Αποστολίας Ζώη και της Bασιλικής Μιλλούση, καθώς η Ειρήνη από τη ζούγκλα αποχώρησε από τον πρώτο γύρο.

Η Βασιλική για το λόγω ότι δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα μένει στην παραλία είχε εξαντληθεί πάρα πολύ, δεν είχε τις δύναμης της με αποτέλεσμα να κάνει απανωτά λάθη που δυστυχώς της στέρησαν τη νίκη χαρίζοντας την στην Αποστολία Ζώη.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπορεί να τσατιστεί με το παραμικρό.

Σήμερα λοιπόν,οι άντρες από την ομάδα της ζούγκλας έπαιξαν μπάσκετ με τους κατοίκους από το ψαροχώρι. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάποια στιγμή χτύπησε το χέρι του σε ένα ξύλο, με αποτέλεσμα να πιάσει τους παίκτες από το ψαροχώρι και να τους μαλώσει γιατί παίζουν πολύ έντονα το παιχνίδι,λέγοντας τους να μην παίζουν άγρια και πως αυτός αν θέλει να κερδίσει θα κερδίσει,αλλά όχι με τέτοιο τρόπο!

Οι κόκκινοι απόλαυσαν φυσικά το έπαθλο και διασκέδασαν με την ψυχή τους! 

Όταν έφτασαν λοιπόν σε αυτό το μπαράκι δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν και κάτι τιμητικό για την Αποστολία Ζώη βάζοντας την να τραγουδήσει το νέο της τραγούδι »Σύντομα» ξεσηκώνοντας τους Φιλιππινέζους με την εκπληκτική φωνή της ενώ η Μαντώ Γαστεράτου τη συνόδευσε με ένα καυτό τσιφτετέλι.

Φυσικά δεν έλειψαν ούτε τα φλερτ! 
 

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»