Η "ακτινογραφία της "κλίκας" με στόχο Μαυρίδη! Όλα όσα έγιναν μέχρι την 3η υποψηφιότητα! Τι θα δούμε απόψε στο Nomads;

Όλα όσα ειπώθηκαν και έγιναν μέχρι την τρίτη υποψηφιότητα! Τι θα δούμε απόψε;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η ομάδα της Ζούγκλας βρέθηκε για τρίτη φορά στην δύσκολη θέση να ψηφίσει δυο δικούς της παίκτες. Το έκανε όμως και η Ειρήνη Ζάχου που ήταν και η αρχηγός, έδωσε το περικάρπιο στον Παναγιώτη Βασιλάκο, χρίζοντάς τον τον πρώτο υποψήφιο. 

Οι υπόλοιποι παίκτες με την ψήφο τους έβγαλαν προτεινόμενη την Νατάσα Καλογρίδη, η οποία ήταν και πάλι προτεινόμενη.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει και... ενοποίηση. Μετά την αποχώρηση του παίκτη, θα δημιουργηθούν δυο ομάδες και οι παίκτες της Ζούγκλας θα μοιραστούν.

 

Στο... επίκεντρο για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Μαυρίδης για όλα όσα γίνονται στην ομάσα της φωτιάς στο Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Γιώργο Μαυρίδη αν πιστεύει ότι θα είναι ξανά προτεινόμενος. Και όχι μόνο. Τον ρώτησε αν είναι δύσκολο να συμβιώνει με ανθρώπους και παρέες που ξέρει ότι στην πρώτη  ευκαιρία θα τον βγάλουν προτεινόμενο; Αγωνίζεται για να τους αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που νομίζουν;

Ο Γιώργος Μαυρίδης προσπάθησε να εξηγήσει την δική του θέση, ενώ το ίδιο κάνανε και οι συμπαίκτες του θέλοντας να δικαιολογήσουν κάποιες καταστάσεις και γεγονότα.

Ένα ατύχημα είχε η Αποστολία Ζώη κατά την διάρκεια του αγωνίσματος.

Η τραγουδίστρια μονομάχησε με τον Μιχάλη Ζαμπίδη πάνω στην περιστρεφόμενη δοκό και έπεσε. Η πτώση της όμως ήταν άσχημη με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αστράγαλό της και να πονέσει πολύ. 

Αμέσως έτρεξε κοντά της το ιατρικό επιτελείο για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Το χτύπημα αυτό δεν της απέτρεψε από το να συνεχίσει να αγωνίζεται και συνέχισε με αποτέλεσμα να δώσει ότι μπορούσε για την ομάδα της.

 

Επικός αγώνας ανάμεσα στους νομάδες του Ωκεανού και της Φωτιάς.

Πόντο πόντο πήγαιναν οι δυο ομάδες στον αγώνα για την ασυλία στο Nomads. Οι αντίπαλοι έπαιξαν στα ίσα ισορροπώντας πάνω στους κυλίνδρους. Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε στο ματς ανάμεσα στην Χριστίνα Κολέτσα και την Όλγα Πηλιάκη. Η Χριστίνα Κολέτσα δεν μπορούσε να πιστέψει πως όλη αυτή η προσπάθεια δεν έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και πως η ομάδα της θα βρισκόταν στη δυσάρεστη θέση να βγάλει υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση. Όταν έπεσε από τον κύλινδρο «λύγισε» βάζοντας τα κλάματα…

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Nomads.

Μια ακόμα υποψηφιότητα προς αποχώρηση και αυτή ήρθε από την ομάδα της Φωτιάς. Οι παίκτες ψήφισαν και έδειξαν ως υποψήφια την Μαντώ Γαστεράτου. Τέσσερις ψήφους πήρε η Μαντώ, μια ο Νίκος Αναδιώτης και μια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μια ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η Μαντώ Γαστεράτου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Νατάσα Καλογρίδη και τον Παναγιώτη Βασιλάκο από την ομάδα της Ζούγκλας.

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε το γεγονός ότι οι Διάσημοι ψήφισαν για αποχώρηση την Μαντώ Γαστεράτου από το Nomads!

Αρχικά ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: «Θα τρελαθώ, ψηφίζουν τη Μαντώ και δεν ψηφίζουν την Κολέτσα»!
Και η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Τώρα η Μαντώ τους έφταιξε; Παθιάζεται πάρα πολύ! Σε μια ομάδα βγάζεις έξω αυτόν που είναι ο πιο πιστός της ομάδας; Δηλαδή ο Πίντζης είναι δυνατός παίκτης; Aν έβαζαν τη Μαντώ να αγωνιστεί με τον Πίντζη, θεωρώ ότι σε όλα θα νικούσε η Μαντώ…»!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε!

Πώς αιτιολόγησε την ψήφο της στην συμπαίκτρια της η γνωστή τραγουδίστρια;

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Nomads. Πήρε την πρώτη ψήφο από την αρχηγό της ομάδας της Φωτιάς, Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε πολλά να πει για να αιτιολογήσει την ψήφο της…

«Σε αυτό το σημείο που είμαστε, επειδή είμαστε ομάδα ακόμα, θα πρέπει να κρίνω εντελώς ομαδικά και όχι συναισθηματικά γιατί χρειαζόμαστε τον κάθε κρίκο. Μακάρι να μπορούσα να ψηφίσω εμένα, έκανα λάθος σήμερα εγώ. Ο παίκτης που θα ψηφίσω σήμερα για δύο λόγους είναι η Μαντώ γιατί πιέζεται πολύ συναισθηματικά, ψυχολογικά και έχει ζοριστεί με κάποια πράγματα και πιστεύω ότι και θα boostαριστεί αν μπει σε αυτή τη διαδικασία και θα προσγειωθεί λιγάκι στην πραγματικότητα, γιατί πιστεύω ότι το χρειάζεται. Και δεύτερον σήμερα, αισθάνθηκα ότι σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα που ήμασταν όλοι προσηλωμένοι, αισθάνθηκα ότι δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη. Ευχαριστιέται με πολλά πράγματα τα οποία είναι καταπληκτικά, αλλά για άλλη στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα η Αποστολία Ζώη.

Ενώ και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε παρόμοια πράγματα καθώς την ψήφιζε… «Θεωρώ ότι η Μαντώ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο παιχνίδι που λέγεται Nomads. Κοιτάει με ένα δικό της τρόπο λίγο πιο ανάλαφρο την περίσταση. Κοιτάει τα τοπία, το που βρίσκεται. Όλοι τα κοιτάμε αυτά αλλά φτάνουμε και σε μια πιο δύσκολη στιγμή που πρέπει να βάλουμε παραπάνω προσπάθεια».

 

Τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα στις άλλες ομάδες…

Όταν διάβασαν το όνομα της παίκτριας από τους νομάδες της Φωτιάς, οι παίκτες της Ζούγκλας έμειναν άφωνοι! Δεν περίμενε κανείς να ακούσει το όνομά της, καθώς θεωρούσαν ότι έχει δυναμική παρουσία στα παιχνίδια.

Η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία είναι επίσης υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ανέφερε: «Η αγωνία μου είναι πολύ μεγάλη και πολύ φυσιολογική». «Θα κρατήσει έναν από εσάς ο κόσμος, θα κερδίσετε και τη Μαντώ και τέλος! Όλοι μαζί ξανά!», είπε η Χριστίνα Ζάχου.

Στην ομάδα της Φωτιάς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζει να «πυροβολεί» τη Μαντώ: «Θεωρώ ότι για παρέα και για πλάκα όλοι καλοί είμαστε, αλλά πρέπει να δείχνουμε και την απαραίτητη προσοχή όταν καλούμαστε να αγωνιστούμε».

Στο Πρωινό σκιαγράφησαν την κλίκα της Ομάδας της Φωτιάς στο Nomads! Ποιοι είναι οι αρχηγοί που έχουν στόχο να φύγει ο Γιώργος Μαυρίδης;

Ποιοι είναι οι ακόλουθοι των αρχηγών και οι «ουρές» τους; Η ομάδα του Πρωινού τόνισε ότι φάνηκε ξεκάθαρα η κλίκα που υπάρχει κατά του Μαυρίδη!

Αρχηγοί της κλίκας είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Αποστολία Ζώη και έχουν ακόλουθους τους υπόλοιπους από την ομάδα!

Δείτε όσα αποκάλυψε Το πρωινό!

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, θα δούμε την ομάδα της Ζούγκλας που μένει στο ψαροχώρι να πηγαίνει στο σχολείο και να μαθαίνει στα παιδιά ελληνικά!

Ενώ στη συνέχεια θα απολαύσουμε ακόμα ένα δύσκολο αγώνισμα ανάμεσα στους αρχηγούς των ομάδων!

Η Ειρήνη, η Αποστολία και η Βασιλική θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ποια ομάδα όμως θα κερδίσει;

Δείτε το αποκαλυπτικό trailer!

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου