Spoiler! Άγριο ξέσπασμα της Καλογρίδη στο Nomads! Ο τρίτος υποψήφιος!

Στο Πρωινό σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Η κλίκα των Διασήμων εναντίον του Μαυρίδη αποτέλεσε, όπως αναμενόταν, το κεντρικό θέμα συζήτησης.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Πόλεμος νεύρων με τα αγωνίσματα στην κυριολεξία. Οι Ωκεανοί σάρωσαν, το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους! Και η Καλογρίδη εξαιρετική! Ανέβηκε για ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο!» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς ειρωνικά. «Ήταν επειδή ήταν ατομικά, για αυτό! Ο Πίντζης πώς τα πήγε;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

 «Εγώ αν ήμουν σε ένα από αυτά. που το καλοκαίρι θα είμαστε, γιατί μην τυχόν και μου μιλήσει κανένας από πίσω! Υποτίθεται ότι τους ενθάρρυναν και τους έδιναν οδηγίες! Η Αποστολία τους αποσυντόνιζε! Είναι ηγετική, κάνει πολύ focus!» είπε η παρουσιάστρια.

 «Είναι σαν τις γυναίκες στο κρεβάτι, μύρι μύρι!» είπε η Σοφία, και η Κλεοπάτρα συνέχισε: «Έχει και θράσος! Είπε στον Αλεξάνδρου ότι τον αποσυντονίζει! Είναι εκνευριστική!»

«Σκυλί μαύρο είναι η Αποστολία, το παλεύει πολύ!» είπε από πλευράς του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:

 

«Έπεσαν οι μάσκες της κλίκας, ο Αλεξάνδρου με την Αποστολία την έπεσαν στον Μαυρίδη, τους πείραζαν τα πάντα! Έχει καταλάβει την κόντρα, και βγαίνει για να υποστηρίξει τον Δημήτρη! Ό,τι και να πει, θα πουν οι άλλοι το αντίθετο!» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Η Αποστολία νομίζει ότι έχει πάει κάπου διακοπές. Τι είναι οι ασυναρτησίες που λέει για το σκυλάκι; Και η Κολέτσα που είναι, την ψάχνουμε με το μικροσκόπιο, εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί στο Παλάουαν!» ξέσπασε ο Θέμης Γεωργαντάς, και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε:

 «Και από πριν είδαμε τις μπηχτές. Τον έχουν λίγο στην μπούκα, δεν ξέρω γιατί, μέσα σε όλα αυτά μπήκε και το σκυλί. Για όλα υπάρχει τρόπος! Την άλλη μέρα σηκώνεσαι και ταΐζεις εσύ το σκυλί όπου θες, αν σε ενοχλεί. Δεν του λες, κάνε το έτσι! Έτσι, δεν δημιουργείται και παρεξήγηση! Και δεν είναι και ωραία εικόνα που δεν μάζευαν τα πιάτα! Και εγώ θα το έκανα, αλλά δεν θέλω να το ακούω και να μου το λένε!» είπε η παρουσιάστρια.

Η Μαντώ και η Κολέτσα έχουν καταλάβει την κλίκα που δημιουργείται, και δεν θέλουν να μπουν, και μου κάνει εντύπωση που μπήκε ο Αναδιώτης, και με σαθρά επιχειρήματα! Είναι κακία αυτό που κάνουν! Ντροπή!» συμπλήρωσε η Κλεοπάτρα!

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

O Θέμης Γεωργαντάς πέρασε για άλλη μια φορά γενεές δεκατέσσερις τη Χριστίνα Κολέτσα, ενώ είπε ότι η Ειρήνη, σε μία άλλη ζωή θα έβαζε τους άλλους και θα τους έκανε σαπούνια.  «Τη φοβάμαι, την τρέμω! Θα φύγω όταν έρθει εδώ!»

Η Φαίη Σκορδά από πλευράς της, έριξε τα βέλη της στον Παναγιώτη Βασιλάκο και τον Μάνο Πίντζη, λέγοντας: «Εμένα με χάλασε ο Βασιλάκος, που του έλεγε ο Γρηγόρης ότι κάνει λάθος στo αγώνισμα και μετά παρεξηγήθηκε κιόλας. Ο Πίντζης είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. Πάει να παίξει και χτυπάει!» είπε, και ο Τσουρός συμπλήρωσε:

 «Τα πόδια του Πίντζη ήταν γεμάτα πληγές. Πού σκ@#$@ά έπαιξε και γέμισε πληγές;»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ζούγκλα έχει χάσει για άλλη μια φορά το αγώνισμα ασυλίας, οπότε θα κληθούν να ψηφίσουν δύο άτομα για αποχώρηση, έχοντας πλέον αποδεκατιστεί.

Στο Πρωινό προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα, στο οποίο η Νατάσα Καλογρίδη είναι έξαλλη, και ξεσπά εναντίον της αρχηγού Ειρήνης, για το μοίρασμα που έκανε στη δοκιμασία ασυλίας.

«Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένη, δεν έχω λόγια. Εγώ σήμερα δεν θεωρώ ότι ήμουν σε καλή φάση, έχασα δύο αγωνίσματα εντελώς χαζά. Υπήρξε μία λάθος στρατηγική στην αρχή!», με τον Οροκλό να της απαντά ότι μετά Χριστόν, πολλοί προφήτες!

Αλλά και για τις δύο άλλες ομάδες, τα πράγματα δεν θα είναι ευκολότερα. Και οι δύο θέλουν να αποφύγουν να θέσουν έναν εκ των παικτών τους προτεινόμενο προς αποχώρηση, οπότε θα ανταγωνιστούν σε ένα παιχνίδι ισορροπίας γεμάτο πάθος και ένταση.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σήμερα η ομάδα της Φωτιάς και οι Ωκεανοί, θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα αγώνισμα που είχαμε ξαναδεί στο Survivor! Το συγκεκριμένο αγώνισμα, για όσους θυμάστε, το είχαν παίξει πριν την ένωση των ομάδων, που ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε όλους τους αντιπάλους καθώς έπαιζε μόνο του εναντίον όλων…

Έτσι λοιπόν και σήμερα οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτό το αγώνισμα, με μία διαφορά. Ότι στο Survivor οι παίκτες έπεφταν σε πισίνα, ενώ εδώ πέφτουν σε λάσπες και γιατί σας τονίζουμε αυτή την διαφορά; Γιατί πολύ απλά, θα υπάρξουν πάρα πολύ τραυματισμοί!

Μπορεί στο τρέιλερ να φαίνεται ένα ικανοποιητικό προβάδισμα για την ομάδα της Φωτιάς, αφού ο Πίντζης ρίχνει τον Κατσινόπουλο και ο Μαυρίδης τον Ζαμπίδη… ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως νικητές θα είναι οι Ωκεανοί και υποψήφιος θα βγει από την ομάδα της Φωτιάς.

Η αθλήτρια της σύγχρονης κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα χτυπήσει την μέση της, ωστόσο δεν θα είναι κάτι που θα την αναγκάσει να απομακρυνθεί από το παιχνίδι απλώς θα πονέσει πολύ!

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»