Θρίλερ στο φινάλε του αγώνα! "Φωτιά" και "Ζούγκλα" πάλεψαν σκληρά στο Nomads!

Μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην παραλία του Nomads, οι διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν τη βίλα στο χθεσινό παιχνίδι.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αφού οι Ωκεανοί βγήκαν τρίτοι και πήγαν στην παραλία, Φωτιά και Ζούγκλα πάλεψαν σκληρά για τη νίκη που τους έστελνε στη βίλα.

Οι παίκτες της Φωτιάς ήταν οι μεγάλοι νικητές με διαφορά δευτερολέπτων.

Η Βασιλική Μιλλούση, που είναι και η αρχηγός των Ωκεανών, δεν άντεξε στο τέλος και ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα της ομάδας της.

Η Χριστίνα φάνηκε να χάρηκε τόσο πολύ που έφυγε από την παραλία και πήγε στην βίλα και αφού έφαγε πλύθηκε και χτενίστηκε, άρχισε το τραγούδι.

Οι Διάσημοι κέρδισαν στο αγώνισμα της Επικράτειας στο Nomads και πήγαν για μία ακόμη φορά στην βίλα!

 Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος λατρεύει τα σκυλάκια, έδωσε στο σκυλί που υπάρχει στη βίλα λίγο ζαμπόν από την πίτσα που έτρωγε. Μόλις το είδε αυτό ο Νίκος Αναδιώτης αντέδρασε: «Να φάμε, να χορτάσουμε και ότι περισσέψει να το δώσουμε στον σκύλο ρε φίλε». Και ο Γιώργους του είπε: «Δίνω απλά το ζαμπόν από μέσα».

Και ο Γιώργος είπε στην κάμερα: «Εγώ τρώω λιγότερο από όλους και αν θέλω να μοιραστώ το δικό μου φαγητό με τον σκύλο, είναι δικαίωμά μου»
Ο δε Νίκος Αναδιώτης δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί ότι ο Γιώργος ταΐζει τον σκύλο. Εμείς ήρθαμε και βρήκαμε τα σκυλάκια, μπορεί να είναι τα σπίτι τους εδώ. Θα ήθελα οποιοσδήποτε τα ταΐζει, να τα ταΐζει με φαγητό που έχει μείνει, όχι με αυτό που είναι για να φάμε. Νομίζω ότι προηγούνται οι άνθρωποι και έπονται οι σκύλοι. Δεν μπορώ να τους βάλω στην ίδια εξίσωση»!

Η κόντρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον Γιώργο Μαυρίδη συνεχίζεται στο Nomads και όπως ανέφερε και η παρέα του Πρωινού θα συνεχιστεί!

Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να πει ότι ο Δημήτρης δεν συμπαθεί τον Γιώργο και ίσως να μην τον ήθελε και στην ομάδα της Φωτιάς: «Φαίνεται πως ο Δημήτρης «τα έχει» με τον Γιώργο και όχι ο Γιώργος με τον Δημήτρη»! Ο Θέμης Γεωργαντάς από την άλλη επειδή είναι φίλος με τον Δημήτρη προσπάθησε να τον δικαιολογήσει…

Δείτε τι ειπώθηκε!

 

Συνεχίζεται η κόντρα Αλεξάνδρου – Μαυρίδη και στο νέο επεισόδιο Nomads.

Ή μάλλον για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, την κόντρα συνεχίζει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος δεν σταματά να πετά τις μπηχτές του για τον Γιώργο Μαυρίδη.

Στο σημερινό επεισόδιο εκτός αγωνίσματος βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο παρουσιαστής ενώ είχε πει πως ήθελε να αγωνιστεί βγήκε εκτός μετά από απόφαση της αρχηγού Αποστολίας Ζωή, επειδή θεώρησε πως έπρεπε να μπει ένας παίκτης με μεγαλύτερο βάρος κι αυτός ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος λοιπόν πέταξε και πάλι την μπηχτή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν μπορείς γίνε τατουατζής». 
Για ποιον χτύπησε η καμπάνα;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Το πρωινό σχολίασε τα όσα έγιναν στο Nomads και δεν δίστασαν να πουν ότι ήδη στην ομάδα της φωτιάς έχει δημιουργηθεί μία κλίκα κατά του Μαυρίδη.

Στην κλίκα ανήκουν η Αποστολία Ζώη, που στο χθεσινό επεισόδιο δεν έβαλε τον Γιώργο Μαυρίδη να παίξει, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που του τα χώνει συνέχεια και στο χθεσινό αγώνισμα είπε «αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής» και ο Νίκος Αναδιώτης!

Δείτε το άγριο χώσιμο του πρωινού στον Αλεξάνδρου!

Το Nomads σήμερα αναμένεται να σπάσει καρδιές. Το αγώνισμα ασυλίας θα είναι πραγματικά αδυσώπητο και θα δοκιμάσει τις αντοχές των παικτών.

Η συγκίνηση θα κυριαρχήσει, καθώς τα παιδιά των κατοίκων του ψαροχωριού, θα ζητήσουν να συναντήσουν τους παίκτες των Ωκεανών, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια τους, ενώ ο τυφώνας θα πλήξει με ιδιαίτερη σφοδρότητα το νησί, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ότι τα αγωνίσματα και το γύρισμα σταματά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Δείτε όλα όσα θα συμβούν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!