Αποχωρούν απο το Nomads λόγω τραυματισμού δύο παίκτες! This is a spoiler!

Άσχημα τα νέα από τις Φιλιππίνες και το «Nomads», καθώς η δυσκολία των αγωνισμάτων μεταφράστηκε για ακόμα μία φορά σε τραυματισμό.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Είχε φανεί και από τις προηγούμενες δοκιμασίες ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος, καθώς τα αγωνίσματα ήταν πιο επίπονα και απαιτητικά και από εκείνα του Survivor.

Έτσι οι παίκτες έφτασαν από νωρίς στα όριά τους, με αποτέλεσμα να έχουμε και νέους τραυματισμούς. Πιο συγκεκριμένα, δε μιλάμε για ένα, μα για δύο διόλου ασήμαντα ατυχήματα με πρωταγωνιστές δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες. 

Τα ατυχήματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικράτειας, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το Tvnea, η πρώτη παίκτρια που τραυματίστηκε είναι από την ομάδα της Φωτιάς. Και δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Κολέτσα.

Όσο για τον δεύτερο, ανήκει στην ομάδα των Ωκεανών (αθλητές) και ο κίνδυνος να βρεθεί εκτός παιχνιδιού και να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι πιο μεγάλος, καθώς ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός. Ο λόγος για τον Νικόλα…

Η Χριστίνα από την άλλη, είναι λιγότερο πιθανό να αναγκαστεί να εγκαταλείψει.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες έχουν υποβληθεί οι δύο άτυχοι παίκτες…

 

Το Nomads συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και στο Πρωινό σχολίασαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκαν και αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό, συνταρακτικό, επεισόδιο.

«Θα αλλάξουν τα μέρη. Αυτοί που είναι στη βίλα, μπορεί να μην είναι έτσι. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε τα αγωνίσματα επικράτειας! Θα έχουμε έναν τραυματισμό και ένα γράμμα που θα προκαλέσει αναστάτωση!» αποκάλυψε η Φαίη, και πάσαρε το trailer. 

Σε αυτό, βλέπουμε ένα πραγματικά αδυσώπητο αγώνισμα επικράτειας, με τους παίκτες να παίζουν ράγκμπυ με… καταπέλτη! Οι παίκτες θα παλέψουν κυριολεκτικά σώμα με σώμα, προκειμένου να πάνε την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα, και ο Νικόλας από την ομάδα των Ωκεανών θα τραυματιστεί άσχημα, με τη Μαντώ να κάνει λόγο για «διάστρεμμα» ενώ ένα γράμμα θα προκαλέσει αναστάτωση στον Γιώργο Μαυρίδη.

«Για να στείλεις σε κάποιον γράμμα, πάει να πει ότι δεν είσαι στην ίδια ομάδα. Από την Ελλάδα, κανείς δεν μπορεί να στείλει γράμμα. Άρα, είναι κάποιος από την αντίπαλη ομάδα, Για ποιο λόγο να θέλει κάποιος να δώσει γράμμα;» αναρωτήθηκε όλο νόημα η παρουσιάστρια. Η απορία παραμένει, και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται… καθηλωτικό!

Όσο για το αγώνισμα; Εκεί αναμένεται να υπάρξουν ανίερες συμμαχίες, προκειμένου να εκπαραθυρωθούν κάποιοι άλλοι από κατάλυμα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!